marți, 8 august 2023

Trăitul multi-dimensional

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Vom explora acum conceptul trăitului multi-dimensional. Pentru că într-acolo vă îndreptați și unde unii dintre voi vă aflați chiar acum. 

Termenul ”multi-dimensional” se referă la mai mult de o concentrare a conștientizării (pe ceva), sau punct focal, simultan. Înseamnă că, deși pari a fi solid și contribui la toți cei din jurul tău – ești, de fapt, conștient de tine aflat în mai multe locuri. Seamănă cu visarea cu ochii deschiși, dar cu o diferență tangibilă. 

Când trăiești multi-dimensional, ești în mod egal conștient de mai mult de un singur tu și de fiecare versiune în care ești implicat. Asta nu este o ”defecțiune”. Într-adevăr este așa. Sunteți cu mult mai mult decât vă dați seama. Haideți să explorăm un scenariu în care acest lucru se întâmplă, astfel încât să puteți începe să vă imaginați posibilitățile.   

Conduceți mașina. Treceți pe lângă un panou publicitar. Pe panoul publicitar sunt prezentate unelte și utilaje. Este o reclamă pentru un magazin care vinde feronerie. Ceea ce se înregistrează în mintea/imaginația voastră în timp ce absorbiți imaginea feroneriei, este o fabrică. Imediat vă ”recunoașteți” ca muncitor în acea fabrică și vedeți imediat postul unde lucrați, uneltele pe care le folosiți și auziți sunetele mașinilor. 

S-ar putea chiar să vedeți un coleg de muncă sau să auziți câteva cuvinte rostite. Toate acestea se întâmplă într-o clipită. Abia vă dați seama că a apărut și deja a dispărut. Dați din cap și clipiți, iar treptat sau dintr-o dată se estompează pe măsură ce vă concentrați din nou pe drum. Vă gândiți în sinea voastră ”asta a fost ciudat”.   

Acesta este începutul trăitului multi-dimensional. Una dintre versiunile voastre ”a deschis o ușă” ca să se aducă în conștientizarea voastră. Motivul pentru care nu durează mai mult este că nu este în interesul vostru să dureze mai mult. Vă aflați chiar în toiul la ceva care necesită atenția voastră, conduceți o mașină pe autostradă. 

Un alt motiv pentru această durată foarte scurtă este frecvența în care operați în prezent. Vălul se află acolo cu un motiv. Finalizați un proces de trezire treptată. Se va desfășura în concordanță cu planul vostru de viață și viteza aleasă. Sunteți acolo ca să experimentați fiecare moment. Aceste momente cresc atât în viteză cât și în frecvență. 

Trăitul multi-dimensional se furișează înspre voi și apoi se arată. Poate fi asemănător cu aducerea aminte a unui vis realist și viu pe care l-ați avut în timp ce dormeați. Doar în acest caz sunteți treji prin el. Când se întâmplă așa ceva, va fi benefic să-l rețineți. Explorați-l puțin cu imaginația atunci când puteți. Vedeți unde vă duce. 

Ce altceva mai vedeți? 

Cine mai este cu voi? 

Puteți vedea cum arătați? 

Știți unde vă aflați? 

Toate acestea sunt indicii. Indicii pentru voi. Indicii pentru multi-dimensionalul voi. Modul în care să deosebiți aducerea aminte reală de orice altceva, este să o simțiți. Dacă există o familiaritate – mai mult ca sigur că sunteți la țintă. Expansiunea în multi-dimensionalitatea voastră va avea loc pe măsură ce acceptați adevărul. Adevărul despre voi. 

Sunteți o scânteie unică a creației care se experimentează pe sine în multiple moduri. Această acceptare a puterii și a întinderii voastre intră în coliziune cu subțierea vălului. Sunteți, la propriu, Una cu creația însăși. Intrați în fiecare zi cu așteptare și încredere. Pregătiți-vă să fiți surprinși, astfel ca atunci când se întâmplă, să rămâneți în control. În acest fel, vă veți strădui să vă expansionați și mai mult, reținând mai degrabă decât respingând aceste gânduri sau viziuni ”desincronizate”. Acestea sunt indicii. Indicii pentru voi. 

Vă îndreptați spre măiestrie și când veți ajunge acolo veți cunoaște totul și toate aspectele pe care le dețineți. Asta este una dintre cele mai incitante părți ale călătoriei. Cu siguranță vă veți bucura de ea. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.