miercuri, 2 august 2023

Comoara Mamei Pământ

Lady Quan Yin prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubite Ființe de Lumină, eu sunt Quan Yin. Este o onoare să fiu în prezența voastră. Mă bucur de schimbul de energie și lumină dintre noi. Împărtășesc cu voi vibrațiile păcii, liniștii și iubirii. Vă invit să primiți energiile pe care eu le împărtășesc știind că acest lucru mă va atrage mai aproape în câmpul vostru de energie să fiu în serviciu pe calea ascensiunii voastre și în integrarea sufletului vostru cu Creatorul mai deplin în actuala voastră întrupare pe Pământ. 

În acest moment eu, Lady Quan Yin, doresc să împărtășesc cu voi informații cu privire la comoara Mamei Pământ. Este atât de frecvent, ca ființă spirituală aflată pe o cale a ascensiunii, să vă îndreptați atenția înspre planurile interioare, înspre Universul Creatorului și să descărcați lumină, iubire și adevăr. Vă îndreptați atenția și în ființa voastră, în centrul inimii voastre, în esența și adevărul din voi. Ambele practici vă servesc bine. Ele aduc vibrații mai înalte ale adevărului în ființa voastră dându-vă voie să le întrupați și să le exprimați în realitatea voastră și altor ființe de pe Pământ. Adeseori, în timpul procesului vostru de ascensiune, o altă focalizare este să vă împământați în Mama Pământ, să vă susțină în experimentarea echilibrului, fiind mai centrați și mai prezenți în realitatea voastră sau în procesul vostru de ascensiune. Cu toate acestea, este nevoie să conștientizați că așa cum Universul Creatorului deține comori de lumină, activări, descărcări, impulsuri de energie și înțelepciune, la fel conține și Mama Pământ. O putem recunoaște pe Mama Pământ ca fiind egală cu Universul Creatorului. Când începem să ne schimbăm perspectiva, cu privire la Mama Pământ, începem să recunoaștem că Mama Pământ este generoasă, darnică și deține numeroase binecuvântări, activări ale luminii, impulsuri, trezire și înțelepciune pe care fiecare ființă să le primească și întrupeze. Începem să recunoaștem că, ca ființă fizică, ați fost plasați pe Pământ și, deși este important să vă conectați cu planurile interioare și în ființa voastră, există o relație foarte importantă care este nevoie să fie hrănită și explorată în detaliu. Această relație, este relația cu Mama Pământ. 

Da, puteți continua să vă împământați în Mama Pământ, ea va continua să vă susțină în același fel în care a făcut-o întotdeauna. Cu toate acestea, ea are mai multe să vă ofere și să împărtășească cu voi. Vă poate asista în procesul de ascensiune, poate crește vibrația luminii în ființa voastră, poate împărtăși înțelepciune, cunoaștere și adevăr pe care poate nu le-ați recunoscut înainte. Vă poate susține în navigarea prin realitatea pământească în armonie cu voi înșivă și în armonie cu Mama Pământ, adevărata natură și esență a Mamei Pământ. 

Acordați-vă un moment să vă imaginați sau să contemplați toate binecuvântările pe care Mama Pământ le are de împărtășit cu voi și cum poate voi le-ați ignorat sau poate n-ați fost conștienți că vă sunt disponibile să le acceptați. Înțelepciunea, lumina și cunoașterea Mamei Pământ nu se referă numai la Pământ și la tărâmurile naturii, ea deține o vastă cunoaștere despre tranzițiile ascensiunii precum și despre Universul Creatorului. Are cunoștințe despre vindecare și transformare. Uneori este mai ușor să vă conectați cu Mama Pământ și să-i primiți binecuvântările, comorile, activările și înțelepciunea pentru că ea este fizică și voi sunteți, de asemenea, fizici. Asta face interacțiunea, relația și comunicarea dintre voi mai ușoară pentru că experimentările voastre sunt similare și, în esență, nu încercați să vă conectați cu o dimensiune diferită din Universul Creatorului, pentru că sunteți conectați deja la dimensiunile Mamei Pământ. Totul este disponibil și așteaptă să se dezvăluie. 

Eu, Lady Quan Yin, doresc să vă ofer o practică foarte simplă ca să vă conectați mai deplin cu Mama Pământ. 

Pur și simplu dați-vă voie să percepeți, simțiți sau conștientizați podeaua, pământul, solul de sub tălpile voastre. 

La următoarea inhalare, inspirați profund. La expirație, expirați în jos înspre picioare și chiar afară prin tălpi. Inspirați profund, expirați profund prin picioare și afară prin tălpi știind că vă conectați cu Mama Pământ. Dați-vă voie să experimentați asta până când percepeți, simțiți, conștientizați sau pur și simplu știți că ați primit un răspuns de la Mama Pământ.    

Apoi puteți spune ceva cu propriile cuvinte, cerând să vă îmbunătățiți relația cu Mama Pământ și să primiți binecuvântările, activările de lumină și înțelepciunea Mamei Pământ. 

După ce v-ați creat intenția, inspirați din pământ de la Mama Pământ prin tălpile voastre, prin picioare în întregul vostru corp până la cap. În timp ce inspirați într-o respirație și apoi expirați, permiteți pur și simplu ca energia să se așeze în voi; repetați această practică până când percepeți, simțiți, conștientizați sau știți că energia Mamei Pământ este cu voi. 

Dați-vă voie să intrați în spațiul inimii voastre, ca și cum ați sta împreună cu Mama Pământ, și fiți conștienți de energiile pe care ea le-a oferit sau de orice lumină sau înțelepciune pe care ea dorește să o înțelegeți. 

Dacă doriți, puteți avea o conversație cu Mama Pământ. Ea este prezentă să fie în serviciu, dar și să vă însoțească. Pe măsură ce începeți să vă deschideți Mamei Pământ, vă dați seama de comorile pe care ea le deține, astfel încât vă veți experimenta procesul de ascensiune accelerând într-o mai mare înțelegere a propriei voastre existențe pe Pământ.

 

Iubirea mea este întotdeauna cu voi. Eu sunt Quan Yin, vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.