duminică, 13 august 2023

Curățarea Energiilor Reziduale

Conștiința Cristalină prin Natalie Glasson 

Salutări preaiubite ființe de lumină. Noi suntem Conștiința Cristalină. Suntem spiritul, sufletul, esența în planurile interioare a cristalelor pe care le experimentați pe Pământ. Suntem o conștiință colectivă. Venim astăzi cu lumină curcubeu, dar mai ales cu lumină violet. Scopul nostru este să curățăm. Dorim să curățăm energiile reziduale din ființa voastră. 

S-ar putea să vă întrebați ce înseamnă energii reziduale. Vorbim de energiile care nu vă mai servesc, de gândurile, emoțiile care nu vă mai servesc. Vorbim de cicatrici sau energii, blocaje care au fost lăsate în urmă după ce o rană a fost vindecată. Vorbim de rădăcini care intră în ființa voastră din diferite experimentări – chiar din diferite conectări și relații care nu vă mai servesc. Pot fi chiar și rădăcini din alte vieți de care pur și simplu nu aveți nevoie în realitatea voastră actuală. Când vorbim de energii reziduale, vorbim și de energii negative care au fost colectate în ființa voastră din mediul exterior, de efectele negative ale alimentelor, apei sau băuturilor pe care le consumați. Vorbim de blocaje, limitări, bagaje pe care poate alegeți să le cărați cu voi, dar pur și simplu nu mai este nevoie. Uneori puteți avea urme din anumite relații sau vieți sau experimentări, poate fi o urmă care rămâne chiar și în celulele ființei voastre. Poate doriți să vă acordați un moment să întrebați/recunoașteți/înțelegeți sau deveniți conștienți de orice energii reziduale din ființa voastră care nu vă mai sunt necesare. 

De fapt, nici o energie reziduală nu mai este necesară. Nu este neapărat nevoie să înțelegeți energiile reziduale, este pur și simplu nevoie de o intenție de curățare și limpezire. Este ca și cum ați curăța murdăria și praful din ființa voastră, din câmpul vostru auric și din celulele voastre. Această curățare poate avea loc și în organele și aspectele corpului fizic. 

Acum, noi, Conștiința Cristalină, suntem curățători puternici și vă invităm să chemați lumina noastră curcubeu și violet să curgă peste și prin ființa voastră cu scopul de-a curăța energiile reziduale care nu vă mai sunt necesare. Ați putea dori să faceți acest lucru când sunteți în apropierea apei, sub duș sau în cadă sau sunteți pur și simplu cu picioarele în apă. Energia și spiritele apei susțin procesul de curățare și lucrează frumos cu energiile voastre. Pe măsură ce vă deschideți ca să ne dați voie să curgem prin ființa voastră și să lucrăm cu voi tot ceea ce este necesar, vă puteți pur și simplu relaxa și să vă bucurați de proces. 

Vă puteți imagina un curcubeu de lumină violet curgând peste și prin ființa voastră. Fiți conștienți de orice intuiții, amintiri, înțelegeri, chiar dureri sau supărări care apar și, dacă apar, direcționați energia noastră înspre ele ca să susțină o curățare mai profundă. 

Această curățare o puteți face o dată pe lună ca să vă susțină vibrația să rămână înaltă, clară și pură. Poate fi făcută și după o experimentare traumatizantă sau după o supărare de orice formă. 

Rezultatul acestei curățări este că acele energii reziduale nu vă vor mai afecta ființa. Este ca și cum nu mai purtați mizerie sau murdărie cu voi și, astfel, creați mai degrabă din vibrațiile mai pure ale ființei voastre, decât din energiile reziduale. Înseamnă și că s-ar putea să găsiți că vă este mai ușor să meditați, să vă concentrați mai ușor, să puneți manifestări și creații în acțiune – toate mai ușor și mai curgător. S-ar putea să descoperiți că corpul vostru este mai vibrant și mai luminos, că emoțiile voastre sunt mai așezate și mintea voastră mai liniștită. 

Vă încurajăm să lucrați cu noi, în acest moment, ca să experimentați o curățare profundă. Adeseori curățăm lucruri de care nici măcar nu știați că sunt prezente. 

Vă încurajăm să lucrați cu noi, în acest moment, ca să experimentați o curățare profundă. Adeseori curățăm lucruri de care nici măcar nu știați că sunt prezente. 

Vă iubim foarte mult.

 

Noi suntem Tărâmul și Conștiința Cristalină și vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.