marți, 15 august 2023

Trezirea Porții Stelare

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări preaiubite ființe de lumină, eu sunt Arhanghelul Metatron. Vin cu iubirea și energia Tărâmului Angelic și a întregului Univers al Creatorului. Sunteți o parte a Universului Creatorului. Fiecare schimbare pe care o creați în ființa voastră vă dă voie să accesați libertatea, eliberarea și adevărul Creatorului. 

Acest adevăr este prezent în Universul Creatorului și, de asemenea, în Pământ și în ființa voastră. Imaginați-vă că ați devenit o întrupare a întregului Univers al Creatorului. Veți avea acces la tot și la toate experimentările fiecărei ființe din planurile interioare și de pe Pământ – fiecare măiestrie și vibrație a ascensiunii, precum și la esența adevărului Creatorului. 

Pare imposibil să întrupezi întregul Univers al Creatorului în corpul tău fizic și, într-o oarecare măsură, chiar este imposibil. Cu toate acestea, ești un suflet. Sufletul tău este întrupat în corpul tău fizic. Sufletul tău întrupează întregul Univers al Creatorului și, ca corp fizic, îți amintești tot ceea ce sufletul tău întrupează și asta este frumusețea acestei experimentări a Pământului – procesul de a-ți aminti întruparea de către sufletul tău a întregului Univers al Creatorului. Ca corp fizic, este alegerea ta ce energii, ce vibrații dorești să aduci și să exprimi de la Creator în realitatea ta. 

În realitatea ta, îți creezi o imagine a Creatorului și ai deplina creativitate să creezi imaginea în orice fel vrei și cu vibrațiile energetice pe care tu le alegi. Asta înseamnă că ascensiunea ta și realitatea ta fizică, sunt alegerea ta. Vei fi întotdeauna ghidat de Creator, de sufletul și ghizii tăi. Cu toate acestea, ai mai mult liber arbitru decât ți-ai putea imagina ca ființă fizică pe Pământ și, pentru că ai atât de mult liber arbitru, înseamnă că poți crea un impact mare în realitatea ta și în lume. Asta este o experimentare majoră, unică și foarte specială; să ai liberul arbitru să creezi ceea ce dorești, alegând din Universul Creatorului și să-l aduci în realitatea ta. 

Este important să vă reamintesc acest lucru pentru că în planurile interioare și în Universul Creatorului, Pleiadeenii, Arcturienii și Andromedanii au creat o Poartă Stelară. Această Poartă Stelară are strânsă legătură cu alinierea. Ei activează Poarta Stelară și au programat-o să vă susțină alinierea, iar ea începe să radieze lumină, special aleasă de Pleiadeeni, Arcturieni și Andromedani. Este o combinație care poate fi descrisă doar ca frumoasă, o aliniere frumoasă și voi aveți oportunitatea, liberul arbitru, alegerea să vă conectați cu această Poartă Stelară a Alinierii – să-i lăsați energiile să se reverse în ființa voastră și să aibă o influență pozitivă asupra ființei voastre. Este nevoie să recunoașteți, în timp ce apelați la aceste energii, că sufletul vostru este o întrupare a întregului Univers al Creatorului și că voi, ca ființă fizică, și sufletul vostru, în co-creație, aveți liberul arbitru și alegerea la ceea ce doriți să creați în această realitate pe care o trăiți în prezent.   

Prin urmare, în timp ce trageți din sufletul vostru energiile și exprimările pe care doriți să le creați și manifestați în realitatea voastră, îi puteți cere Porții Stelare a Alinierii să vă desăvârșească alinierea cu ceea ce ați ales din Universul Creatorului. Alinierea care vine din această Poartă Stelară va fi extrem de pură și vă va alinia cu cea mai pură vibrație a manifestării alese și, prin urmare, va susține cea mai pură manifestare fizică a exprimării pe care ați ales-o. 

Așadar, mai întâi este nevoie să vă conectați cu ... prin intenție și alegere ... sufletul vostru, oriunde alegeți să vă recunoașteți sufletul, esența în ființa voastră. S-ar putea să aveți idei în legătură cu ceea cu ce doriți să vă aliniați, cu ce doriți să manifestați și să exprimați în realitatea voastră sau ați putea dori ca sufletul să vă inspire. Le puteți face pe amândouă prin stabilirea intențiilor cu ceea cu ce alegeți să vă conectați din Universul Creatorului, cât și cu ceea cu este cel mai potrivit pentru voi. 

Apoi, cereți-le Pleiadeenilor, Arcturienilor și Andromedanilor să vă alinieze cu Poarta lor Stelară a Alinierii. Lăsați energiile să curgă peste și prin ființa voastră. Dați-vă voie să primiți enorm de mult – v-ați creat deja intențiile, alegerile. Energia vă va alinia la acele aspecte prezente deja în ființa voastră și în Universul Creatorului, astfel încât să existe o curgere pentru manifestarea și experimentarea voastră de-a fi conectați la cea mai pură vibrație a alegerii sau alegerilor voastre – un sentiment de-a fi complet, conectat, echilibrat, întreg. Dați-vă voie să experimentați asta și acordați-vă timp să-i contemplați impactul, pentru că impactul va fi diferit și divers pentru fiecare dintre voi. 

Bucurați-vă de această perioadă de experimentare a alinierii.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron. Vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.