joi, 8 iunie 2017

Actualizare 8 Iunie 2017


Lucrurile tind să devină tot mai ciudate în realitatea vechiului Pământ bazat pe sistemele de credință 3D ale supraviețuirii, competiției, iluziei și separării. Prăbușirea multora dintre ele este, pentru unii, de-a dreptul amețitoare, în timp ce alții pot să nu sesizeze nici o schimbare.  

Tot mai mulți dintre cei care au ales să pășească în realitatea Pământului mai înalt vibrațional ies din relații toxice pentru ei indiferent de faptul că este vorba de o relație de cuplu, de afaceri, de prietenie sau orice alt tip de relație. Aceste încheieri vin pe fondul recuperării masive a puterii personale și setării unei noi direcții pentru cei care aleg să o facă.

Cei mai mulți sunt de-a dreptul forțați să o facă pentru că oamenii au o inerție a lucrului cunoscut deja și ieșirea dintr-o situație/stare poate fi destul de greu inițiată. Când ceva nu merge, așa cum era obișnuit și de așteptat să meargă, oamenii se grăbesc să repare acel ceva și să-l aducă din nou în starea de funcționare.

Dar ce te faci atunci când o situație, relație, afacere se prăbușește ca și piesele de domino și nu mai poți repara nimic? Când pur și simplu știi că acolo nu mai poate exista nici o reparație, doar o schimbare fundamentală sau o încheiere a ei? Când stai pur și simplu și te uiți și îți dai seama că acea situație, relație, afacere pur și simplu nu mai poate fi reparată?

Vă recomand să nu folosiți expresia ”numai mai rău să nu fie”, pentru că Universul nu recunoaște negația ”nu”, și nici întrebarea ”poate fi mai rău de atât?” pentru că răspunsul este în majoritatea cazurilor da, pentru că în această situație funcționează gândul din spatele gândului care este o invitație adresată Universului de a vă dovedi că da, se poate.

Ei bine, această stare de lucruri nu este altceva decât dovada clară că viața noastră este necesar a fi schimbată dacă nu în totalitate, în cea mai mare parte a ei. Când stai oarecum neputincios și asiști la prăbușirea unei părți din viața ta, prăbușire care are rolul de a antrena alte schimbări, poți să intri în panică și să apară întrebarea ”Și acum ce se va întâmpla cu mine?”

Starea de panică nu face decât să ducă la înrăutățirea situației pentru că atunci ne obturăm posibilitatea de a vedea ceea ce ni se oferă și cădem din nou în toate conceptele 3D legate de lipsa abundenței, vredniciei, iubirii, etc. Dacă însă putem privi cu calm și fi recunoscători pentru tot ceea ce acele situații, relații, afaceri au adus în viața noastră, să le fim recunoscători, atunci posibilitatea de a vedea alte soluții și ieșiri din acele situații este cu mult mai mare.

Da, sunt încheieri cărora le sunt atașate multe testări pentru cei care se confruntă cu ele. Haideți să zicem că sunt examenele finale pentru unii, iar pentru alții sunt doar verificări dacă cunoștințele dobândite au trecut de nivelul la care mai este necesară o verificare a însușirii lor.

Indiferent de situațiile cu care vă confruntați, nu cădeți în panică, aduceți-vă aminte că suntem pe Pământ doar într-o călătorie în care avem de învățat unele lucruri, iar alții avem de dat o mână de ajutor acolo unde se poate și este cerută.

Mulți dintre noi ne confruntăm acum cu astfel de situații și ghiciți oare de ce? Pentru că noi am ales să fim în prima linie și modele pentru alții care au nevoie de ele, au nevoie să le fie arătată calea și mai ales că da, există și un alt mod de a face lucrurile, un alt mod de a fi.

Cei care vă mai întrebați ”De ce mi se întâmplă toate astea și parcă numai mie?” priviți în jurul vostru. Nu vi se întâmplă numai vouă, ni se întâmplă tuturor, ceea ce diferă este magnitudinea schimbărilor din viețile noastre. Nimeni nu rămâne neafectat, deși așa poate părea la o privire superficială.

Nu uitați că până și baterea din aripi a unui fluture crează schimbare într-un colț de Univers, darmite trecerea unei planete într-o nouă vibrație? Încheiați-vă cu iubire și recunoștință ”socotelile” cu vechiul care moare și deschideți ușa noului care vine și pe care mulți îl simțiți, gustați, vedeți deja. Mai ales că mulți aveți deja dovezi palpabile că nu mai sunteți aceiași persoană care erați acum o lună sau chiar mai puțin de atât. Învățăm încet-încet să curgem cu fluxul Creatorului.

Poate că este un moment bun pentru mulți să-și îndrepte atenția mai mult spre interiorul lor decât spre exteriorul lor, mai ales acum când totul pare a se prăbuși în afara noastră. Veți avea ocazia să descoperiți o minunată ființă iubitoare care pare a deține mai multe răspunsuri la întrebările noastre decât am fost făcuți să credem.

Lăsați ca ceea ce este nevoie să plece, să plece pentru că altfel noul nu poate să apară. Dacă până acum a mai existat opțiunea alegerii, pentru mulți această opțiune nu mai există. De ce? Ne este încălcat liberul arbitru? Nu, nu este. Este doar sufletul nostru care ne spune că treaba pe care o aveam de făcut în acele situații s-a încheiat și că a sosit momentul să mergem mai departe.

Aveți încredere în planul sufletului și mutați-vă  atenția din exterior în interiorul vostru pentru că acolo au loc acum cele mai multe și mai mari schimbări. Observați-vă corpul și modul în care reacționează, dați-vă voie să observați liniștea și împăcarea care apar atunci când sunteți în curgerea Creatorului, hrănirea pe care o simțiți, încrederea care apare aparent de nicăieri.

Deși totul pare a se prăbuși, nu este altceva decât o reconstrucție pe cu totul și cu totul alte baze și concepte, unele mai înalte. Da, pot apărea unele nesincronizări, dar acestea nu schimbă nici direcția nici rezultatul final al procesului în care suntem antrenați acum. Aveți încredere în Planul Divin ai cărui co-autori suntem cu toții.

Namaste!


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.