luni, 21 august 2023

Ce poate face acum Colectivul Trezit

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte fericiți să vedem cât de mulți dintre voi stați liniștiți, relaxați și vă deschideți energiilor din 11 Noiembrie. Știm că vă aflați chiar acum în cel mai bun loc posibil ca să primiți, deoarece v-ați așteptat ca mai  multe energii să curgă spre voi și pentru că, la nivel de colectiv, ați cerut mai multe decât oricând până acum în istoria voastră. Și asta pentru că sunteți atât de mulți dintre voi pe planetă chiar acum. Nu sunteți într-o situație de suprapopulare. Aveți nevoie de atât de mulți oameni ca să produceți în conștiința colectivă tipul de schimbare la care participați prin schimbarea conștiinței voastre de la un interval de frecvență trei dimensional la unul cinci dimensional. 

Aveți nevoie de mulți, mulți, indivizi care să împământeze energiile de o frecvență mai înaltă, iar acum îi aveți. Aveți nevoie de mulți oameni care să se trezească tot timpul și aveți și asta. Aveți nevoie și de răbdare pentru că unii dintre voi sunteți treziți de zeci de ani și ați așteptat schimbările masive atât de multă vreme. Chiar dacă aceia dintre voi care sunt mai nou treziți întâlnesc acum predicții după predicții despre Eveniment, Schimbare, zile de întuneric, arestări în masă, dezvăluire completă și toate celelalte predicții care apar pe blogurile, site-urile web și în videoclipurile oamenilor. 

Oamenii chiar doresc ca lucrurile să se schimbe acolo pe Pământ, dar va fi un proces lent și unul care le cere oamenilor să fie mai degrabă introspectivi, decât să știe ce se va întâmpla în continuare, când și cine îl va orchestra. Am văzut până acum atât de mult asta în comunitatea spirituală, încât am presupune că oamenii ar da drumul ideii de ceva din afara lor care să schimbe totul. Vă vom duce întotdeauna înapoi la elementele de bază pentru că în acele elemente de bază, care includ meditația, împământarea, conectarea cu natura, hidratarea și așa mai departe, primiți ajutor. Primiți ajutor la momentul potrivit și la nivelele potrivite. 

Nu doriți ca toate aceste schimbări să aibă loc deodată dintr-o varietate de motive, majoritatea dintre ele pentru faptul că majoritatea oamenilor nu sunt pregătiți. Iar voi, ca Colectiv Trezit, trebuie să aveți răbdare cu semenii voștri și să faceți tot ce puteți să vă bucurați de călătorie și să vă creați micul buzunar de viață cinci dimensională, iar acest lucru poate fi făcut. Sunt mulți dintre voi, cei care primiți aceste transmisii, care o faceți. Vă trăiți viețile cinci dimensionale chiar acum. Vă accesați mai multe dintre darurile și abilitățile voastre. Vă manifestați și vă conectați la grupuri și ființe mai înalt dimensionale. 

Noi știm că totul va fi bine acolo pe Pământ și știm că așa este nu doar pentru că putem vedea liniile temporale, ci și pentru că toți aceia dintre voi care sunteți dispuși să așteptați și care sunteți dispuși să aveți încredere în calea pe care vă aflați, sunteți pe cea potrivită. Și, din nou, asta este o mare parte din ceea ce înseamnă și aduc energiile din 11 Noiembrie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.