miercuri, 28 iunie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 25 Iunie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, nu fiți speriați de ceea ce vedeți și auziți, pentru că acestea sunt semnele unui Univers în schimbare, chinurile morții vechii energii care în curând va deveni parte a unei alte lumi din care voi, cei care ați ales să vă treziți, nu este nevoie să faceți parte. Tuturor le-a fost acordată alegerea de a ascensiona. Cei mai mulți nu sunt conștienți de acest lucru, dar la nivelele mai profunde, fiecare alege.

Încercați să nu vă temeți pentru sau să fiți îngrijorați în legătură cu familia și prietenii voștri care s-ar putea să aleagă să nu se trezească în acest moment. Sinele lor Mai Înalt în infinita lui înțelepciune poate ști că ei au nevoie de mai multe experiențe de tip trei dimensional înainte de a fi pregătiți să le lase în urmă. Fiecare persoană va ascensiona în nivelele mai înalte de conștientizare la un moment dat în călătoria lor, acest lucru este inevitabil. Adevărata natură a omului este Divină și nu este menită să trăiască la nesfârșit experimentarea credințelor iluzorii.

Nu vă temeți, dragilor, pentru că voi nu sunteți și niciodată n-ați fost ceea ce vedeți atunci când priviți într-o oglindă sau ceea ce vi s-a spus și ați crezut voi înșivă că ați fi. Este un timp nou, un timp al trezirii și un timp al bucuriei în înțelegerea că voi sunteți în realitate una cu Creatorul și astfel una cu tot ceea ce Creatorul este.

Grupul Arcturian ar dori să vorbească despre pace. Nu despre conceptele păcii care vine prin semnarea unor documente create prin forță sau obligație, ci despre pacea adevărată, o pace care este în măsură să se manifeste în exterior numai atunci când este prezentă în mod conștient în interior. Pacea este spirituală, nu materială.

Adevărata pace este o pace despre care starea de conștiință trei dimensională nu știe nimic și, prin urmare, nu o poate crea cu succes prin tratate, războaie, dominare și pedeapsă – idei bazate pe sentimentul de separare. Pentru că ”pacea” creată prin aceste metode se bazează pe dualitate și separare, mai devreme sau mai târziu ”partea bună” se va întoarce împotriva ”părții rele” pentru că credința în dualitate se manifestă întotdeauna în dualitate ca perechi de opuse. Adevărata pace se poate manifesta numai atunci când substanța din care ea este formată este prezentă – conștiința.

Pacea este expresia naturală a Iubirii, realizarea faptului că totul este UNA în UNUL. De ce ar vrea cineva să urască, să rănească, să înșele, să mintă, să omoare și să facă să sufere, pe sine însuși/însăși? Numai energiile dense ale unor stări de conștiință personale și colective ne-evoluate care văd puterea asupra altora ca pe o acțiune potrivită să aducă pacea. Pacea este dreptul din naștere al fiecărei persoane pentru că ea este realitatea – globală și individuală.

Dragilor, nu există decât UNUL și acel UNU sunteți voi. Ochii umani pot vedea doar formele fizice ale lui Unu care cred în separare, dar toate formele de viață sunt manifestările individuale ale singurei substanțe care este – O Omniprezentă, Omnipotentă, Omniscientă Conștiință Divină.

Acceptarea adevăratei identități ca fiind Divină, îl duce pe un individ dincolo de fricile și îndoielile care vin cu credința că oamenii sunt doar corpuri materiale care sunt supuse oricăror experiențe de bine și rău dacă nu sunt protejate prin orice mijloace. Această realizare vine numai după multe experiențe trăite sub apăsarea dualității și a separării (școala pământească) care în cele din urmă conduc sufletul obosit la deschiderea și îmbrățișarea adevăratului său sine. Acesta este momentul în care acea conștiință a păcii adevărate începe să se dezvăluie, aducând cu ea pacea minții, pacea pe care toată lumea o caută.

Rădăcina păcii reale și durabile (fizică, mentală, emoțională, spirituală) este o realizare conștientă a Unimii. În fiecare zi tot mai mulți oameni de pe Pământ experimentează un mai profund simț al unimii, adeseori fără o conștientizare conștientă a ceea ce este ceea ce ei simt. Adeseori sunteți martori la acțiunile unui număr tot mai mare de oameni care aleg să se sacrifice într-o anumită măsură pentru alții, adeseori străini sau animale. De obicei aceste acțiuni sunt spontane, apărute pe negândite în câte un moment de nevoie extremă de acea esență de iubire pe care toată lumea o poartă în interior.

În acest moment sunt multe suflete foarte evoluate pe Pământ care sunt aici pentru a fi un exemplu pentru alții precum și pentru a-și adăuga Lumina la colectiv. Ele nu au fost nevoite să vină pentru a-și rezolva karma sau pentru a învăța lecțiile iubirii, pentru că ele au făcut deja această lucrare pe Pământ sau pe alte planete.

Văzând nevoia oamenilor de ajutor în acest puternic timp de schimbare, aceste suflete au ales cu drag să ajute. Le puteți vedea în toate domeniile vieții făcând lucruri aparent obișnuite și le veți recunoaște datorită energiei lor iubitoare, adeseori intensă, în timp ce lucrează să aducă o mai profundă conștientizare în situațiile în care aceasta este necesară. În mod intuitiv ele sunt adesea percepute ca fiind puternice, dar în ochii oamenilor ele arată ca fiind obișnuite.  

Manifestări ale iubirii au loc zilnic, dar sunteți serviți în primul rând cu negativul de pe cele mai multe canale de știri. Acesta este motivul pentru care este important să vă limitați implicarea în știri pentru că acestea vă pot trage cu ușurință înapoi în vechea energie. Este bine să fiți conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul vostru, dar să nu vă aliniați cu acestea. Este același lucru ca și atunci când vă aliniați cu energia unei persoane cu o rezonanță joasă și apoi vă simțiți secați de energie, de unde a apărut și termenul de ”vampiri energetici”.

În toate situațiile, și cu toți oamenii, locurile, lucrurile și evenimentele, păstrați-vă câmpul de energie curat, plin de lumină și nu în aliniere cu nici o energie de o rezonanță mai joasă care ar putea fi prezentă. Energiile de o rezonanță mai joasă vă produc un sentiment de ”greutate” care este ușor de simțit în unele locuri și cu anumiți oameni. Nu vă temeți de ele pentru că ele nu au decât acea putere pe care voi le-o dați, dar nu uitați să nu vă aliniați sau identificați cu ele. Puteți alege să plecați.

Până când un individ nu-și dă seama că tot ceea ce caută este prezent deja în interior, el va continua să caute în exterior în persoane, lucruri. În mod nevinovat vă oferiți propria voastră energie atunci când vă aliniați cu energia mai jos rezonantă a altcuiva, amintiți-vă că există doar unul. În convingerea că sunteți iubitori și înțelegători, s-ar putea să vă simțiți goliți și să vă întrebați de ce. Fără o intenție conștientă ei s-au folosit de energia voastră.

Simpatia – (”Îți simt durerea. Of, cum ai suferit etc.”). Compasiunea – (”Înțeleg. Poate că ar trebui să faci asta etc.”). Pentru că există numai unul, alinierea se face cu ușurință. Este important în special pentru cei care lucrează ca terapeuți, consilieri etc. să-și amintească acest lucru, să-și curețe spațiul de lucru și câmpurile de energie în mod frecvent. Când vă aliniați cu orice, deveniți una cu energia acelui ceva – oameni, locuri, lucruri, idei, etc. Acesta este secretul din spatele relațiilor – care lucrează atât evoluat cât și jos rezonant – energiile lor sunt în aliniere.

Acum are loc o fină acordare a tipurilor în ceea ce se întâmplă pentru toți cei care sunt conștienți spiritual. Până în acest moment, căutătorilor serioși li s-a permis să continue unele dintre căile din vechea energie fără multe repercursiuni, dar pentru că rezonanța Pământului a devenit mult mai rarefiată, fiecare colț de credință este curățat și lesa spirituală a devenit foarte scurtă.

Amintiți-vă acest lucru atunci când micile evenimente și acțiuni considerate cândva ca neimportante încep să fie simțite ca fiind foarte importante și vă pot produce chiar un sentiment de vină pe care nu-l înțelegeți. Acest lucru se datorează faptului că câmpul vostru de energie a devenit din ce în ce mai acordat la frecvențele mai înalte ale Luminii ceea ce vă face să simțiți cu ușurință când nu sunteți în aliniere.

Vi s-a spus că la un moment dat călătoria spirituală devine ca și cum ați umbla pe lama aparatului de ras. Asta este ceea ce faceți voi acum. Renunțați la încercarea de a înțelege totul cu mintea umană, pentru că acest lucru nu poate fi făcut. Aveți încredere că Eu-l care voi sunteți cunoaște planul.

Fiți pacea pe care o căutați – pacea adevărată – sunteți pregătiți.


Noi suntem Grupul Arcturian 6/25/17


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.