sâmbătă, 19 august 2023

Accesați întreaga putere a Sursei de Energie

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Privim cu o mare anticipare în timp ce observăm cât de mulți dintre voi v-ați schimbat în miezul vostru, știind că schimbările care au loc într-un individ afectează întregul colectiv uman acolo pe Pământ. Așa că, anticipăm cu nerăbdare efectul de undă care are loc și care va avea un impact enorm asupra societății voastre. Observăm când unul dintre voi face un pas pozitiv înainte pentru că suntem atât de senzitivi la energie și vibrație și știm că efectele nu sunt nici măcar imediate în viețile voastre personale atunci când faceți acel pas pozitiv înainte. Astfel, știm că totalitatea a ceea ce cu toții ați realizat ca indivizi în ultimele câteva săptămâni nu a fost încă experimentat de colectiv. 

Conștiința voastră colectivă este cea care crează guvernul, industria farmaceutică, sistemul economic, sistemul educațional și chiar mediul vostru înconjurător. Vedeți voi, toate lucrurile pe care oamenii vor să le schimbe și care există, într-o anumită măsură, în afara lor, sunt schimbate atunci când individul face acel pas pozitiv înainte, datorită impactului vostru asupra întregului colectiv. Vrem ca mai degrabă să vă vedeți pe voi ca fiind atât de puternici, decât pe miliardarii și liderii guvernului și pe toți ceilalți ca fiind cei puternici pentru că ei au bogăția și au pozițiile de autoritate. 

Voi sunteți conducătorul propriei realități, pentru că voi sunteți creatorul ei și tot voi sunteți și experimentatorul ei. Așadar, voi sunteți și constituenții și vă vorbim ca indivizi chiar acum când spunem asta. Fără îndoială sunteți mai puternici atunci când vă uniți într-un scop comun, atâta timp cât vă dați seama că scopul comun este să oferiți o vibrație, nu să răsturnați pe cineva sau ceva într-o atmosferă de revoltă de tip mafiot. Asta nu este putere, asta este disperare. Dar sunteți puternici ca indivizi și sunteți mai puternici atunci când căutați o vibrație în voi decât atunci când postați sau vă certați sau încercați să convingeți pe cineva că perspectiva voastră este cea corectă și că toată lumea ar trebui să vi se alăture. 

Dacă vreți să vă dați seama de puterea Sursei de Energie care curge prin voi, mai întâi trebuie să le permiteți la toți ceilalți să fie acolo unde sunt spiritual, mental, emoțional și energetic. Trebuie să-i iubiți așa cum sunt și să-i vedeți ca piese necesare ale uriașului puzzle din care faceți cu toții parte, din care facem cu toții parte. Apoi vă puteți relaxa, pentru că puteți da drumul la toată rezistența, toată tensiunea, toată furia , toată ura voastră și puteți fi aliniați cu Sursa și exercita această putere. 

Știm că atât de mulți dintre voi ați făcut deja acest lucru și, prin urmare, ne dorim cu adevărat ca voi să vă dați seama de adevărul impactului vostru, astfel încât să continuați și să vă așteptați să vedeți în afara voastră schimbările pe care le-ați inițiat deja în voi și vrem, de asemenea, să ajungă și la rătăciții care mai simt încă că în rezistența lor le stă puterea. Amintiți-vă cine sunteți cu adevărat și că sunteți acolo ca să vă dați seama de acea putere a Sursei și să fiți în acea curgere și veți trăi în lumea în care vreți să trăiți înainte să o cunoașteți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.