sâmbătă, 12 august 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 9 Iulie 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Bine ați venit, dragi cititori. Să știți întotdeauna că este bucuria și privilegiul nostru să vă servim în acest fel. Înțelegem frustrările de-a fi evoluat spiritual în timp ce trăiești într-o lume în care cea mai mare parte, nu este. Vă onorăm pe cei care ați ales să fiți o componentă vitală a procesului de ascensiune a Pământului. 

Nu vă temeți de nimic ce apare pe scena exterioară, mai degrabă aveți încredere că totul este o parte necesară a unui Plan Divin în desfășurare. Pentru ca Pământul să reflecte din nou cine și ce este ea cu adevărat, creațiile vechi și dense ale unei conștiințe colective trei dimensionale trebuie să se dizolve în neantul din care au apărut. 

Toată lumea simte schimbarea și acest lucru îi face pe mulți să se simtă confuzi și să opună rezistență. Când o persoană știe la ce să se aștepte de la fundația pe care și-a construit-o, se simte în siguranță chiar și atunci când acea fundație constă în întregime din concepte. Cei mai mulți dintre voi v-ați construit un plan de viață de bază care, în cea mai mare parte, a funcționat. Cu toate acestea, mulți dintre voi aflați acum, sau ați constatat deja, că planul vostru întocmit cu grijă, nu mai funcționează așa cum a făcut-o cândva și că fundația pe care v-ați construit-o cu atâta grijă din ceea ce ați crezut că este binele vostru cel mai înalt, clachează – din punct de vedere fizic, emoțional, mental și chiar spiritual. 

Lăsați încrederea să fie puterea, protecția și ghidul vostru. Aveți încredere că, în ciuda problemelor globale și personale care continuă să apară, într-adevăr există un Plan Divin și toată lumea este în toiul experimentării lui așa cum Sinele lor Mai Înalt consideră necesar. Este foarte ușor să accepți intelectual adevărul, atunci când viața decurge așa cum ai planificat-o, dar să crezi, să accepți și să trăiești devine dificil atunci când stilul de viață și sistemul de credințe familiar începe să se prăbușească. 

Încredere. Nu o încredere în conceptele trei dimensionale care vin și pleacă, ci o încredere care apare din faptul că știți că totul decurge conform unui Plan Divin și că sunteți o Ființă Divină în formă fizică care a ales să ajute. Amintiți-vă întotdeauna că Sinele vostru Mai Înalt este întotdeauna prezent, supraveghindu-vă viața, ghidându-vă și atrăgând spre voi experimentările necesare pentru creșterea sufletului vostru. Cum interpretați aceste experimentări depinde de ceea ce dețineți în conștiință ca realitate. 

Creațiile dense și eronate care au stăpânit mult timp Pământul au fost create din stări de conștiință condiționate de credințe în dualitate, separare și două puteri. Multe dintre aceste creații încep să se dizolve în prezența energiei de frecvență înaltă care curge acum pe Pământ precum și din Lumina multor indivizi foarte evoluați aflați acum pe Pământ. 

Creațiile trei dimensionale sunt întotdeauna temporare pentru că sunt concepte formate de minte fără o Lege Divină care să le mențină și susțină. Conștiința Divină/Creatorul și tot ceea ce este întrupat în EA este infinit și permanent, menținut în existență de legea Divină. Conștiința Divină se cunoaște doar pe SINE pentru că EA este tot ceea ce există. Dacă boala, suferința, războiul, etc. ar face parte din Conștiința Divină, ele ar exista permanent fără să fie niciodată schimbate sau vindecate. 

Când spuneți că o persoană este bună sau iubitoare, știți că nu persoana este bună sau iubitoare, ci, mai degrabă, acele calități ale Creatorului curg prin acea persoană. În sine, ființele umane nu au inteligență, înțelepciune, sănătate, iubire, armonie, pace, etc. Acestea sunt calități ale Creatorului întrupate în și exprimate prin indivizi, așa cum le permite starea lor de conștiință. 

Cei care trăiesc și acționează pe deplin din separare și-au închis din anumite motive inimile, blocând curgerea iubirii, energiei și a calităților Divine în ei. Pentru că ceea ce se aseamănă se atrage, cei care trăiesc dintr-un nivel vibrațional scăzut atrag o energie similară de la cei de pe cealaltă parte care s-au închis și ei iubirii și au nevoie să atragă energie de la alții. Când cineva acuzat de o crimă gravă spune că o voce i-a spus să o facă, probabil că este adevărat pentru că omul s-a deschis la acest tip de atașament energetic. 

Aducem acest subiect în discuție nu ca să provocăm frică, pentru că la nivelul vostru de conștientizare nu este o problemă. Vrem ca voi să aveți o înțelegere clară a modului în care funcționează energia. Energia întotdeauna caută să se alinieze cu o energie asemănătoare pentru că doar UNUL există și acel UNU caută întotdeauna unimea, indiferent dacă energia are o rezonanță ridicată sau densă. Totul este energie într-o stare de vibrație fie înaltă, rapidă și ușoară, fie densă, grea și întunecată. Creatorul este Lumină pură care nu poate fi văzută sau înțeleasă de mințile umane limitate. Pe măsură ce o persoană evoluează spiritual, energia sa devine mai ușoară și mai rafinată. 

Toată lumea experimentează energia, dar adeseori nu știe ce este ceea ce simte – o senzație de greutate atunci când intră într-o anumită afacere (adeseori baruri, magazine de antichități, locuri murdare sau neîngrijite, etc.) Motivul pentru care sunteți îndemnați să petreceți timp în natură este că energia neatinsă a naturii este mai pură și cu o vibrație mai înaltă decât în locurile în care gândirea umană a creat un concept cu privire la natură, cum ar trebui să fie sau să arate. 

Energia bisericilor este cu ușurință simțită aproape de toată lumea pentru că este o energie de grup. Dacă biserica este una a iubirii și adevărului poate doriți să vă așezați, să stați puțin și să vă bucurați pur și simplu de energie. Cu toate acestea, dacă este o biserică a judecății, a criticii, a rigidității, a păcatului și osândirii a unui Dumnezeu care pedepsește, s-ar putea să doriți ca pur și simplu să plecați de acolo. 

Pentru că energia Pământului devine din ce în ce mai rafinată, oamenii devin mai sensibili la energia din jurul lor. S-ar putea să vă simțiți neliniștiți sau temători fără nici un alt motiv decât că v-ați dat voie să vă aliniați cu energia colectivului sau a unei persoane. Niciodată nu revendicați vreo emoție negativă, simptom, boală, problemă, etc. ca fiind a voastră personal pentru că aceste lucruri nu sunt rânduite de Creator și, prin urmare, sunt întotdeauna impersonale. 

Atunci când revendicați ceva ca fiind al vostru personal, acesta devine al vostru deoarece, ca Conștiință Divină întrupată, sunteți creatori. Conștiința este substanța formei și nu există conștiință nemanifestată. Acest lucru nu înseamnă să negați, opuneți rezistență sau pretindeți că ceva nu vă deranjează, ci mai degrabă să-l recunoașteți drept ceea ce este, fără să-i dați putere. 

Bisericile au apărut prima dată, cu mult timp în urmă, ca o modalitate de-a ușura suferința și ca sanctuare de vindecare și odihnă pentru o lume foarte densă. Cu toate acestea, la fel ca în cazul atât de multor lucruri, scopul lor inițial a fost corupt de către cei care căutau puterea, preamărirea de sine și câștigul financiar. Multe dintre religiile organizate de astăzi continuă să-și țină membrii în robia fricii cu învățături false despre rai, iad, Satana și un dumnezeu care judecă și pedepsește. Pentru că majoritatea dintre voi ați trăit sub influența acestor învățături false, s-ar putea să purtați în continuare aspecte ale acestora în câmpul vostru energetic de unde v-ar putea încă influența viziunea asupra lumii. 

Singurul Creator care există este propria voastră Conștiință Divină și cea a fiecărei persoane și a tuturor formelor de viață văzute și nevăzute (devași, zâne, elementali și altele). Totul este făcut din aceiași SINGURĂ substanță – Conștiința Divină. Raiul nu este un loc, este o stare de conștiință pe care o persoană și-o crează pentru sine, la fel cum este și în cazul iadului. 

Sunt mulți rămași pe cealaltă parte care, din cauza acestor învățături false, continuă să aștepte venirea lui Isus ca să-i salveze, unii așteptând de secole. Vor mai aștepta multă vreme pentru că credințele legate de rai și de iad nu există în conștiința maestrului Isus. Mulți dintre voi lucrați noaptea cu acești oameni dragi, ajutându-i și călăuzindu-i să iasă din iadul sau purgatoriul pe care sistemul lor de credințe l-a creat, ajutându-i să-și dea voie să se deschidă și să devină receptivi la vindecare, ajutor, Lumina și iubirea care-i așteaptă. 

Creatorul este totul. Creatorul este. Nimic altceva nu există. Dați drumul la tot și la orice ce mai dețineți încă în conștiință, contrar acestui adevăr. Sunteți pregătiți.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 7/9/23

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.