luni, 14 august 2023

Evitați ocolișul spiritual și primiți iubirea Arcturiană

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Prin această transmisie vă trimitem iubirea noastră și vă invităm să o simțiți. Dacă puteți simți transmisia noastră de iubire, atunci puteți simți mai mult în fiecare aspect al vieții voastre. Dacă vă dați voie să simțiți mai mult și să gândiți mai puțin, veți fi mult mai acordați cu Universul. Veți fi mai mult în curgerea energiilor care sunt prezente. Veți fi mai puțin orbiți atunci când în viața voastră se petrec lucruri, pentru că le veți fi simțit venind. Și, chiar mai important, veți fi în măsură să faceți corecții de curs în funcție de cât de conștienți deveniți de acele sentimente și energii. 

Sunt infuzate energii în tot ceea ce vi se oferă acolo în viețile voastre și puteți alege, după cum simțiți, dacă să participați sau dacă să acceptați ceea ce vă este oferit drept adevăr. Când operați de la nivelul minții, adeseori vă dați seama că sunteți confuzi, nesiguri și predispuși să vă îndoiți de voi înșivă. Așa că, atunci când altcineva, care este, de asemenea, orientat spre minte, vine și vă spune cu un grad mare de siguranță că știe care este adevărul și vă spune că deține singura versiune a adevărului care contează, ascultați. Îi acordați mai multă atenție pentru că deși și acea persoană își ocolește sentimentele, are o convingere mai puternică cu privire la ceea ce gândește decât aveți voi. 

Așadar, modul în care voi gândiți poate fi influențat de siguranța altcuiva, doar atunci când chiar vreți ca gândirea voastră să fie influențată de modul în care voi simțiți. De aceea este atât de important să intrați în contact cu sentimentele voastre, cu energiile din jurul vostru și cu energia pe care altcineva o emite. În convingerea acelei persoane și în ceea ce spune s-ar putea să fie întrețesută furie, frică sau tristețe, care îi aparține și nu este încă rezolvată. Dar, din nou, astfel de persoane sunt deconectate de sentimentele lor și, astfel, nu-și dau seama că ceea ce ele răspândesc, de fapt, nu este adevăr, ci frică. Și, din nou, pentru că ascultătorul este deconectat de ceea ce simte și nu este sigur de ceea ce crede, este probabil să fie de acord cu cel mai zgomotos profesor, cu cea mai zgomotoasă personalitate de pe YouTube. 

Și nu așa vreți să vă trăiți viața și să vă creați realitatea. Vreți să vă folosiți sentimentele să vă ghideze și să vă spună dacă vreți mai mult din ceea ce vă este prezentat. Așa că, acordați-vă la iubirea Arcturiană care vă este trimisă chiar acum și, totodată, dați-vă voie să vă procesați propria frică, tristețe și furie atunci când apar. De obicei, sunt lucruri pe care le puteți face, mânca, privi, asculta sau citi ca să evitați acele sentimente care apar în voi, dar într-adevăr, nu faceți altceva decât să le puneți deoparte atunci când vă angajați în acele activități, acele strategii de ocolire. Dar voi nu sunteți acolo să vă angajați în ocolișul spiritual, sunteți acolo ca să deveniți mai sensibili la energii, astfel încât să puteți alege cu înțelepciune cu care doriți să vă jucați, pe care doriți să le simțiți și cu care vreți să creați mergând înainte în viața voastră. 

Acesta este modul în care veți crea instantaneu în dimensiunea a cincea, așa că, este o practică bună pentru voi, chiar aici și chiar acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.