vineri, 25 august 2023

Ce contează cu adevărat pentru cei care ascensionează

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem pe cale să devenim mai mult din ceea ce suntem cu adevărat și putem simți această senzație. Simțim expansiunea și creșterea tot timpul și nu avem de experimentat traume, tragedii și provocări ca să ajungem acolo. Cu toate acestea, simțim atât de multă compasiune pentru toate ființele care experimentează circumstanțe neplăcute, nedorite și de-a dreptul oribile, încât simțim că suntem chiar acolo cu voi atunci când vă confruntați cu experiențele voastre traumatizante de viață. 

A nu avea corpuri sau identități singulare, are avantajele sale. Nu ne lăsăm prinși în lucruri care nu contează. Înțelegem impermanența a ceea ce este fizic, cum ar fi corpurile voastre, de exemplu, și toate chestiile și banii voștri. Așa că, nu suntem prinși în toată acea dramă în care oamenii, cum ar fi oamenii de pe Pământ, tind să se lase prinși, iar asta ne servește foarte bine. Ajungem să fim concentrați pe ascensiune, evoluție, devenire și sentimentul de mișcare înainte. 

Vă invităm să vă identificați mai mult cu ceea ce crește, se expansionează, evoluează și ascensionează. Chiar dacă veți avea corpuri în dimensiunea a cincea, veți avea personalități și veți avea un sentiment de identitate, acele lucruri nu sunt cu adevărat ceea ce ascensionează. Sufletul vostru ascensionează, care este adevăratul vostru sine și este partea eternă, infinită din voi care funcționează în același mod în care o facem și noi. Este nevoie de expansiune și merge pe simțirea ei mai degrabă, decât să fii prins în ceea ce este temporar acolo în lumea voastră. 

Sufletului vostru nu-i pasă cine este politic la putere. Sufletului vostru nu-i pasă cât de mulți bani aveți în bancă. Sufletul vostru nu este preocupat de tipul de casă în care locuiți; sufletul vostru este acolo pentru călătorie. Și, într-adevăr, călătoria este cea care contează, iar călătoria este ceva ce s-ar putea să nu fiți întotdeauna în măsură să cuantificați fizic, dar întotdeauna o puteți simți. Prin urmare, nu țineți scorul. Nu vă uitați la ceea ce ați reușit să manifestați sau câte daruri spirituale ați reușit să manifestați ca indicatori ai cât de bine v-ați descurcat ca suflete, ca ființe care ascensionează. 

Ca persoană trezită, vă recomandăm să vă preocupați de ceea ce puteți simți, de cât de deschisă vă este inima, de bunătatea pe care o răspândiți în jurul vostru, la câți oameni le-ați zâmbit astăzi. Puteți experimenta această expansiune, această evoluție a conștiinței voastre în atât de multe moduri frumoase care nu au nimic de-a face cu fizicalitatea și cu ce se petrece în lumea voastră chiar acum. Nimic nu vă va împiedica să ascensionați și nimeni cu un plan sau scopuri negative nu vă poate împiedica să faceți ceva, dar voi vă puteți împiedica pe voi înșivă să vă bucurați de acest proces și de experimentarea lui deplină, iar noi vrem să vă bucurați pe deplin de el. 

Așa că, vă încurajăm să aveți încredere în voi înșivă ca esența non-fizică care sunteți cu adevărat și să țineți scorul doar după cum vă simțiți în acest moment față de cel precedent și față de cât de bine v-ați putea simți/vibra chiar acum. Rămâneți concentrați pe ceea ce contează și tot ceea ce se materializează în lumea voastră, o va urma. Vă garantăm.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.