vineri, 11 august 2023

Vă creați realitatea sau acceptați și vă predați?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem martori la atât de multe lucruri care se întâmplă acolo pe Pământ și cu voi toți ca indivizi și suntem întotdeauna încântați să vă vedem crescând prin experimentările voastre. Aveți aceste vieți pe care le trăiți și asupra cărora căutați adeseori să câștigați controlul printr-o varietate de strategii și tehnici. Dacă ar fi să vă vedeți ca pe experimentatorul vieții voastre și creatorul experiențelor voastre de viață, cum v-ar schimba asta percepția asupra realității? Cu alte cuvinte, deseori primiți de la cei ca noi mesajul că voi vă creați realitatea, dar apoi primiți și mesajul care spune ”trebuie să dați drumul și să vă predați”. Unii dintre voi ar putea crede că cele două învățături se contrazic una pe alta. 

Vrem doar să știți că crearea realității voastre a început cu mult timp în urmă. Ați creat această viață și apoi ați decis să experimentați această viață pe care o trăiți și puteți, de asemenea, să schimbați experimentarea acestei vieți, ceea ce vă va duce apoi pe diferite căi de simțire în viață. Sunt atât de multe pe care le puteți schimba, dar mai sunt și atât de multe pe care trebuie să le acceptați ca făcând parte din experimentarea pe care ați dorit-o atunci când ați operat ca suflet al vostru, ca sinele vostru complet. Ori de câte ori cineva indică că pur și simplu nu poate accepta ceva, ne dăm seama că, la un moment dat, acea persoană va trebui să accepte orice la ce opune rezistență. Atunci, întrebarea devine ”Cât timp te vei lupta și opune rezistență până să accepți în sfârșit ceea de ce ai nevoie?” 

Răspunsul variază de la persoană la persoană, dar aceia dintre voi care sunteți treziți puteți recunoaște că una dintre modalitățile pe care le aveți să acceptați ceva este să vă schimbați modul în care îl priviți. Unul dintre cele mai folositoare moduri de-a privi ceva pe care îl aveți este să vă întrebați cum vă servește să aveți acea experiență aparte în viața voastră. Desigur, ca suflet, vrei să ai o varietate de experimentări și nu toate acele experimentări ar putea fi descrise ca bune din perspectiva egoului. Și astfel, sunteți acolo să vă schimbați perspectiva și să vă schimbați pe voi înșivă. Iar apoi da, desigur, puteți experimenta mai mult viața pe care doriți să o experimentați. O parte din asta vine și atunci când treceți dincolo de viziunea egotică și vă gândiți cum ați putea fi în curgere cu colectivul din care faceți parte. 

Colectivul din care faceți parte a fost, de asemenea, ceva ce ați ales să experimentați înainte de-a vă naște. Așa că, oricât de mult vă împotriviți acestei părți a lui, sau acestui grup, sau acestei persoane, toate au fost alegerile voastre și vă este mult mai de folos să le acceptați așa cum sunt și să vă schimbați voi, apoi să le cereți lor să se schimbe pentru că voi sunteți cei care opuneți rezistență felului în care sunt ei. Știm că aceia dintre voi care sunt treziți au și dorința de-a proteja. Doriți să-i protejați pe cei inocenți, pe cei care nu se pot proteja singuri. Dar din nou, dacă vă schimbați perspectiva asupra acestui fapt și vedeți imaginea de ansamblu și înțelegerile pe care fiecare le are cu toți ceilalți, vă dați seama că, de fapt, nimeni nu este o victimă. 

Fiecare experimentează ceea ce experimentează prin propria alegere, pentru că fiecare este creatorul realității sale. Alegeți să vă schimbați conștiința puțin câte puțin în fiecare zi și toate aceste mici schimbări vor echivala cu o schimbare monumentală în conștiință pentru voi, care va avea efectul de undă pe care doriți să-l aibă asupra restului colectivului. Apoi veți vedea cum este posibil să trăiți în pace și armonie cu toate celelalte ființe aflate în formă umană și formă animală de pe Pământ. Asta este ceea ce vă doriți cu adevărat ca suflet și este la îndemâna voastră dacă sunteți dispuși să faceți acele mici ajustări pe care v-am sugerat să le faceți în această transmisie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi toți.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


 Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.