luni, 7 august 2023

Alege asta și schimbă imediat totul

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Noi suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Știm că folosiți multe tehnici diferite și că aveți multe abordări diferite ale spiritualității, dar vrem doar să vă amintim cât de simplu și de ușor poate fi să creșteți spiritual și să ajungeți la următorul nivel al conștiinței voastre. În respirația conștientă aveți capacitatea să încetiniți totul, inclusiv mintea. Prin lucrul cu respirația, care este o altă denumire pentru respirația conștientă, accesați potențiale, deschideți uși și permiteți ca vindecarea în corpul fizic să aibă loc. Este foarte ușor să vă ridicați vibrația pur și simplu fiind atenți la respirație și puteți face asta în timp ce faceți orice altceva ce faceți pe parcursul zilei. 

Puteți respira mai conștient în timp ce mâncați, în timp ce vorbiți, în timp ce mergeți și în timp ce conduceți mașina. Puteți vedea cât de sus vă puteți ridica vibrația în timp ce stați și vă uitați la televizor sau la un videoclip pe computer. Nu trebuie să vă rezervați timp ca să fiți mai conștienți de respirația voastră. Trebuie doar să continuați să vă stabiliți intenția să acordați mai multă atenție la cât de superficială sau cât de profundă vă este respirația în orice moment dat și în orice activitate dată la care participați de-a lungul zilei. 

Puteți respira în anumite părți din corpul vostru menținând intenția să trimiteți aerul și energia în acel loc din corpul vostru fizic. Puteți seta orice intenție pentru respirația voastră conștientă și vă puteți respira calea în actualizarea acelei intenții sau manifestarea acelei dorințe. Este cel mai ușor mod prin care toată lumea trebuie să fie mai în ton cu spiritul. Puteți descărca idei inspirate în timp ce respirați conștient. Prin respirație conștientă puteți da drumul gândurilor și credințelor care nu vă mai servesc. Le puteți sufla literalmente expirându-le. 

Vă puteți cu siguranță îmbunătăți sănătatea generală și puteți mișca atât de multă energie în corpul vostru și tot ceea ce aveți de făcut este să-i acordați mai multă atenție respirației voastre. Este chiar atât de simplu și vă puteți simplifica viața făcând din asta o practică zilnică obișnuită. Acordând mai multă atenție la cât de bine vă simțiți atunci când respirați conștient, este mult mai probabil să o faceți din nou și din nou și este mai puțin probabil să aveți nevoie de atenționări ca să o faceți. 

Puteți crea conectări și deschide portaluri prin respirația conștientă. Puteți lumina ceva în interiorul vostru, ceva ce este nevoie să știți sau la care trebuie să-i acordați atenție și cu siguranță vă veți conecta mai mult cu corpul și cu centrul inimii voastre, cu momentul prezent doar inspirând și expirând cu o mai mare conștientizare decât acordați în general acelei acțiuni care este în mod obișnuit involuntară. Alegeți să respirați și veți alege o cale care vă va duce mai aproape de tot ceea ce vă doriți în viață și tot ceea ce vă doriți ca om aflat într-o evoluție spirituală.

 

Asta este tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Noi suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem mereu printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.