marți, 8 august 2023

Acceptarea îmbunătățirilor din această săptămână

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Energiile universale care plutesc în jurul Pământului în următoarele câteva zile sunt concepute să creeze un nou sentiment de sine în ființa voastră. Întreaga voastră ființă se schimbă în moduri pe care cuvintele nu le pot descrie complet. 

Chiar dacă v-ați schimbat de luni, ani sau decenii, această schimbare este diferită deoarece vă veți schimba în minute sau zile în loc de luni sau ani. S-ar putea să vă simțiți obosiți, anti-sociali sau să simțiți nevoia să fiți cu ceilalți. Nu contează. Tot ceea ce contează este să vă ascultați nevoile și să le urmați. 

Mulți dintre voi nu vă simți diferit de cum v-ați simțit ieri sau luna trecută, iar acest lucru va rămâne adevărat. În copilărie nu ați observat neapărat că evoluați de la jocul cu cuburi de construit la citirea unei cărți cu paragrafe. S-a petrecut așa cum părea normal să se întâmple. Așa este și acum. 

Aveți nevoi noi de îndeplinit. Chiar dacă nu mai sunteți cine ați fost ieri, niciun indicator aparent nu vă ajută să înțelegeți cât de diferit este setul vostru unic de abilități. Veți dezvolta o nevoie sau un gând într-o zi și le veți crea în următoarea. De exemplu, ați putea auzi înainte în ființa voastră cuvinte pe care persoana cu care sunteți să le spună. Sau nevoia să fiți într-un anumit loc, chiar dacă să fiți în acel loc nu pare logic. 

Odată ce vă accesați abilitățile universale, nu există limite pentru ceea ce este posibil. Dar, pentru că fiecare dintre voi este unic, veți accesa abilități esențiale pentru avansarea voastră, dar nu neapărat și pentru partenerul sau vecinul de alături. 

Fiecare pas în noul vostru eu, este o aventură unică care poate fi pe deplin abordată doar de către voi înșivă. Poate veți înțelege ce gândește un altul fără să auziți cuvinte. Sau să închideți ochii rămânând pe deplin conștienți și să zburați încoace și încolo. Sau să vă adresați altora din inima și nu din mintea voastră. Și așa mai departe, de la o abilitate uimitoare la alta. 

Dar nu vă veți trezi neapărat la o anumită abilitate. S-ar putea să vă treziți dansând în jurul diverselor abilități până când una dintre ele emite nota potrivită pentru voi, cum ar fi alegerea culorii potrivite în care să vă zugrăviți dormitorul. 

Nu contează modul în care vă antrenați în diverse abilități – fie durata de timp, fie varietatea. Ceea ce contează este că nu mai sunteți stabili în cunoașterea sau ființa voastră, așa cum era adevărat în 3D. În 3D v-ați schimbat cu vârsta și experiența. Progresul vostru a fost liniar și acceptat. Ceea în ce vă afundați în această săptămână, și pentru totdeauna, este necunoscutul, neașteptatul, noul sau orice expresie alegeți. 

Ceea ce a fost nu mai este, inclusiv voi – din această săptămână. Probabil vă veți trezi cu o nouă abilitate sau veți dori să cercetați o nouă abilitate. Poate veți pluti în acea abilitate fără să o conștientizați până veți privi înapoi la cine ați fost cândva. Nu contează. Tot ceea ce contează este că adăugați abilitățile necesare noii voastre ființe și faceți asta fără să ajungeți dincolo de voi, așa cum a fost necesar în 3D. Se va întâmpla fără să fie nevoie să exersați, să vă rugați, să plătiți pentru servicii sau să faceți orice altceva decât doar să fiți. 

Dar s-ar putea să vă simțiți emoționali și epuizați. Imaginați-vă cât de obosiți v-ați fi simțit dacă învățătoarea voastră din clasa întâia ar fi insistat să înțelegeți texte la nivel de absolvent înainte să treceți în clasa a doua. Probabil ați fi avut dificultăți să dormiți, să vă jucați, să mâncați sau să duceți la îndeplinire atributele comune adecvate vârstei. Ceva asemănător se întâmplă acum. Diferența este că nu trebuie să faceți nimic altceva decât să călăriți valurile către și prin noile voastre atribute. 

Vă veți dobândi noua abilitate sau setul de abilități chiar dacă vă este frică. Pur și simplu așa este. La fel cum vocile masculine se schimbă la pubertate. 

Cu luni în urmă, în masă, ați stabilit când va avea loc această schimbare. Este ca un tren care pufăie încet până ia viteză și apoi gonește cu toată viteza pe șine. Voi goniți acum cu toată viteza să duceți la îndeplinire această etapă critică a ființei voastre. 

Acceptați această schimbare preplanificată fără să încercați să reduceți viteza sau succesiunea de evenimente. Să încercați să faceți asta, nu va face altceva decât să vă streseze ființa. Dați-vă voie să curgeți și noile voastre abilități vor apărea sau vor fi îmbunătățite fără efort sau sprijin din partea altora. 

Noua voastră ființă nu doar ”face ochi” din ființa voastră fizică, ea strigă lumii ”Nu mai sunt în Kansas și niciodată nu voi mai fi.” 

Dați-vă voie să vă odihniți atunci când sunteți obosiți și jucați-vă atunci când aveți energia să o faceți. Nu vă speriați de gândurile voastre interioare, de cuvintele sau nevoia voastră de acțiune. Tu ești tu în toată noua ta glorie strălucitoare. Așa să fie. Amin.  


Traducere Monica Poka

link catre articolul original




Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.