sâmbătă, 26 august 2023

Câteva lucruri la care să vă gândiți

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Asta a fost prima conversație ... 

Sunt Unul. Bună Sophia. 

Mulțumesc. 

Sunt lucruri care pot fi spuse acum și aceste lucruri vor aduce un pic de lumină (în ceea ce se petrece n.t.). 

Ceea ce trebuie să se petreacă la nivel personal este realizarea (descoperirea și acceptarea n.t.) sinelui. Nu este niciodată ”prea târziu” să reparați ceea ce a fost afectat în această viață; niciodată nu este prea târziu să corectați sau să promovați evoluția unui suflet. 

Întregul proces – Trezirea Globală, Singularitatea și Schimbarea depinde de toți (spre deosebire de doar unul sau câțiva). În acest fel, există numeroase chei pentru procesul Trezirii. Mulți dintre voi și-au ales în mod special vieți dificile ca să înlesnească o inversare mare și puternică – de la controlul bazat pe ego la controlul bazat pe inimă. Nu puteți ignora corpul în acest proces. El trebuie întreținut și îngrijit la fel ca oricare altă componentă. 

Ceea cu ce vă veți confrunta în cele din urmă fiecare, sunteți voi înșivă. Este un moment puternic al realizării sinelui care vă duce la acceptarea de sine, la iubirea de sine și, în cele din urmă, la autoritatea de sine. Atâta timp cât oricare dintre voi continuă să aștepte/să se agațe de Galactici, Dumnezeu sau oricine altcineva – ați ratat importanța, scopul Trezirii.   

Scopul Trezirii este actualizarea sinelui. Acest lucru nu are nevoie de audiență sau asistență. Cu toate acestea, necesită putere și curaj. Necesită auto-reflecție. Amintiți-vă, toate călătoriile voastre sunt alese; alese de sine. Nu este ”vina” nimănui. Fiecare dintre voi veți experimenta cel puțin un moment în care să fiți ”îngenuncheați”. Nu atât în închinare, cât prin smerire. 

Să te vezi cu adevărat este o onoare, pentru fiecare dintre voi este un element de esență pură, un pic de iubire pură în formă umană chiar acum. Să transcenzi ego-ul și să vezi dincolo de ”costumul din piele”, știind că tot ceea ce a fost gândit, spus și făcut, iubind și acceptând în același timp – este un moment divin. Așa vede Creatorul lucrurile. Asta este Ascensiunea voastră. 

Aveți fiecare numeroase momente în fața voastră. Acestea vor fi compuse din realizarea sinelui, urmată de reflectarea sinelui. Ca să supraviețuiești intact/ă, este nevoie de iertare. Este singura cale. Este adevăr în viziunea pe care o ai chiar acum Sophia.*Nu există scăpare de acest Adevăr. Mulți dintre voi ați petrecut o mare parte din această viață privindu-i pe toți ceilalți – este momentul să priviți în interior. 

Galacticii (unii) sunt prietenii voștri. Cu toate acestea ei nu vă sunt părinți și nu au o anumită responsabilitate față de voi. Ei vor acționa din motive dictate de propria lor evoluție, precum și să o susțină pe a voastră, dacă li se va cere. Înțelegeți că vă aflați pe un teren de joc egal și fiecare acțiune și răspuns este generat de scopul creșterii și expansiunii. 

Este, probabil, cea mai dificilă lecție în timp ce ești om și în circumstanțele actuale – responsabilitatea de sine. Să știi că ajungeți cu toții acolo și că acest lucru a fost văzut și înregistrat. 

Unii dintre voi v-ați asumat partea leului în ceea ce privește emoțiile/sentimentele ca un ajutor (la călătoria colectivului). Aceasta este o Trezire purtată de Maeștri de toate formele, mărimile, vârstă și origine. Este un proces frumos realizat și vă cere fiecăruia dintre voi să participați. Răspundeți frumos. 

Trebuie să plec. 

Da, Sophia, da. 

 

*Am văzut o mână îndreptată înspre ceva departe de mine și am auzit cuvintele ”când arăți cu degetul spre cineva acuzându-l de ceva, mai ai trei degete care sunt îndreptate spre tine.” 

~~~

Iată și următoarea conversație ... 


Sunt Unul. Bună Sophia. 

Bună și îți mulțumesc. Te rog să mă/ne luminezi cu privire la ceea ce se întâmplă și când sau cum se termină asta? 

Sophia, ești tulburată. 

Da, sunt supărată. Am pierdut mai mulți membri de familie și prieteni în mai multe moduri decât moartea. Vreau niște răspunsuri. Vreau să știu. 

Va avea loc un eveniment. Este un ”eveniment final” și atunci când are loc, nu mai există întoarcere. Este fizic și va fi experimentat în acest fel. Voi toți de pe Pământ veți simți și veți ști. Acesta este semnalul pe care-l așteptați. Vă spune că toate scenariile s-au jucat, au fost luate decizii și alegerile au fost finalizate. 

Când acest lucru se întâmplă – și veți ști asta când va apărea – nu vor mai exista victime neașteptate din partea forțelor ”mai întunecate”. Acest eveniment nu poate fi prezis cu exactitate. Alte date au trecut când așteptările erau mari. Ce se poate spune este că fiecare dintre voi care este aici acum ca să ajute la trezirea Pământului va fi martor la acest eveniment. 

Acesta nu este un eveniment îndepărtat. Nu este vorba de un deceniu sau măcar jumătate din acesta. Ce se poate spune este că participarea voastră la propria trezire nu va face decât să grăbească acest eveniment. Concentrați-vă pe conștientizarea de sine și autenticitate. 

Voi, cei care citiți mesaje ca acesta, ați ajuns să mențineți constant o vibrație ridicată în ciuda circumstanțelor disperate. Mențineți lumina. Este darul vostru cel mai mare pentru planetă și oamenii ei. Să știți că semnele anterioare care v-au fost date rămân valabile. Modul în fiecare (semn) se joacă, nu este încă cu certitudine văzut. Totul depinde de om. 

Am crezut că vom fi ajutați. 

Sunteți și ați și fost deja. Doar că nu într-un mod ostentativ și evident. 

Sophia, vremuri grele vă stau încă în față. Asta a fost o chemare pentru cei mai puternici dintre cei puternici. Sunteți aici. Nu există nimic care să poată opri puterea pe care voi o aduceți. Nu este un moment în care să vă prăbușiți în disperare. Este momentul să vă întăriți cu iubire și lumină. Este momentul să vă activați farul. 

Asta e tot. 

Bine. Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Matt Meisenheimer Photography




Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.