joi, 24 august 2023

Intențiile Creatorului

Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson 

Binecuvântări profunde eu, Arhanghelul Mihail, extind asupra ființei voastre în timp ce vin cu Tărâmul Angelic să vă îmbrățișăm cu iubire, pace și grație. Astăzi aș vrea să vorbesc despre intențiile Creatorului.  

Mai întâi vreau să vă reamintesc că tot ceea ce sunteți este născut din Creator – o sursă care este neetichetată, fără nume, fără formă și, într-adevăr, nu poate fi descrisă și, totuși, în întregul Univers al Creatorului și în realitatea voastră pământească vedem, simțim și recunoaștem exprimări ale Creatorului în fiecare moment – exprimări frumoase – exprimări creative. 

Fiecare exprimare ne permite să-l explorăm, să ne integrăm cu și să-l înțelegem mai deplin pe Creator. Ne recunoaștem pe noi înșine ca fiind Creatorul și scopul nostru este să ne amintim acea unime în care suntem cu Creatorul, precum și cu noi înșine, ca o sursă care este neetichetată, fără nume, fără formă și care, într-adevăr, nu poate fi descrisă. Și, totuși, este infinită, nelimitată, frumoasă, puternică și deține o direcție și intenție de creștere și evoluție. 

Pe măsură ce vă amintiți unimea cu Creatorul, vă dați seama că fiecare parte a corpului și ființei voastre este în mod natural una; unită și la unison cu Creatorul. Această conștientizare începe să vă schimbe propria perspectivă despre voi înșivă, precum și perspectiva despre ceea ce vă înconjoară. Vă dați seama că fiecare acțiune, fiecare gând și fiecare experiență este o șansă pentru voi să-l exprimați și să-l explorați pe Creator mai deplin – precum și să vă uniți în unime cu Creatorul – câștigând astfel o mai profundă aducere aminte a tot ceea ce Creatorul este. 

Când începeți să vă recunoașteți în acest fel, începeți să vă dați seama cât de sincronizați sunteți cu Creatorul, cu aspectele mai înalte ale ființei voastre, cu corpul vostru, cu mediul vostru și cu alte suflete. Există o asemănare între voi și ceilalți, care este un adevăr atât de sacru și de pur. Când esența Creatorului emană din ființa voastră și este lăsată să fie expresivă și creativă, străluciți cu radianță, cu adevăr, cu claritate, cunoaștere, împământare și înțelegere. 

Eu, Arhanghelul Mihail, doresc să vă invit să vă concentrați timpul asupra contopirii energiei voastre cu Creatorul, în recunoașterea și aducerea aminte a unimii voastre cu Creatorul. Sunt multe moduri în care acest lucru poate fi explorat. S-ar putea să aveți deja o profundă conectare cu Creatorul și să puteți aduce energia Creatorului prin ființa voastră. Dacă nu, atunci cereți în interiorul vostru, în timpul meditației sau momentele de liniște, să căutați esența, adevărul ființei voastre care este esența și adevărul Creatorului. 

În timp ce cereți asta, căutați în voi un moment de inspirație – o lumină, o culoare, o senzație sau o calitate care vă conectează cu esența Creatorului. Apoi hrăniți asta cu respirația voastră, lăsând radianța Creatorului să vă umple întreaga ființă. Puteți cere și să experimentați unimea totală cu Creatorul. 

Când experimentați unimea cu Creatorul, sau sunteți în măsură să vă conectați cu energia și vibrația Creatorului în ființa voastră, eu, Arhanghelul Mihail, vă invit să cereți și să căutați intenția Creatorului în ființa voastră. Asta înseamnă că Creatorul are o intenție cu voi ca o exprimare a Creatorului. Această intenție poate fi manifestată prin voi. Intenția este dincolo de limitări și granițe, dincolo de credințe și blocaje. Este dincolo de așteptările voastre și tot ceea ce știți, și chiar și ce nu știți. Este dincolo de ceea ce vreți și vă doriți pentru realitatea sau ascensiunea voastră. Intenția Creatorului este o exprimare pură care este unică pentru fiecare dintre voi și este unică pentru fiecare dintre voi să o exprimați. Ea va aduce puritatea Creatorului în ființa și realitatea voastră. Vă poate aduce înțelegere și iluminare. Vă va invita să creați o acțiune sau o experimentare în realitatea voastră care, atunci când faceți acest lucru, veți ști că acționați din intenția Creatorului și vă va servi la un nivel mai înalt și, cu adevărat, vă va servi întreaga ființă. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie neapărat ceea ce vă așteptați sau v-ați dorit. Va fi ceva care vă hrănește, vă hrănește ființa și sufletul și susține o mai mare unificare cu Creatorul. 

Imaginați-vă, dacă fiecare ființă de pe Pământ și-ar uni în mod conștient energia cu Creatorul și ar cere să primească intenția Creatorului pentru exprimarea și existența sa unică pe Pământ și apoi ar exprima această intenție într-un mod adecvat, într-o acțiune sau experimentare. Imaginați-vă vibrațiile înalte care ar fi ancorate și împământate în Pământ și atmosferă, în fiecare ființă. Ar exista o atât de mare actualizare și ascensiune în fiecare ființă, precum și o mare fântână de iluminare. 

Imaginați-vă că faceți acest lucru în fiecare zi sau poate o dată pe săptămână – aduceți la suprafață unimea Creatorului în realitatea voastră fizică. Faceți un serviciu care este dreptul vostru divin, dar este, totodată, și scopul vostru – un serviciu făcut vouă înșivă și altora care este imens de vindecător, care vă aliniază ființa și susține limitările să curgă departe. Asta este o unitate și unime cu Creatorul, o relație pe care o puteți construi și lăsa să se dezvolte, să servească ascensiunii voastre și să servească scopului Creatorului. Este dreptul vostru divin să fiți în unime cu Creatorul și să lăsați acea unime să curgă prin ființa voastră ca o exprimare, o acțiune și o experimentare. 

Bucurați-vă de acest proces de explorare, creativitate și descoperire, pentru că este momentul să vă întăriți și faceți conectarea cu Creatorul mai deplin. 

Eu, Arhanghelul Mihail, sunt prezent alături de voi să vă susțin.

 

Vă mulțumesc. Eu sunt Arhanghelul Mihail

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.