duminică, 20 august 2023

Progresul Pământului așa cum este văzut de Arcturieni

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Le-am explicat multora dintre voi, cei care veniți la noi în planul astral, că totul funcționează bine acolo pe Pământ și vrem să v-o spunem și vouă în timp ce vă aflați în corpurile voastre fizice. Vrem să înțelegeți că ascensiunea conștiinței are loc orice ar fi și că este vorba de o ascensiune universală și de o ascensiune a întregului multivers. Prin urmare, nimeni nu are de ce să-și facă griji. Vă invităm să vă concentrați asupra aspectelor vieții și lumii voastre care vă reflectă acel adevăr că totul este într-adevăr în regulă și se desfășoară conform planului. 

Vă invităm să vă gândiți în urmă la toate momentele din viața voastră în care simțeați că parcă totul se prăbușește când, de fapt, v-ați adus într-un loc mai bun. Continuă să se întâmple și în toate sistemele voastre de pe Pământ. Astfel, pe măsură ce oamenii își accesează fricile prăbușirii unui lucru sau altul, aduceți-vă aminte că este în curs o schimbare și, uneori, atunci când vă schimbați, intrați în minte să preziceți cum va fi, cum vă veți dezvolta noile sisteme. Nu trebuie să încercați să vă dați seama de toate astea, trebuie să aveți încredere în calea ușurinței și bucuriei ca să experimentați aceste schimbări în sistemele voastre cât mai ușor și mai vesel puteți. 

Sunt, desigur, multe lucruri care se petrec pe Pământ, care sunt nedorite și care se simt greșite și apăsătoare acelora dintre voi care le dați atenție. Binecuvântați acei co-creatori care vă oferă tuturor șansa să fiți lumină și să-i iubiți necondiționat. Dați drumul grijilor, fricii, judecății și rezistenței și veți fi pe calea ascensiunii care include o mai mare ușurință și mai multă bucurie. Totodată, amintiți-vă că ceea ce este cel mai important aici, nu este ceea ce se întâmplă acolo, în afara voastră, ci ceea ce se petrece în interiorul vostru. 

Aveți control complet asupra a ceea ce se petrece în interiorul vostru, dacă îl preluați. Dacă petreceți mai mult timp în meditație, în natură, practicați respirația conștientă, yoga, faceți alte lucruri care vă plac, vă veți simți mai conștienți, mai împământați și mai capabili să rămâneți centrați în inimă și în acea cunoaștere că omenirea trece prin ceva chiar acum, trece printr-un proces de renaștere. 

Este un proces de schimbare și un proces de ascensiune, și nu se întâmplă peste noapte și nici nu ați vrea să o facă pentru că vă aflați acolo ca să-l experimentați, să-l experimentați treptat și progresiv și în moduri în care vă puteți vedea și simți creșterea prin evoluția conștiinței pentru că de această schimbare în conștiință este, de fapt, vorba. Să vă reamintim toate acestea ne aduce o mare bucurie, pentru că, pe cât de mult pentru unii dintre voi este o reamintire, alții o aud sau citesc pentru prima dată, iar noi suntem bucuroși să liniștim fiecare minte pe care o putem în aceste vremuri pe Pământ când atât de mulți oameni vă spun că se prăbușește cerul. Voi sunteți acolo să fiți cei liniștiți și arătătorii de cale, iar noi suntem întotdeauna aici să ajutăm.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.