duminică, 4 iunie 2017

Evoluția Intuiției în Putere


Lord Melchizedek prin Natalie Glasson

Expresiile iubirii continuă să curgă cu ușurință și perfecțiune din ființa mea, Melchizedek,  în întreaga voastră ființă vibrațională. Noi existăm și rezonăm în unitate; perfecțiunea este vibrația noastră naturală deoarece cu toții experimentăm procese complete ale integrării cu sursa divină a Creatorului. Perfecțiunea este adevărul vostru, esența și existența voastră. Să vă dați voie să existați ca o expresie a Creatorului în fiecare moment dat reprezintă perfecțiunea ființei voastre și a Creatorului. Perfecțiunea nu are legătură cu a fi lipsit de defecte, exact, corect sau realizat în existența voastră de zi cu zi, mai mult de atât, perfecțiunea Creatorului vorbește despre integrare, rezonanță, aliniere și experimentarea curgerii divine a Creatorului care se revarsă prin ființa voastră. Voi sunteți deja perfecțiunea Creatorului, pentru a vă crește capacitatea de a vă accepta pe voi înșivă în acest fel este nevoie să vă creșteți intuiția și puterea interioară, recunoscându-vă de fapt instrumentele pe care le posedați deja pentru a-l exprima pe Creator. Pe măsură ce vă predați Creatorului permițându-i Universului divin să lucreze prin voi, nu va mai exista nevoia să creați sau să forțați prezența perfecțiunii din interiorul vostru sau în realitatea voastră zilnică. Când îi dați voie Creatorului să curgă prin ființa voastră voi recunoașteți manifestarea perfecțiunii în voi și în jurul vostru fără ca voi să faceți vreun efort, datorită faptului că dansați în completă armonie cu ritmul Creatorului.

Mulți dintre voi vă urmați evoluția spirituală interioară și ascensiunea cu multă dedicare și devotament, s-ar putea să vă întrebați la un anumit nivel în mintea voastră care este rezultatul și scopul actualei ascensiuni. Dorința mea este să vă împărtășesc câteva perspective pe care le puteți imprima în ființa voastră ca șabloane energetice de creație, dacă doriți, pentru a ajuta la manifestarea adevărului pe Pământ.

Imaginați-vă o lume în care fiecare persoană, inclusiv voi înșivă, și-ar urma intuiția în fiecare moment al zilei. Fiecare persoană a înțeles în mod personal care sunt mâncarea și băuturile potrivite pentru corpul său, cum să-și vindece corpul fizic, cum se creeze exact ceea ce are nevoie și cum să trăiască o viață fericită și prosperă, susținând în același timp și fericirea altora. Contemplați pentru un moment cât de uimitoare ar fi această lume. Voi și toți oamenii ați fi în stare să vedeți prin toate formele de iluzie de pe Pământ; ați fi în stare să înțelegeți dacă un altul a fost necinstit sau cinstit, dacă ceva a fost dăunător sau hrănitor. Dacă vă îmbolnăviți ați fi în măsură să întrebați în interior și să descoperiți cel mai potrivit mod de a vă vindeca, chiar să descoperiți cauza îmbolnăvirii astfel încât ea să nu mai reapară niciodată în realitatea voastră. Nu ați mai avea nevoie să căutați ghidare în exteriorul vostru datorită profundei voastre conexiuni cu intuiția voastră care este cunoașterea voastră interioară, biblioteca voastră interioară, conexiunea voastră cu curgerea divină a Creatorului. Un proces atât de simplu de accesare și urmare a intuiției voastre vă poate schimba propria voastră realitate în timp ce schimbă lumea într-un loc al iubirii.

Intuiția curge dintr-un spațiu al iubirii pentru a crea o experiență și existență a iubirii. Intuiția este un aspect al Creatorului care lucrează prin voi dorind să creeze un exemplu al Creatorului, al adevărului, iubirii, extazului, armoniei, fericirii și păcii. Toate conflictele din ființa voastră, dintre voi și alții, dintre țări, dintre religii și ego-uri s-ar dizolva prin folosirea activă a intuiției. Împlinirea ar fi focalizarea și totuși ar fi o împlinire născută din iubirea de a crea mai multe expresii ale iubirii Creatorului pe Pământ.

În Era Iubirii, iubirea este cheia, deoarece intuiția din fiecare persoană crește și se dezvoltă astfel încât iubirea interioară și exterioară a fiecărei persoane se amplifică, făcând posibilă apariția unui proces al trezirii puterii interioare. Acest proces născut din iubire și pentru a susține Era Amintirii pe Pământ îi va permite fiecărei persoane să fuzioneze cu și să-și înțeleagă propria putere interioară. Accesarea puterii interioare este dreptul vostru divin, deși ca ființă umană este ceva de ce ați fost îndepărtați în scopul de a vă fi suprimată și pentru a menține controlul asupra omenirii. Cei de pe Pământ care în prezent și în trecut au susținut și creat suprimarea omenirii și a puterii individuale a fiecărei persoane pot să se simtă ca și cum ar proteja omenirea, deoarece este adevărat că puterea interioară poate produce haos dacă nu este focalizată. Totuși, fiecare ființă este o uimitoare ființă de lumină capabilă să aducă pace și armonie în toate situațiile și în lume. În Era Iubirii și Era Amintirii s-ar putea să observați în propria voastră realitate și pe Pământ cum controlul și suprimarea puterii născute din iubire vor începe să se prăbușească și să se dizolve pentru a da libertate intuiției și capacității voastre de a vă exprima propria voastră putere.

Atunci când sunteți conectați cu și acționați potrivit intuiției voastre, existați în mod natural ca și din puterea voastră. Acesta este un spațiu sănătos, fericit și armonios în care să existați și să navigați în realitatea voastră fizică.

Eu, Melchizedek, cu ajutorul energiei mele, doresc să vă invit să contemplați și să vă aduceți conștientizarea în toate momentele în care vă dați puterea în timpul rutinei voastre zilnice. Renunțarea la puterea voastră, fără să vă folosiți intuiția, înseamnă să credeți că nu cunoașteți răspunsul sau decizia cea mai potrivită pe care să o luați, să faceți ceva pentru că așa vă spune cineva să faceți, să vă simțiți presați sau stresați, să respectați părerea altora în locul celei proprii, să vă simțiți nepotriviți, să creați gânduri sau judecăți negative despre voi înșivă și alții, să fiți furioși sau să urmați o modă de orice formă ar fi ea. Sunt atât de multe exemple și, totuși, faptul de a vă da puterea înseamnă să vă diminuați puterea, să vă slăbiți în orice fel sau să pierdeți conexiunea cu adevărul și esența din ființa voastră. Doresc să vă încurajez să observați orice momente, experiențe sau gânduri care vă fac să ieșiți din iubire și să intrați în deconectare și suprimare. Poate chiar să vă notați fiecare experiență astfel încât să o puteți evalua și explora în momentele voastre de liniște. Cel mai probabil toate experiențele voastre de dez-împuternicire se datorează credințelor și obiceiurilor voastre. Este momentul să le dați drumul deoarece scopul vostru pe Pământ este să fiți o ființă de lumină iubitoare, puternică și intuitivă. În momentele de lipsă de putere și intuiție aduceți-vă focalizarea înapoi pe iubirea care este întotdeauna prezentă în chakra inimii voastre și pe Ghizii voștri Angelici care vă înconjoară întotdeauna cu iubire, protejându-vă în fiecare moment. Să știți că sunteți iubiți și că scopul vostru este să fiți iubire.

Sunt iubit/ă și aleg să fiu iubire.

Încurajați-vă să vă conectați cu intuiția voastră, să cereți din interiorul vostru ghidare și ajutor, deoarece făcând acest lucru instantaneu v-ați acceptat și exercitat puterea chiar dacă la început nu ați primit nici o ghidare. Existați deja în propria voastră putere.

Prin această practică s-ar putea ca emoții precum furia, dezamăgirea, depresia sau frustrarea să dorească să fie eliberate, acesta este un lucru firesc și este, de fapt, scopul principal al procesului meu de observare a tuturor situațiilor de lipsă de putere. Atunci când vă suprimați puterea în orice fel sau simțiți că sunteți controlați, chiar dacă nu vă dați seama, emoții precum furia și resentimentele pot apărea din ființa voastră; acestea sunt adeseori suprimate deoarece nu vă simțiți în stare să le recunoașteți sau să le eliberați. Prin acest proces vă dați vouă înșivă posibilitatea de a elibera astfel de energii care poate că au fost încorporate în ființa voastră pe parcursul întregii voastre vieți. Când aceste energii apar sau pentru a vă vindeca pe voi înșivă, ați putea dori să lucrați cu energiile mele:

”Melchizedek, Nivel Universal al Luminii și Îngeri Universali, invit vibrațiile voastre iubitoare și vindecătoare să mă înconjoare. Doresc să dizolv toate emoțiile, gândurile, sentimentele, rănile și cicatricile cauzate de mine însămi sau de alții și care au legătură cu lipsa de împuternicire. Fie ca energiile voastre vindecătoare să curgă prin ființa mea încurajându-mă să eliberez toate energiile, obiceiurile și perspectivele nenecesare, creând vindecare, iubire și creșterea rezonanței Creatorului. Vă rog să mă ajutați să eliberez cu succes toate aspectele lipsei de putere, încurajându-mă să-mi dezvolt în continuare intuiția și exprimarea iubirii. Sunt vindecat/ă, sunt iubit/ă, îmi accept minunata mea intuiție și putere interioară.”

Stați pur și simplu în pace, inspirând și expirând ca și cum ați face-o prin chakra inimii voastre, în timp ce noi lucrăm cu energiile voastre.

Dizolvarea întregii lipsei de putere este o cheie esențială pentru a forma Era Iubirii în ființa voastră și pe Pământ. Când iubirea este prezentă așa este și puterea și perfecțiunea Creatorului. În Era Iubirii, Creatorul le cere tuturor, inclusiv Mamei Pământ, să se întoarcă la puterea lor, la esența și perfecțiunea interioară.

Vreau să vă invit să vă dați seama dacă creați relații prin care vă dați puterea în realitatea voastră curentă sau în experiențele din trecut. Acest lucru s-a putut întâmpla atunci când ați venerat pe cineva, când v-ați permis să vă simțiți a fi nepotriviți sau nu suficient de buni sau când ați lăsat de la voi înșivă fără să fi fost potrivit să o faceți. Oricare ar fi experiența sau scenariul, este potrivit pentru voi acum să vă chemați energiile și puterea înapoi la voi în scopul de a vă împuternici, de a dizolva conexiunea care s-ar putea să vă epuizeze și să încheiați ciclul lipsei de putere personală. Eu, Melchizedek, doresc să vă ajut să faceți acest lucru:

”Melchizedek, Nivel Universal al Luminii și Îngeri Universali, invit vibrațiile voastre iubitoare și vindecătoare să mă înconjoare. Vă rog să mă ajutați și să mă protejați în timpul ceremoniei mele de a trece de la dez-împuternicire la împuternicire, trezind astfel în continuare puternicele vibrații ale iubirii în mine.

Cu ajutorul sufletului meu, cer acum și chem înapoi toată energia și puterea pe care am dat-o altora prin intermediul proceselor, experiențelor și scenariilor care au dus la dez-împuternicirea mea. Fie ca această energie și putere să se întoarcă la mine, curățată și purificată complet înainte de a fi ancorată în ființa mea și în special chakra mea sacrală. Le cer Îngerilor să-mi umple ființa cu iubire și să împărtășească iubirea Angelică cu cei care mi-au acceptat puterea astfel încât ei să poată fi susținuți în continuare. Sunt pregătit/ă și dispus/ă să mă primesc deplin pe mine însămi ca fiind iubitoarea mea putere completă. Mulțumesc.”

Stați pur și simplu în liniște și pace, inspirând și expirând ca și cum ați face-o prin chakra inimii, în timp ce noi lucrăm cu energiile voastre.

Intuiția voastră este puterea voastră, angajarea și exprimarea iubirii Creatorului în realitatea voastră, manifestând astfel Era Iubirii pentru experimentarea voastră personală.


Cu Iubire și Adevăr Divin,

Melchizedek


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.