vineri, 30 iunie 2017

Actualizare 30 Iunie 2017


Ieri am avut întâlnirea Grupului Kryon și cum acolo unde sunt mai mulți care gândesc în mod asemănător, pot fi descoperite și conștientizate foarte multe lucruri noi care se manifestă în viața noastră. Mai ales atunci când este vorba de oameni a căror atenție este focalizată în primul rând pe interiorul lor.

De ce în primul rând? Pentru că încă mai trăim într-o realitate în care majoritatea oamenilor sunt focalizați pe exterior, iar comunicarea cu ei se poate realiza fie doar așa, fie mai ales așa în funcție de gradul de orientare spre interior al persoanei respective.

Nu poți vorbi unei persoane orientate strict sau mai ales pe exterior de percepțiile interioare pentru că nu ar înțelege despre ce vorbești. Pe de altă parte, mare parte din munca pe care o avem de făcut este tot exterior orientată și mulți dintre noi ne aflăm într-o stare mixtă de interior/exterior pe care începem să o stăpânim mai bine în existența noastră ”între lumi” pentru că acolo ne aflăm acum mulți.

Una dintre problemele de interes discutate a fost relația pe care o avem cu corpul nostru, pentru că este o relație extrem de importantă, relație pe care am fost învățați să o ignorăm total pentru că ”corpul este păcătos, corpul este din țărână și în țărână se va întoarce” și alte concepte promovate cu interes și sârg de către cei interesați, știm cu toții despre cine și ce este vorba.

Cei care au făcut niște investigații, fără a fi medical sau biologic orientați, doar pentru propria lor cunoaștere, au putut descoperi că acest corp este o minune inginerească biologică, cel mai performant computer căruia nici măcar nu-i sunt descoperite toate funcțiile pe care le are. Dincolo de faptul că el este o creație Divină, lucru care este uitat cu desăvârșire de către onor biserica.

De altfel, pentru ca corpul nostru să fie creat așa cum este au fost necesare nenumărate experimente și încercări care au durat mii de ani dacă nu milioane, în ani pământești. Dar cei ce nu pot face acest lucru, aruncă cu noroi în cei care l-au putut face, declarându-le munca de rahat, deși ea este o bijuterie neprețuită râvnită de mulți, inclusiv de cei care o prezintă așa cum o prezintă. Vă sună cunoscut? Este unul dintre principiile folosite și astăzi în concurența comercială neloială și nu numai.

Declararea corpului nostru ca nedemn, păcătos, etc. a dus la înstrăinarea noastră de corp și în multe situații chiar la o ură îndreptată împotriva lui de către cei care declară sufletul divin și corpul ca o capcană în care sufletul este ținut prizonier. Vă imaginați ce poate simți corpul acestor oameni? Vă imaginați cu ce este el alimentat și i se mai și cere să funcționeze perfect!

Vă imaginați cumva că cineva v-a luat sufletul și l-a băgat cu forța într-un corp și l-a trimis să sufere și să se chinuie pe Pământ? De ce ar face-o? Este sufletul atât de slab încât să poată fi manevrat, manipulat și folosit în felul acesta? Sufletul este Divin, atunci cine i-a făcut așa ceva? Dumnezeu i-a făcut sufletului așa ceva? Sufletul ESTE Dumnezeu, și-ar fi făcut Dumnezeu lui însuși/însăși așa ceva?

Oricum, toate aceste idei izvorâte din separare au fost induse cu un scop care până de curând a ținut. Când între suflet și vehiculul său nu există comunicare conștientă, omul nu este întreg. Este format doar din componente care lucrează uneori una împotriva celeilalte. Omul își iubește sufletul, dar își urăște corpul. Asta da învățătură divide et impera!

A sosit momentul să ne declarăm întregi, un tot unitar care este divin în întregime nu numai pe părți pentru că altfel vom fi tot în separare și divizați. Pe de altă parte, vindecarea cu care ne-am tot ocupat în ultima vreme nu este altceva decât tot o cale spre întregire și aici mă refer mai ales la vindecarea emoțională, la revizuirea credințelor și convingerilor noastre, la recuperarea puterii personale și la multe alte lucruri pe care ne-am simțit ghidați a le face sau conștientiza.

Unul dintre motivele pentru care am scris astăzi acest lucru este pentru că la luna nouă din 23 Iunie a fost re-stabilită legătura noastră cu sexualitatea sacră, care și ea ne-a fost furată prin declararea ei ca păcătoasă, plăcere a cărnii și alte apelative mai mult sau mai puțin drăguțe în funcție de scopul urmărit și de frustrarea celui care le-a inventat. Da, cei care au redus-o doar la plăcerea carnală asta au și putut experimenta doar!

Vă recomand, celor care nu ați făcut-o încă, să citiți Manuscrisul Mariei Magdalena al lui Tom Kenyon pe care îl găsiți pe multe site-uri precum și pe scribd. Este o lectură interesantă pentru cei deschiși unor adevăruri ascunse până acum sau insuficient de răspândite.

Mulți veți simți impulsuri ale acestei re-conectări, da, dorința corpului de a se reconecta cu această sursă de energie pentru el, pentru că prin energia sexuală Creatorul din noi se conectează la curgerea Creatorului. V-ați întrebat de ce procrearea care înseamnă a da viață se realizează în acest mod? Au murdărit și târât în noroi tot ceea ce ne putea conecta și menține conectați la Sursa noastră Divină.

Nu vă reprimați impulsurile corpului datorită barierelor puse de mintea umană convertită și tiparele cu care a fost coruptă. Re-descoperiți-vă corpul, dați-i voie să vă arate de ce este capabil, restabiliți-vă legătura cu el și onorați-l pentru că el este cel mai bun prieten pe care îl puteți avea aici pe Pământ.

Și nu este chiar atât de prost pe cât ați fost făcuți să credeți. Dimpotrivă, este cu mult mai inteligent decât v-ați putea imagina. Inteligența corpului nostru este uimitoare. În plus, el este cel care are stocată în memoria celulară informații care minții nu-i sunt disponibile încă și pe care mintea le poate refuza pentru că nu fac parte din baza ei de date.

Oare ne-am fi aventurat noi în această aventură fără să ne alegem cel mai bun echipament? Nu cred. De ce? Pentru că atunci când mergem undeva ne asigurăm că ne luăm echipamentul potrivit cu noi. Dacă mergem la mare ne luăm ceea ce avem nevoie la mare, dacă mergem în deșert ne luăm echipamentul de care avem nevoie în deșert, la Polul Nord nu mergem în costum de baie, etc.

Atunci ce motiv am fi avut ca atunci când am ales să venim pe Pământ să nu fi făcut la fel? Și nu începeți din nou cu teoria că nu noi am ales să o facem pentru că asta nu face decât să vă facă să vă dați puterea altcuiva, cuiva care vă imaginați că a decis în locul vostru. Nu dragilor, nu a ales nimeni în locul vostru, înțelegeți asta, acceptați asta și FIȚI Cine Sunteți cu Adevărat. Ne-a venit vremea să o facem!

O zi minunată și plină de o fericită anticipare vă doresc!


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.