duminică, 20 august 2023

Ce zace dormind în voi

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Venim întotdeauna la voi într-o varietate de moduri ca să vă asistăm în cele mai mari provocări ale vieții. Când vă puneți o provocare în față, este ca și cum v-ați spune ”Aș dori acum să stăpânesc (în sens de cunoaștere la nivel de măiestrie) asta.” Cu toții vreți să vă experimentați ca maeștri în toate circumstanțele, pentru că într-adevăr asta și sunteți – maeștri, iar ca să știți acest lucru în urma experimentării lui, mai întâi trebuie să vă dați de stăpânit ceva ce este provocator, este dificil, pe care nu ați reușit să-l stăpâniți de câteva ori. Sunteți acolo cu un scop și sunteți toți acolo ca să vă bucurați de călătoria de-a deveni din nou maeștri în trup fizic. Puteți fi siguri că, oricare ar fi scopul vostru să fiți acolo, vi se va arăta sub forma unei provocări pe care nu se poate să nu o înfruntați.   

Sunteți meniți să săpați adânc în voi și să găsiți puterea, forța și măiestria care întotdeauna au fost acolo, dar au rămas adormite în voi până când provocarea, sau inamicul, a intrat în viața voastră. Prin urmare, binecuvântați-vă provocările și binecuvântați-vă presupușii dușmani, pentru că sunt acolo la cererea voastră. Sunt acolo pentru că știți că sunt necesare, că este nevoie de ei ca să vă cunoașteți pe voi înșivă nu doar ca ființe măiestre, ci și ca iubire necondiționată și bucurie necondiționată. Acesta este motivul pentru care noi, și alții ca noi, vă vom spune să acceptați și să îmbrățișați totul în viața voastră așa cum este. 

Totul este acolo pentru că voi vreți să fie acolo la nivelul conștiinței sufletului vostru, și asta nu înseamnă că aveți karmă sau muncă de făcut, pe cât de mult vreți să vă experimentați ca maestrul acelei circumstanțe particulare de viață. Este un joc pe care-l jucați cu voi înșivă și folosiți iluzia realității fizice ca să o faceți. Vă place să vă jucați atunci când știți că sunt jocuri. Vă place o provocare într-un joc video, de exemplu, pentru că, chiar dacă pierdeți, puteți pur și simplu reporni jocul din nou. 

Dacă încetați să luați viața în serios și să vedeți viața ca pe un test de trecere/eșec, poate vă puteți bucura un pic mai mult de joc și să vedeți imaginea de ansamblu a eternității. Aveți eternitatea să aveți toate experiențele pe care vreți să le aveți, nu doar câteva decenii care credeți că v-au rămas acolo în acest corp fizic. Știm că unii oameni de acolo își setează singuri provocări. Vor să alerge o milă în patru minute sau să urce pe Muntele Everest. Vor să câștige un milion de dolari într-un an și, indiferent care este provocarea, ea aduce ceva din voi. Atâta timp cât stați în integritatea voastră, vă puteți oferi orice provocare doriți să o stăpâniți la nivel de măiestrie.   

Sunteți ființe minunat de creative și de multe ori provocările vă scot la suprafață creativitatea. Vă întind. Vă face să mergeți în locuri din interiorul vostru în care în mod normal în niciun caz nu ați merge. Binecuvântați-vă viața, binecuvântați-vă circumstanțele de viață și binecuvântați-i pe toți cei din viața voastră care vă apasă butoanele, care vă intră pe sub piele și care sunt acolo să vă facă să vă amintiți cine sunteți cu adevărat și de unde veniți. Când vă aduceți acea abordare jucăușă a vieții, a tot ceea ce faceți și a tot ceea ce sunteți, puteți începe să vedeți totul ca pe o oportunitate să vă distrați mai mult acolo, pe planeta Pământ.

 

Asta este tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.