marți, 29 august 2023

Oferiți resurse în locul vostru

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Este dificil să verificați dacă totul este bine în lumea voastră pentru că durerea vă înconjoară. Chiar dacă cei mai mulți dintre voi ați accesat părți vesele, adeseori vă simțiți vinovați de asta ca și cum ați fi greșit cu ceva râzând sau arătând liniște sufletească. 

Necazurile 3D continuă să vă scadă bucuria. 

Vă distrați până când o persoană dragă vă vorbește despre durerea sa fizică sau emoțională – ceva ce credeți că nu puteți nega sau ignora. Așa că, bucuria voastră se simte ca un jumătate de pas înainte și doi pași înapoi. Vă întrebați cum vă puteți detașa de durerea sau fricile celor pe care-i iubiți. Chiar dacă sunt în tranziția dincolo de 3D, sunt în mare frică, așa cum a fost valabil și pentru voi în fazele similare ale tranziției voastre. 

Probabil simțiți că trebuie să-i însoțiți în frica lor. Dar veți înceta să fiți un far al iubirii sau al posibilităților dacă faceți asta. Atunci întrebarea devine ”Ce ar trebui să fac dacă cineva drag suferă și eu nu?” Aveți două opțiuni, niciuna dintre ele nu va avea sens pentru o vreme. Prima opțiune este să simțiți durerea împreună cu ei. A doua opțiune este să ignorați sau pur și simplu să le conștientizați durerea și să continuați să trăiți în bucurie. 

Alegeți-vă acțiunile prin vocea voastră interioară. Vă este milă de persoana iubită? Faceți ca durerea persoanei iubite să fie a voastră? Sau le ignorați sau conștientizați durerea și apoi continuați să vă găsiți bucuria? 

Chiar dacă acum nu există  o acțiune potrivită pentru voi sau pentru oricine, pentru fiecare cale de acțiune există consecințe. Dacă simțiți milă pentru persoană iubită, s-ar putea să-și continue modul durere pentru că generează iubire din partea voastră. Iar dacă revendicați durerea persoanei iubite ca fiind a voastră, vă opriți mersul înainte. Dar dacă le ignorați sau conștientizați durerea și apoi mergeți mai departe, veți accesa bucuria care vă ajută pe amândoi prin resursele și bucuria pe care voi o generați. 

Întrebarea evidentă este ”Dacă pierd această persoană pentru că nu-i accept durerea?” S-ar putea. Dar apoi, dacă bucuria este într-o arenă și durerea continuă în cealaltă, pe care ai alege-o? 

Cei aflați în noaptea lor întunecată a sufletului sau urcă pe unii dintre munții de durere pe care cei mai mulți dintre voi i-ați experimentat, vor să se apuce de oricine sau de orice care le atenuează durerea. Și, pentru că nu sunt încă pe deplin ai Universului, se vor agăța mai întâi de persoana care a avut emoțional grijă de ei. Doar atunci când vă retrageți din îngrijirea emoțională a altora, aceștia vor progresa în noua lor ființă. 

Acesta este un moment extrem de dificil pentru omenire. Cei care doresc să progreseze sunt chemați înapoi în 3D ca să-i ajute pe alții. Dar voi nu aveți abilitățile să trageți pe nimeni prin durerea lui. Aveți numai energia și abilitățile să deveniți noul vostru eu. 

Pentru că voi sunteți înaintașii, plânsetele celor care trec dincolo de 3D sau sunt ferm ancorați în 3D sunt mai puternice decât vor mai fi vreodată. Milioane s-au deschis noilor lor ființe. Dar acele milioane sunt în diferite stadii de finalizare, inclusiv voi. Munca necesară celor care vă urmează ca să ajungă în punctul în care voi vă aflați acum, le pare copleșitoare – așa cum a fost și pentru voi. 

Diferența este că voi știați că nimeni de pe Pământ nu vă poate ajuta să obțineți ceea de ce aveți nevoie. Desigur, au existat  oameni cu capacități extrasenzoriale, vindecători, canalizatori, îngeri, ghizi Universali și alții care v-au ajutat de-a lungul drumului. Asta până când v-ați dat seama că sunteți singurul/singura care putea accesa informațiile de care aveați nevoie. Cei care vă cer acum ajutorul nu au descoperit încă resursele pe care voi le-ați folosit, inclusiv îngerii și ghizii lor Universali. 

Voi nu aveți energia sau abilitățile să jucați rolul de ghid Universal. 

Desigur, acest ultim gând este supărător. Chiar dacă vreți să ajutați persoana iubită să se simtă mai bine, se pare că are nevoie și cere tot mai mult de fiecare dată când o faceți. Nu aveți acum energia să faceți acest lucru și, probabil, nici multe alte luni de-acum încolo. 

Voi aveți abilitățile să deveniți noul vostru eu, și la fel le are și persoana iubită. Susținerea lor de la o dramă la alta nu vă va ajuta și nici pe ei. Acesta este punctul în care noi, cei din Universuri, intervenim să oferim răspunsurile și îndrumările de care persoana iubită are nevoie. 

Dar ce să-i spuneți persoanei dragi pe măsură ce vă distanțați de fricile și neliniștea ei? De exemplu, persoana iubită ar putea spune ”Mă doare spatele, Am nevoie de mai mulți bani sau Sunt atât de singur/ă.” Recunoașteți-le durerea și continuați să-i iubiți, dar apoi încurajați-i să acționeze ei înșiși în loc să o faceți voi pentru ei. 

Persoana iubită nu va intra niciodată în noua sa viață dacă îi purtați voi de grijă. Să faceți asta va fi doar o povară pentru voi și o experiență de non-învățare pentru ei. Dați-le drumul cu iubire asigurându-le resurse care nu includ resursele voastre personale. 

Ca purtător de grijă, îi opriți să meargă înainte sau chiar să se târască. În același timp, progresul vostru se oprește, rezultând o creștere pipernicită pentru amândoi. Noi, cei din Universuri, nu v-am trăit viața pentru voi în timp ce erați în noaptea neagră a sufletului; v-am oferit doar iubire și resurse. Așa este pentru voi acum. 

Oferiți-i persoanei iubite resurse în loc să vă oferiți pe voi. Așa să fie. Amin.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

Foto Daniel Kordan

 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.