marți, 27 iunie 2017

Actualizare 27 Iunie 2017


Observ că unii manifestă un atașament și o nerăbdare nesănătoasă față de ceea ce numim ascensiune. Acest lucru este cu atât mai ciudat cu cât ascensiunea noastră are loc în fiecare clipă, dar pentru că nu o putem percepe prin simțurile pe care mintea le folosește ca surse de informare – văzul, auzul, mirosul, simțul tactil și gustul – nici nu putem recunoaște acest fapt drept real și că se întâmplă.

Dragii mei, ascensiunea nu o puteți percepe cu aceste simțuri exterioare, ascensiunea este un proces care are loc prima dată la nivel interior, în planurile interioare, și abia apoi se poate manifesta în exterior. Nu există în exteriorul nostru nimic din ceea ce nu există sau nu conștientizăm că există în interiorul nostru pentru ca să se poată manifesta și materializa în afara noastră.

Pe de altă parte, este extrem de periculos să vă cramponați de o dorință sau idee venită din minte/ego și care nu este susținută de către sistemul vostru fizic. Unele practici energetice pentru care sistemul vostru energetic și fizic nu este pregătit duce la afectarea sistemului imunitar și vă poate crea mari probleme.

Cred că cei care privesc corpul fizic ca pe un handicap sau ca pe o piedică ar trebui să-și revizuiască atitudinea față de el, pentru că habar nu aveți câte entități se luptă pentru un corp și odată ajunși pe partea cealaltă veți înțelege cât de valoros este un corp fizic care vă permite să trăiți experiențe pe Pământ.

Într-o experiență cu Ayahuasca, am avut cea mai clară conversație cu corpul meu care nu vroia să-mi permită ieșirea din corp în acele circumstanțe. L-am întrebat de ce și răspunsul a fost uimitor pentru mine în acel moment ”Pentru că atâta timp cât tu ești plecată poate intra altcineva”. L-am întrebat cine altcineva și mi-a răspuns ”Sunt mulți, foarte mulți care caută un corp în care să intre”.

I-am înțeles îngrijorarea și am rămas pe loc, am plecat din corp atunci când condițiile au fost sigure pentru el. Da, este nevoie ca și corpul să se simtă în siguranță pentru ca ieșirea din corp să se poată produce ușor, pașnic și într-un mod sigur atât pentru corp cât și pentru suflet.

Mare atenție la ce vă doriți cu orice preț, pentru că prețul poate fi cu mult prea mare pentru o dorință egotică de a fi așa cum credem că ar fi alții. Pe de altă parte, procesul ascensiunii este unic pentru fiecare dintre noi și nu se potrivește cu ceea ce experimentează alții și pot numi sau numesc ascensiune.

Ascensiunea este un punct de vârf al unor acumulări la nivel interior nu exterior și nu este nimeni de blamat că din cauza lui/ei nu pot eu ascensiona. Nu. Nici vorbă! Și nu este vorba numai de persoană, este vorba de o întreagă planetă, este vorba de un plan divin pentru care anumite sincronicități trebuie să se manifeste. Și nu există un unic plan divin, există variante ale planului divin deși rezultatul este același.

Nu uitați că trăim pe o planetă a liberului arbitru și asta îngreunează foarte mult stabilirea unui plan, iar în planurile mai înalte nimic nu se face în afara curgerii Creatorului. Nu uitați că noi înșine suntem Creatori! Cu cât mai mare atașament aveți față de ceva, cu atât mai mare rezistență veți opune la ceea ce vine către voi în mod natural și pe care nu-l veți recunoaște tocmai din cauza acestui atașament.

Aș întreba ”Măcar știți ce înseamnă ascensiunea, ce este ea, cum se simte, cum se percepe?” Sau este o proiecție mentală a ceva ce ne imaginăm din ceea ce ni se spune? Fiecare dintre noi cunoaștem la nivel interior procesul ascensiunii, nu este nevoie să ne străduim să-l atingem mental sau intelectual, el se va manifesta în mod natural atunci când vom fi pregătiți pentru el și condițiile pentru manifestarea lui vor fi îndeplinite.

În loc să vă străduiți să obțineți unele efecte stând în cap și dând din picioare, mai bine străduiți-vă să vă descoperiți pe voi înșivă și ce comori se ascund în interiorul vostru pentru că nimic nu este așa cum pare. Desigur, puteți sta în cap și da din picioare dacă acest lucru credeți că vă ajută, el vă va ajuta pentru că sunteți Creatori și intenția contează cel mai mult, dar nu este suficientă, ea are nevoie să fie susținută de unele acumulări la nivel energetic și de cunoaștere.

Mai bine bucurați-vă de frumoasa viață de pe Pământ pentru că ați venit aici ca să trăiți o viață pământeană și oricât de bulversantă pare ea, este alegerea pe care noi am făcut-o. NU suntem întâmplător ACUM AICI, suntem ACUM AICI pentru ceea ce acest ACUM AICI ne poate oferi: una dintre cele mai extraordinare experiențe din Univers: ascensiunea în corp fizic.

Credeți că știe cineva cum se face la nivel de populație umană? Da, au fost cazuri de ascensiune individuală, dintre care cel mai celebru este cel al lui Isus, dar au fost ascensiuni ale unor oameni care s-au pregătit vieți de-a rândul pentru un astfel de proces. Ele nici măcar nu au fost recunoscute ca proces de ascensiune pentru că nu existau în conștientul colectiv al omenirii. Au fost privite ca minuni și acești oameni au fost numiți sfinți sau maeștri.

La ce credeți că serveau piramidele și alte construcții asemănătoare lor? Acestea au servit drept cadru energetic potențator unor ascensiuni individuale pentru cei care s-au pregătit să fie ACUM AICI și să aducă experiența lor în conștientul colectiv uman. Fiți siguri că vă veți aminti cum se face atunci când momentul este pregătit. Pentru că de-asta sunteți ACUM AICI.

Nu puneți presiune pe voi, pentru că nu faceți altceva decât să îngreunați și să complicați lucrurile. Aveți încredere și răbdare pentru că oricum nu puteți face nimic în afara sincronizării Planului Divin. Dar vă puteți îmbogăți experiențele bucurându-vă de viața de pe Pământ, așa cum nu ați făcut-o până acum, pentru că această bucurie ne aduce pe toți mai aproape de momentul ascensiunii planetare.

Imaginați-vă că v-ați aminti cum se face dar să nu o puteți face pentru că momentul nu este propice. Vă imaginați măcar ce frustrare și dezastru ar fi pe capul vostru? Credeți că din răutate sau că nu sunteți suficient de buni nu se întâmplă încă? Nu. Planul Divin este cu mult mai mult de atât, decât putem cuprinde noi cu mintea noastră umană.

Așa că haideți să ne bucurăm de minunile pe care Mama Pământ ni le oferă și să ne împărtășim darurile noastre naturale cu ea și cu toți locuitorii ei dintr-o stare de recunoștință, bucurie și fericită anticipare. Nimic nu vă împiedică să o faceți, decât vocea unui ego care vă spune că ar trebui să fiți altfel decât sunteți deja.

Și dacă suntem deja ascensionați, dar încă nu putem percepe acest lucru cu simțurile noastre obișnuite? Procesul de ascensiune, odată început el nu se încheie, nu are capăt de linie așa cum au autobuzele. Vă imaginați că ascensiunea înseamnă să ajungem într-un alt loc în care ne oprim și gata? Nu chiar. Nu uitați că nimic nu este așa cum pare, iar mintea noastră umană nu ne poate spune ceea ce nici ea nu știe.

O zi minunată și plină de bucurie și fericită anticipare vă doresc!


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.