joi, 10 august 2023

Locul vostru de putere în Univers

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem cei din această galaxie care căutăm să promovăm pacea și unitatea prin găsirea acelor stări de a fi în interiorul sinelui. Nu suntem la fel de preocupați ca alții să luptăm în lupta bună. Deși îi respectăm pe cei care protejează omenirea și pe alții de rău, aceasta nu este calea noastră. Noi căutăm să promovăm pacea și unitatea în galaxie și univers apelând la ceea ce este în interiorul fiecăruia dintre voi. Căutăm să amplificăm în voi aceste sentimente prin mesajele noastre și prin energiile pe care vi le trimitem. 

Știm că rezultatele sunt greu de măsurat atunci când căutați să aveți pace în lumea voastră, în galaxie și în univers în felul pe care noi îl descriem. Dar vrem, de asemenea să vă dați seama că chiar dacă toate armele din lumea voastră ar fi simultan dezactivate, oamenii care au în ei sentimente care au rămas nerezolvate și care au fost pline de ură și furie, chiar frică, ar găsi o altă cale să înceapă un război. 

Așa că, toate problemele din întregul univers trebuie abordate la originea lor. Trebuie să existe disponibilitatea de-a privi în interiorul sinelui și de-a conștientiza ce este prezent acolo. Trebuie să existe disponibilitatea de-a accepta ceea ce este prezent în sine, de a-l îmbrățișa și de-a elibera judecățile pe care le aveți cu privire la voi înșivă și la ceilalți. Până când o faceți, veți continua să perpetuați ceea ce nu doriți să vedeți în lumea voastră și în întregul univers. 

Ascensiunea nu este despre separarea binelui de rău și de-ai lăsa pe cei buni să meargă mai departe, în timp ce cei răi sunt lăsați să se lupte și să se războiască între ei. Dacă ești trezit, cu adevărat trezit, atunci ești dispus să privești în interiorul tău, să cauți ceea ce poate nu-ți place să vezi și ești dispus să faci pace cu acel ceva așa cum este. De asemenea, cauți să privești în afara ta la ce este ceea ce are cea mai mare nevoie de iubire, vindecare și iertare. Ești plin de compasiune chiar și cu cei care te atacă pentru că nu cunosc o altă cale și pentru că sunt răniți, traumatizați și nu le-a fost oferită nici o ocazie de către familiile lor, profesorii lor și societate în ansamblu să se vindece. 

Prin urmare, voi sunteți făcătorii de pace. Voi sunteți cei pe care toți cei de pe Pământ i-au căutat și pe care i-au așteptat. Fiecare dintre voi este la fel de important ca celălalt. Fiecare dintre voi poate avea cel mai mare impact pe care este posibil să vi-l imaginați. Așa este și așa a fost întotdeauna acolo pe Pământ, iar aceia care au ajuns să cunoască acest adevăr, și-au trăit viața în consecință și au fost responsabili pentru tratatele de pace dintre oameni care au trăit în țări aflate la mii de mile distanță. 

Originea la toate începe cu persoana care este trezită și care este conștientă de ceea ce se petrece în interiorul ei. Acesta este motivul pentru care vă spunem că știrile despre ceea ce se întâmplă în afara ființei voastre, în culise și în umbră, nu contează deloc. Pentru că știm cum funcționează universul și care este locul vostru în el. Știm cât de puternici sunteți și nu am dori niciodată să vă dez-împuternicim spunându-vă o poveste care este doar o realitate, un singur adevăr care v-a făcut să vă concentrați în afara voastră, unde nu aveți nici o putere. Tărâmul interior este locul în care se află toată puterea voastră și locul în care vă întâlnim. Este locul în care vă suntem disponibili tot timpul și unde răspândim pacea în voi, astfel încât să o puteți răspândi peste tot pe frumoasa voastră planetă.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.  


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.