miercuri, 30 august 2023

Este Timpul!

Am ajuns la o prăpastie puternică. Inima noastră colectivă este zdruncinată. Nu este momentul să renunțăm chiar dacă ne simțim destul de pierduți. Este momentul să ne deschidem! Suntem într-un proces de avansare majoră. Când despachetăm și integrăm acest moment puternic, vom avea mai mult acces la sinele nostru divin și vom avea o mai mare capacitate de iubire și compasiune și o putere reînnoită care va muta munții. Acesta este un moment important în procesul nostru de ascensiune. 

Frecvențe puternice ne zguduie, pulsează de-a lungul liniilor Ley ale Pământului. Se simte de parcă sistemul nostru nervos este împins la limită. Murim pentru energiile și programele trecute într-un fel de mare final, în timp ce energii noi și puternice ne inundă. Liniile temporale încep să se despartă și s-ar putea să ne simțim și noi un pic despărțiți. Oscilăm acum atât de dramatic între realități, încât totul se simte zguduit sau fracturat. Realitatea nu ni se arată așa cum noi ne ”așteptam” și începem să ne dăm seama că așteptările noastre vin din experimentările trecute. Așteptările noastre de la cel mai greu de renunțat lucruri. Atunci când frecvențele înalte pulsează prin pământ, primul lucru cu care ne confruntăm este un alt strat al umbrei noastre colective. Ne confruntăm cu o curățare majoră de rănilor de nespus, care s-au acumulat nu doar în ani, ci în epoci întregi. Putem simți atrocitățile epice și devastările totale de care umanitatea a fost responsabilă. Aceste răni, umbra noastră colectivă, sunt ultimele vestigii ale creațiilor greșite care se cer recunoscute, vindecate și în cele din urmă eliberate înapoi în lumină. Cât de mult din umbra noastră colectivă o eliberăm va fi egală cu câtă lumină divină vom primi. 

Amintiți-vă, acest proces nu este personal, este planetar! S-ar putea să nu ne dăm seama că multe dintre detaliile rănilor colective sunt eliberate pe măsură ce le procesăm prin corpurile noastre de lumină. Nu este nevoie să știm. Cum multe dintre problemele noastre personale sunt împletite cu cele colective, pot apărea și ele să fie eliberate. 

Am ”crescut” din cine am fost și noi aspecte ale noastre se nasc. Este o perioadă foarte confuză. S-ar putea să ne simțim puțin pierduți pentru o vreme între a nu ști cine suntem și cine nu suntem. Am trecut prin viață doar cu o prezență parțială. Am devenit dureros de conștienți că unele părți din noi lipsesc. Această cunoaștere ne motivează să căutăm în continuare să ne întrupăm prezența divină deplină. Caută și vei găsi. Nu vom mai fi la fel după această transformare. Acesta este un pas final și masiv către scopul final al adevăratei unimi și, în cele din urmă, o lume lipsită de dualitate pe o fundație construită prin unitate în diversitatea noastră. Ce moment interesant să fim martori la această transformare. 

De-a lungul veacurilor trecute, puțin câte puțin, ne-am construit o armură aproape de nepătruns în jurul unor părți ale inimii noastre sacre ca să ne ținem și controlăm sinele umbră și toate creațiile greșite nevindecate care deveneau prea copleșitoare ca să le putem face față. Dar problema este că nu ne putem ascunde de părțile noastre nevindecate din noi înșine fără să ne pierdem, de asemenea, accesul la prezența noastră divină. Acum ne este oferită o soluție la această problemă. Armura noastră de protecție din jurul inimii colective este îndepărtată de aceste noi energii pământești în creștere, în tandem cu dorința noastră colectivă de a fi pe deplin prezenți. Voința noastră și voința colectivă lucrează în tandem cu universul. 

Suntem făcuți vulnerabili într-o stare sfântă de capitulare. Tot ceea ce am evitat în trecut este să ne ridicăm într-un tsunami de iubire dulce-amăruie, vindecătoare a frângerii. Înțelegem acum că nu mai există niciun beneficiu în evitarea umbrei noastre. Dorința noastră de a fi complet prezenți și treziți în divinitatea noastră este mai puternică decât frica noastră de a ne confrunta cu umbra care ne trage înapoi. Nu mai suntem prizonieri încarcerați de fricile și nesiguranțele noastre. Înfruntarea umbrei noastre devine acum o rangă spirituală pentru eliberarea ascensiunii noastre iminente în prezența noastră și destinul nostru divin. 

Ajungem într-un loc în care intrăm într-un teritoriu care este nou pentru noi. Una dintre modalitățile prin care putem intra în acest teritoriu nou este să ne deschidem și mai mult. Este exact ceea ce se întâmplă acum în tandem cu despărțirea liniilor temporale. Pierderile noastre mari, trădările de neimaginat și devastările care ne schimbă viața, fac parte din planul nostru divin. Dacă nu ne-au deschis când le-am experimentat prima dată, ne vor deschide acum. Inima noastră colectivă se întinde și se extinde dincolo de ceea ce am experimentat vreodată. Este foarte intens și profund dureros, dar descoperim un nou loc curajos, dar inocent, în interiorul nostru care ne ajută să facem încă un pas în marele necunoscut. Suntem pe drumul vieții noastre, nu uitați să respirați. 

Mergem mai adânc și mai sus decât orice loc pe care l-am experimentat până acum în călătoria sufletului nostru. Acest lucru a fost declanșat, în parte, de darul oferit de o devastare de nespus și care ne-a schimbat viața care a avut loc pe roata învârtitoare/pompa inimii Mamei Pământ. Aceasta este pierderea îngrozitoare și creșterea simultană a IUBIRII profunde, care este spiritul Aloha al Lahainei și Maui. Orice se întâmplă pe oricare dintre cele patru pompe ale inimii afectează întreaga planetă și întreaga viață. Acest sacrificiu este incomensurabil și nelimitat în nivelele de transformare cărora le va da naștere. Abia începem să vedem ce a declanșat acest eveniment în inimile întregii vieți de pe Mama Pământ. Suntem pregătiți să ne extindem în vasul nostru sfânt de lumină mai mult decât am făcut-o vreodată înainte. 

Acesta este momentul în care omenirea trebuie să-și înfrunte umbra împreună cu noi și asta cere cea mai mare iubire acceptare necondiționată și compasiune. Dezvăluim locuri străvechi ascunse din interiorul nostru, care sunt depozite pentru bucățile lipsă din noi înșine pe care le căutăm. Dar pentru a ajunge la acele piese de divinitate deplasate, trebuie să ne confruntăm mai întâi cu umbrele. Dezvăluim locuri străvechi ascunse din interiorul nostru, care sunt depozite pentru bucățile lipsă din noi înșine pe care le căutăm. Dar, ca să ajungem la acele piese de divinitate greșit plasate, trebuie să ne înfruntăm mai întâi umbrele. Lucrurile pe care le căutăm sunt ascunse în locurile pe care le evităm în noi înșine. Nu e de mirare că am evitat aceste locuri atât de mult timp. Dar ESTE TIMPUL! Sufletul nostru colectiv devine neliniștit și este gata să ne ducă mai departe în sfințenia noastră divină. 

Descoperim noi baze pentru noi înșine și un mod nou de a experimenta viața. Asta a fost o parte a planului divin tot timpul. Împachetăm vechea casă 3-D în care trăim și ne mutăm într-un vas divin mult mai mare creat în noi înșine, astfel încât să putem asimila și fuziona cu noile frecvențe toate spațiile care odată au fost umplute cu rănile pe care am încercat să le ignorăm. 

Pentru asta am venit aici. Ne eliberăm de tiparele limitative care au fost create de eoni. Vom da drumul greutății noastre profunde ca să putem zbura din nou. Vom da drumul la frică, anxietate, vinovăție, rușine și sentimente de nevrednicie. Ne vom simți din nou conectați și vom pune capăt izolării care vine odată cu ascunderea de noi înșine. Vom da drumul resentimentelor și furiei care au venit din faptul că am fost maltratați, abuzați și ignorați. Ne vom ierta știind că am irosit atât de mult din viața noastră cu lucruri care nu meritau energia noastră. Ne vom ierta pe noi înșine. Și... ne vom vindeca. 

Așadar, prieteni dragi, aici ne aflăm. Suntem împreună în asta. Ne descurcăm! Vă rog să aveți grijă unul de celălalt. Aveți grijă de vecinii voștri, prietenii voștri și familia voastră. Fiți acolo pentru ei când ajung în locurile grele. Simt că suntem atât de aproape de a trece peste această ultimă provocare. Chiar dacă timpul este irelevant și prefer să nu postez nici o predicție, simt că vom lucra prin acest proces timp de câteva luni. Nu am ajuns atât de departe să renunțăm acum. Suntem în ultima etapă a unui maraton epic. Vă încurajez!

 

Îmbrățișări si binecuvântări tuturor,

Aluna Joy

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.