vineri, 18 august 2023

Singularitatea

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Sunt subiecte de discutat pe măsură ce lumea voastră se dizolvă în fața ochilor voștri. Este recomandabil să vorbim un pic. 

Bine, hai să începem. 

Vă apropiați de singularitate. 

Ai putea fi un pic mai specific? Cum ar fi, ce fel de sincronizare înseamnă ”apropiați”? Și cum se va simți și va arăta singularitatea pentru noi? 

Acesta este un subiect vast care cuprinde mai multe componente. Nu poate fi oferită o sincronizare 3D precisă. Ați auzit termenul ”determinat de evenimente”. Acesta este cazul acum. 

Pe măsură ce evenimente inevitabile se desfășoară în linia voastră temporală actuală, altele intră în locul lor și se manifestă. Mare parte din ”sincronizarea” acestora este determinată de răspunsul vostru la ele. Sunt mulți factori și fiecare contribuie la sincronizarea lucrurilor. 

Și frecvența voastră se schimbă. Ritmul acestei creșteri nu este neapărat o constantă și, prin urmare, nu poate fi prezis. Cu alte cuvinte, evenimentele au loc atunci când au loc, iar intervalul de frecvență determină cât de rapid vă afectează linia temporală. Frecvența are un efect asupra răspunsului oamenilor și, de asemenea, asupra vitezei cu care informația este diseminată și procesată. Totul contează. 

Ceea ce se poate spune aici este că actuala linie temporală nu este nici șocantă, nici neașteptată. Asta indică că procesul are loc cam așa cum se aștepta să aibă loc. De aici, motivul subiectului de astăzi. Singularitatea se apropie. Este momentul ca posibilitățile să fie luate în considerare. 

Bine, la ce ne uităm atunci? 

Veți experimenta un moment – un moment de punct zero de potențial pur. Odată ce treceți prin acel moment, veți fi accesat potențialul pur. După acel moment, lumea voastră se schimbă. 

Este important să vă dați seama că toți vă creați viața actuală. Faceți acest lucru conform propriilor așteptări, convingeri și intenții. Astfel, fiecare dintre voi va contribui la momentul vostru zero. În fiecare caz va avea un atribut singular – potențialul pur. Totuși, de acolo veți merge doar atât de departe pe cât vă așteptați, credeți și intenționați să o faceți. 

Voi vă veți defini noua voastră lume. O veți defini în concordanță cu întregul. 

Acesta este motivul acestor încercări nelegiuite să vă capteze acum fricile și slăbiciunile cu o serie de dezastre fizice și geo-politice Dacă creați dintr-o stare bazată pe frică – veți cădea chiar în mâinile celor care doresc să vă controleze. Aici vor să vă țină pentru totdeauna. 

Acest moment de punct zero va fi destabilizator pentru unii. Aceia dintre voi care călăresc aceste energii care vin (cu ușurință și/sau bucurie, ”woo-hoo”) vor delira de bucurie și putere. Va fi energizant. Cu toate acestea, nu toți veți înțelege ce se întâmplă. Pentru cei care nu o fac, se va simți ca și cum au pierdut tot controlul – vor fi pe mare. Acest lucru le-ar putea provoca frică. 

Acesta este momentul în care calmul și Lumina voastră vor fi atât de necesare. Este momentul în care veți simți o oportunitate energetică și un puls. Atunci veți ști motivul pentru care sunteți aici. Îl veți recunoaște. Va fi semnalul de pornire de dinaintea unei curse. 

Pentru voi va iniția mișcarea – în timp ce pe cei care nu se află aici din aceleași motive, îi va opri pe loc. Așa veți ști cine are nevoie de ajutor. Fiecare dintre voi este perfect plasat pentru singularitatea care se apropie. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa




Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.