joi, 17 august 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 23 Iulie 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Dragilor, vă spunem din nou bun venit la mesajul nostru. 

Mulți sunt tentați să se îndoiască și să pună la îndoială întreaga idee a unui proces de ascensiune și noi înțelegem asta, pentru că în aceste vremuri de violență și neînțelegere crescândă între țări și indivizi, este foarte ușor să o faceți. Procesul de ascensiune aduce automat cu sine schimbare, dar trecerea dincolo de sistemul de credințe false care a dominat lumea timp de mii de ani, trebuie să se desfășoare treptat în acest moment în prezența fricii și a rezistenței opuse la schimbare. 

Multe credințe acceptate pentru multă vreme se schimbă sau chiar dispar datorită prezenței energiei de o frecvență înaltă din ce în ce mai intensă care se revarsă acum pe Pământ. Aceste energii expun eroarea de bază a multor lucruri care au fost mult timp acceptate ca adevăr și realitate. Cei care au trăi vieți dependente de un anumit sistem de credințe intră în panică atunci când acesta începe să se prăbușească pentru că nu au nimic cu ce să-l înlocuiască. Vedeți rezultatul acestui lucru în acțiunile atât de multora care încearcă acum să recreeze și să forțeze tradițiile învechite și sistemele lor de credințe asupra tuturor celorlalți, chiar și prin forță. 

Împuternicirea este o calitate spirituală, o fațetă a evoluției, dar pentru mulți care încă nu înțeleg acest nou sens al împuternicirii, se simte ca permisiunea de a-și impune altora voința și credințele. Forțarea propriilor convingeri asupra altora, fie ei familie, prieteni sau străini, indiferent de intenție, reflectă separarea/conștiința ego-ului la cel mai înalt nivel al său. Cu toate acestea, și asta va trece în cele din urmă pentru că, de fapt, îi forțează pe mulți să-și reconsidere propriile credințe și să pună la îndoială multe lucruri pe care le-au acceptat automat. Face parte din procesul de ascensiune – expunere, punere la îndoială, văzutul cu alți ochi, schimbare. 

Sunteți, totodată, martori la acțiunile multora care se simt îndreptățiți să fie răutăcioși, respingători și violenți pentru că noul lor sentiment de împuternicire se simte ca permisiunea să-și exprime vechile emoții și credințe pe care înainte le țineau sub control. Și asta face parte din procesul de ascensiune. La un moment dat, aceștia își vor da seama fie prin intermediul altora, în interiorul lor fie prin ricoșarea energiei, durerea pe care cuvintele și acțiunile lor o provoacă și într-un fel oarecum neînsemnat, vor începe să se trezească. 

Mulți nu înțeleg încă că natura lor reală este Divină și că experiențele trei dimensionale ale vieții lor sunt pași pe calea evoluției spirituale. Ei văd moartea mai degrabă ca pe un dușman, decât ca pe un act de mutare pur și simplu dintr-o locație în alta. Epidemia de droguri este rezultatul faptului că atât de mulți simt corect că trebuie să existe mai multe în viață, dar nu știu cum să le acceseze. Nu vă preocupați prea mult de decesele survenite ca urmare a unei supradoze, deoarece aceste suflete dragi învață o lecție puternică prin proprie experiență despre căutarea în afara sinelui și se vor întoarce pe Pământ cu mult mai multă înțelepciune. 

Mulți dintre voi experimentați epuizare, dureri corporale și greață. Acest lucru se datorează faptului că energiile de o frecvență mai înaltă care curg acum pe Pământ au devenit foarte intense, forțând buzunarele de energie cu o rezonanță scăzută, rămase din viețile anterioare precum și din aceasta, să se miște prin și în afara corpului făcându-i pe mulți dintre voi să experimenteze energia fizic, emoțional, mental sau spiritual. 

Unele sunt răni, accidente, torturi traumatizante care ar fi putut avea ca rezultat moartea sau o viață plină de durere. Unele sunt o boală pe care ați purtat-o de-a lungul vieților și, pe măsură ce energia se curăță, ea afectează aceiași zonă a corpului. Adeseori curățările implică atașamente din trecut față de o anumită persoană (te voi iubi pentru totdeauna) sau anumite locuri, țări și sisteme de credință. Este nevoie de energie ca să integrați noile frecvențe mai înalte și să faceți schimbările necesare în corpul fizic, rămânând mai puțină energie decât sunteți obișnuiți să aveți. 

Aveți încredere că tot ceea ce se petrece în viața voastră în acest moment face parte din călătoria voastră către o stare mai înaltă de conștiință. Dacă sunteți suficient de treziți ca să citiți aceste mesaje, atunci fiți siguri că Sinele vostru Mai Înalt ghidează procesul și atrage spre voi tot ceea ce este necesar. Singura voastră treabă este să vă declarați intenția să evoluați, să curățați vechea energie și apoi să vă îndepărtați. De-a lungul vieților, oamenii au fost programați să ”facă” – spună asta, să facă aia, etc. ca să facă ceva să se întâmple. Acesta este trecutul. Stați în Lumina voastră și pur și simplu lăsați procesul să se desfășoare. 

Nu jeliți pierderea a nimic, indiferent de cât de cât de bun/bine ar fi fost. Creațiile dualității, separării și a două puteri sunt, și întotdeauna au fost, concepte ireale, iluzorii, fără nimic care să le mențină permanent aparența materială, indiferent de cât de minunate ar putea părea. Asta nu înseamnă că aceste lucruri nu vor reapărea într-o formă nouă pentru că tot ceea ce este material este un concept al unei realități spirituale permanente. Majoritatea, nu toți, ochilor umani nu văd încă realitatea lucrurilor. Dacă ar fi să vedeți adevărata esență a unui copac, ați vedea o formă strălucitoare sclipitoare, cu ramuri de lumină de o rezonanță înaltă, care se conectează cu toți copacii din jurul lui. 

Pacea este o calitate a Creatorului, manifestarea acestei unimi a tuturor în UNUL. Pacea nu este ceva ce poate fi negociat între liderii țărilor care se cred separate, mai bune sau îndreptățite la ceea ce are o altă țară. Pentru că pacea este o stare de conștiință, ea trebuie să devină energia predominantă a colectivului înainte ca adevărata pace să se manifeste pe deplin pe Pământ. 

Pacea este pur și simplu despre trezirea la realitate – că există doar UNUL și că UNUL se manifestă în, prin și ca tot ce este viu. Purtați pacea cu voi pe parcursul zilei voastre, chiar și atunci când vă aflați în situații care nu vă plac sau nu ați dori să fiți. Încercați să nu dați putere unei slujbe, relații sau oricărei situații pentru că pur și simplu asta o alimentează cu și mai multă energie. 

Nu credeți învățăturile care vă spun că este iubire să rămâneți într-o relație abuzivă sau într-o situație care în mod constant vă trage într-o energie de rezonanță joasă. Împuternicirea spirituală îi permite unei persoane să se îndepărteze cu iubire, fermitate și fără învinovățire din orice situație care o leagă de o energie negativă sau abuz. Nu sunteți în niciun fel obligați să rămâneți în situații de abuz fizic, emoțional sau mental și să o faceți sub presiunea altora; este o gândire umană care nu reflectă iubirea de Sine sau respectul pentru propria Divinitate. 

Cu toate acestea, este foarte important ca în aceste situații să vă ascultați îndrumarea interioară și intuiția. Sunt momente în care să te afli într-o situație abuzivă poate fi o experimentare aleasă înainte de naștere pentru că persoana se simte pregătită spiritual să o clarifice și depășească ca pe ceva ce a tras după ea multe vieți. Chiar și atunci când spuneți cuvinte necesare care ar putea suna dur, dar este limbajul la care ceilalți se pot raporta, amintiți-vă întotdeauna că și ei sunt ființe Divine aflate pe Pământ să învețe. Când vă retrageți din orice situație negativă în acest fel, în loc să o faceți cu furie și ură, nu creați energie (karmă) care va trebui rezolvată mai târziu. 

Mulți dintre voi experimentați un sentiment de întristare. Întristare pentru vremurile vechi și aparent mai bune, întristare pentru pierderea unui prieten sau familiei datorită morții sau unei diferențe de convingeri. Întristare pentru ceea ce vedeți în lume. Întristarea este o emoție umană care apare din credința că ceva real a fost pierdut. Nimic real nu este sau nu poate fi pierdut vreodată. Lumea materială este o lume a conceptelor. Întristarea vine din convingerea că un concept este realitatea. 

Starea de conștiință trei dimensională interpretează realitatea ca fiind bună sau rea, temporară, periculoasă, înfricoșătoare sau chiar bună și minunată. Formele materiale întotdeauna se vor schimba și dispărea pentru că sunt imaginile unei realități de bază formate de minte. 

Pe măsură ce indivizii evoluează într-o stare de conștiință mai înaltă, multe dintre creațiile din viața lor (atât bune cât și rele) pur și simplu se dezintegrează sau dispar deoarece energia care le-a susținut și menținut nu mai există. Acest lucru se poate manifesta ca sfârșitul unei relații care nu mai este aliniată, a unui loc de muncă sau schimbarea locației. Încercați să înțelegeți că aceste lucruri nu sunt ”rele”, ele pur și simplu reprezintă procesul de trecere la o nouă stare de conștiință. Amintiți-vă, conștiința este substanța formei. 

Recunoașteți Lumina din fiecare persoană, chiar dacă este doar punctată. Ați venit nu atât de mult să suferiți și să învățați din experimentările trei dimensionale (ați făcut asta deja), cât să aduceți Lumina conștiinței voastre evoluate în colectivul unei lumi pregătite să se trezească. 

Mențineți-vă lumina sus dragilor, asta ați venit să faceți!

 

Noi suntem Grupul Arcturian 7/23/23

 

Traducere Monica Poka

Sursa 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.