miercuri, 23 august 2023

Ce-ar fi dacă lumea s-ar schimba complet?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă invităm în mod constant să vă alăturați nouă într-o frecvență mai înaltă pentru că știm că, în cele din urmă, asta este ceea ce vă doriți, chiar dacă credeți că vă doriți altceva. Credeți că vreți ca lucrurile să se schimbe acolo, pe Pământ, și dacă s-ar întâmpla? Și dacă totul s-ar schimba, dar nimeni care se află într-un trup uman n-ar fi dispus să se schimbe? Până la urmă, ați avea aceleași probleme. Acesta este motivul pentru care schimbarea până în miezul vostru este singura modalitate să schimbați realitatea exterioară și să faceți acele schimbări de lungă durată și să le faceți să fie schimbările pe care le vreți, de fapt, ca suflet. 

Ego-ului nu-i plac provocările, pentru că ego-ul vrea doar să știe că totul va fi bine, că va fi în siguranță, îngrijit, confortabil și așa mai departe. Dar sufletul tânjește după acele provocări pentru că sufletul știe că călătoria este să crească și să evolueze, să se expansioneze și să devină mai mult din Sursa de Energie la nivel de experimentare. Puteți ști că sunteți o Ființă Sursă de Energie, dar să experimentați acea cunoaștere prin ceva ce faceți, gândiți, spuneți sau chiar simțiți mai bine este o experimentare complet diferită. 

Atunci când ajuți pe altcineva pentru că recunoști că ești tot tu, asta este o experimentare a Sursei de Energie. Când iubești pe cineva în ciuda faptului că n-a făcut nimic să merite acea iubire, asta este o experimentare a Sursei de Energie. Când asculți pe cineva, deși știi că doar se plânge și perpetuează aceiași realitate, iar apoi îi spui ceva amabil, ceva susținător, asta este o experimentare a Sursei de Energie. Când simți unimea cu tot, când ești în acea stare de conștiință a unității, asta este o experimentare a Sursei de Energie. Și când totul și toți cei din afara ta sunt dintr-o dată diferiți pentru că cineva sau un grup a intrat și a făcut toate schimbările pentru tine, atunci nu vei mai avea experimentările pe care tocmai le-am schițat și multe, multe altele. 

Vreți acele experiențe; pentru acele experimentări ați venit. Ați venit pentru mișcare și n-ați venit pentru mișcarea din punctul A în punctul B, ci pentru mișcarea sufletului vostru de la un nivel de conștiință la altul, de la funcționarea mai mult ca ego la funcționarea ca un sine mai înalt. Asta ați vrut și asta veți obține. Asta primiți și veți continua să primiți. Și dacă ați ști cât de bine v-ați simți dacă ați avea experimentarea a ceea ce noi spunem chiar acum în corpul vostru, atunci nu ați vrea ca toate schimbările din afara voastră să se petreacă mai întâi. Pentru că, în timp ce acele schimbări v-ar liniști temporar mintea, din nou, veți crea doar noi provocări, noi probleme, noi obstacole. 

Așa că, binecuvântați-vă lumea așa cum este ea astăzi, mulțumiți pentru fiecare experiență pe care o trăiți, pentru că toate vă oferă șanse să simțiți ceva ce nu ați mai simțit până acum. Nu trebuie să fiți recunoscători pentru că Creatorului îi place un subiect recunoscător. Creatorul nu este un rege, iar voi nu sunteți țăranii. Voi co-creați toate acestea împreună cu Sursa și Sursa crește odată cu voi și datorită vouă și vă este recunoscătoare vouă și disponibilității voastre de-a merge acolo, la marginea Creației. 

Și vrem să știți că puteți primi și ajutor. Puteți cere ajutor, puteți primi ajutor și primiți ajutor. Atunci când cereți, voi creați, de fapt, ceea ce cereți, așa că, totul este bine. Vrem să vă amintiți cât de puternici sunteți și să simțiți că puterea se mișcă prin voi, pentru că asta este una dintre cele mai bune experimentări pe care vi le-ați pregătit acolo, pe planeta Pământ.

 

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.