joi, 24 august 2023

Cum lucrează acum timpul în favoarea voastră

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem atât de multe să vă oferim în atât de mult din timpul vostru, pentru că suntem conștienți că timpul pe care îl aveți înainte să vă finalizați schimbarea în conștiință este suficient de lung ca să faceți atât de multe. Uneori, gândiți în termeni foarte liniari și trei dimensionali atunci când vine vorba de timp și vă gândiți cât de mult timp vă va lua să construiți asta sau reparați ailaltă. Priviți în jurul vostru în natură, chiar și în natură, și vedeți cât durează ca lucrurile să crească și s-ar putea să vă gândiți, spiritual vorbind, că și aici așa ar trebui să fie. 

Când vine vorba de evoluția spirituală, totul se poate schimba într-o clipă și noi știm că avem o grămadă de timp în care să lucrăm atunci când vine vorba de voi toți și de evoluția voastră spirituală. Apropo, asta este ceea ce ne interesează pentru că este ceea ce noi știm că este adevărat. Știm că evoluția voastră spirituală vă va duce la următorul vostru nivel de conștiință, care este dimensiunea a cincea, și știm că ajutându-vă energetic și oferindu-vă diferite moduri de-a vă privi viața și pe ceilalți, accelerăm ceea ce este un fenomen foarte natural. 

Evoluția voastră spirituală are loc. Pur și simplu, este, iar aceia dintre noi din tărâmurile mai înalte care vrem să vă ajutăm, chiar vrem să vă ajutăm, și vrem să vă ajutăm pentru că vrem să aveți cea mai bună experimentare a vieții posibilă acolo, pe planeta Pământ, așa cum este chiar acum. Și, în timp ce lucrăm cu voi și primim răspunsul, reacțiile voastre, despre cum merg lucrurile acolo, recalibrăm energiile și facem schimbări în focalizarea noastră. Un lucru de care știm că toată lumea ar putea să se folosească un pic mai mult, este răbdarea. Mai știm că trebuie să vă creșteți acceptarea și să vă dezvoltați crezurile prin încredere. Când aveți toate aceste elemente, este ca și cum ați fertiliza solul. Este ca și cum v-ați oferi cea mai potrivită cantitate de apă și lumină de la soare. 

Aveți acolo experimentări care vă servesc sută la sută din timp, și când vedeți fiecare experimentare în acest fel, evoluați și vă folosiți de oportunitatea de creștere care se află chiar acolo, în fața voastră. Vă încurajăm să vă vedeți pe voi înșivă ca fiind cei care sunt suficient de atrași să deschidă calea pentru restul omenirii și vrem doar să știți că energiile pe care vi le trimitem chiar acum sunt energii ale atemporalității. Ele au rolul să vă scoată din capcana timpului liniar și au rolul să vă îndepărteze de îngrijorare și frică atunci când vine vorba de ceasuri și calendare. Puteți crede că aveți atât de mult timp să faceți ceva și s-ar putea, de asemenea, să credeți că nu aveți suficient de mult timp să faceți ceva. 

Noi vrem să vă ajutăm să dați drumul acelor idei astfel încât să puteți înțelege că totul se poate schimba într-o clipă, și adeseori așa se și întâmplă. Pentru că săriți atât de des prin liniile temporale, și cu o precizie din ce în ce mai bună, nu trebuie să vă mai faceți griji pentru lucruri cum ar fi timpul liniar. Când vă eliberați de dimensiunea a patra, a timpului, alunecați direct în dimensiunea a cincea în care sunteți atemporali și unde totul se petrece instantaneu. Amintiți-vă că sunteți acolo ca să vă schimbați, iar una dintre modalitățile prin care vă schimbați, este percepția voastră. Pe măsură ce vă schimbați percepția asupra timpului, cu adevărat orice este posibil, inclusiv trezirea a miliarde de oameni într-o perioadă foarte scurtă din timpul vostru liniar. Lăsați toate acestea să se scufunde și dați-vă voie să vă relaxați în acest moment care este eternul acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka 

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.