luni, 14 august 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 13 August 2023

 

Prin Marilyn Raffaele 

Bine ați venit dragi cititori. Intenția noastră este ca aceste mesaje să curgă către voi pe aburi de iubire care vă vor ajuta să înțelegeți și să treceți mai bine prin aspectele haotice ale procesului de ascensiune. 

Să știți și să aveți încredere că totul se desfășoară potrivit unui Plan Divin menit să evolueze Pământul și tot ce se află pe ea din iluzia colectivă care a ținut omenirea în robie timp de eoni. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie ca credințele eronate care mai susțin și mențin separarea să fie văzute, recunoscute și să nu mai fie alimentate energetic. Toată lumea, atât cei treziți spiritual cât și cei care nu sunt treziți, încep să recunoască înșelăciunea care stă la baza atât de multor lucruri care au fost acceptate drept adevăr.  

Evoluția determină din ce în ce mai mulți indivizi să înceapă să-și conștientizeze și să aibă încredere în intuiția lor în loc să continue să urmeze orbește experți, politicieni și lideri religioși (preoți, slujitori, rabini, șamani, mediumi) care nu pot prezenta nimic mai mult decât propria lor stare de conștiință, care adeseori este mai puțin evoluată decât cea a adepților lor. Cu toate acestea, să știți că în acest moment sunt mulți învățători spirituali care lucrează pe Pământ dintr-un nivel foarte înalt de conștiință. Întotdeauna aveți încredere în intuiția voastră cu privire la cei care lucrează dintr-o conștiință a adevărului și cei care lucrează din ego-ul trei dimensional. 

Cei mai mulți dintre voi ați ajuns în punctul în care trebuie să deveniți conștienți de și să vă clarificați problemele controlului. Nu vorbim despre controlul exercitat de bătăuși și dictatori, ci despre energia de control pe care mulți indivizi continuă să o exprime prin fiecare aspect al vieții lor. Acest tip de control acceptat în mod obișnuit se manifestă ca acțiuni adeseori forțate, chiar și în cele mai simple probleme, care susțin conceptele persoanei cu privire la ceea ce determină siguranța, corectitudinea și normele trei dimensionale acceptate. 

Este momentul ca fiecare căutător al adevărului să se întrebe sincer ”De ce cred și insist adeseori ca lucrurile să fie obligatoriu într-un anumit fel? În felul meu? Oare pentru că cred că dacă lucrurile nu merg așa cum cred eu că ar trebui, totul va fi haotic sau cumva incorect?” 

Un anumit nivel de dorință de control rămâne înrădăcinată în conștiința aproape  a tuturor pentru că atunci când lumea era mai puțin evoluată, controlul a fost necesar pentru supraviețuire, dar acele vremuri s-au încheiat. Evoluția spirituală cere renunțarea la controlul personal bazat pe ego, care începe să se producă automat pe măsură ce persoana își dă cu adevărat seama că a fi individualizarea Conștiinței Divine înseamnă că Creatorul nu poate face altceva decât să se exprime pe Sine în, ca și prin exprimarea Sa umană, dacă este permis. 

Voi, cei care citiți aceste mesaje, sunteți suficient de evoluați ca să începeți să predați ”controlul asupra” Adevăratului vostru Eu, cu excepția cazului în care încă mai credeți că realității Divine omnisciente care sunteți, trebuie să i se spună de ce aveți nevoie, doriți și cum să procedați ca să o faceți. Dați-vă la o parte din drum și dați-vă voie să acceptați și să primiți realitatea propriului Sine Divin în loc să continuați cu încercările de-a controla totul în viața voastră conform conceptelor trei dimensionale despre cum ar trebui sau trebuie să fie lucrurile. 

Problemele de control personal afectează fiecare aspect al vieții de zi cu zi de la ceea ce ar trebui să mâncați la cum ar trebui să funcționeze lumea ca să fie corectă. Adeseori, o persoană nici măcar nu-și dă seama că controlează, ci mai degrabă crede că pur și simplu ajută la îmbunătățirea unei situații sau a unei persoane insistând pe ”modul ei” motiv pentru care este imperativ să fiți foarte sinceri cu voi în ceea ce privește intenția. 

Fiecare persoană este o individualizare a Creatorului/Conștiinței Divine, ceea ce înseamnă că fiecare persoană a avut diferite experimentări de-a lungul multor vieți din care și-a dezvoltat preferințele personale. Ego-ul uman, neavând conștientizarea realității, crede că este responsabil să facă lucrurile să se întâmple pentru sine și pentru alții și, ca să facă acest lucru, trebuie să-și extragă informațiile din conștiința colectivă trei dimensională unde credințele în dualitate, separare și credința în două puteri dețin supremația. 

Renunțarea la controlul personal poate fi foarte înfricoșător pentru că să deții controlul aduce un sentiment de siguranță și securitate. Cele mai multe probleme de control sunt formate din vechea energie neclarificată pe care ați adus-o cu voi în această viață. Înafară de dictatorii iubitori de putere, problemele de control apar de obicei din fricile și nesiguranțele acumulate și încă active din viețile trecute. Exemplu: O viață în care ai fost sclav (majoritatea dintre voi a avut una mai multe din astea) trebuia să te descurci perfect într-un anumit fel sau erai aspru pedepsit. 

Trecerea dincolo de controlul trei dimensional nu elimină preferințele. Fiecare persoană are liberul arbitru și are dreptul să facă lucruri și să-și trăiască viața în moduri care funcționează cel mai bine pentru el/ea. Părinții trebuie să mențină un oarecare control pentru siguranța copiilor lor. Fiecare gospodărie are nevoie de linii directoare ca să mențină lucrurile în funcțiune fără probleme. Cu toate acestea, problemele de control sunt adesea scuzate de către controlor ca fiind o preferință, motiv pentru care o persoană trebuie să fie foarte sinceră cu ea însăși atunci când simte nevoia să-și impună convingerile personale cu privire la modul în care trebuie făcute lucrurile chiar și cu cele mai nesemnificative lucruri. 

La început, renunțarea la controlul personal s-ar putea să nu meargă fără probleme. Aproape toată lumea poartă încă un anumit grad din energia de ”control asupra” pur și simplu pentru că a fost vorba de siguranță și apărare de-a lungul vieților. Trecerea dincolo de problemele trei dimensionale ale controlului este un proces de conștientizare, de a fi atent la fiecare impuls automat de a interveni și controla ceva fără să ții cont de alegerile altora. Este vorba de lăsarea în urmă a credinței că lucrurile se vor prăbuși dacă nu intervii și preiei tu controlul. Este vorba despre înlocuirea fricii cu încrederea, să-ți dai voie să primești din interior și, cel mai important, este vorba de intenția de a curăța odată pentru totdeauna aceste energii vechi care nu mai servesc. 

Este o imagine grandioasă care se dezvăluie dincolo de tot ceea ce ați fost învățați și ați trăit până acum. Pe măsură ce învățați să dați drumul încercării de a controla fiecare aspect al vieții voastre și a celorlalți, veți descoperi că viața devine din ce în ce mai ușoară pentru că îi veți permite adevăratului vostru Sine, auto-susținut, auto-întreținut să se exprime pe Sine ca ceea ce este necesar eliminând în același timp ceea ce nu este. 

Odihniți-vă în realitate.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 8/13/23

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.