luni, 28 august 2023

O vindecare pentru întreaga Omenire

Înaltul Consiliu Pleiadean al Celor 7 

Noi suntem Înaltul Consiliu Pleiadean al Celor 7 și suntem încântați să vă oferim cuvintele și înțelepciunea noastră. 

Știm că mulți dintre voi sunteți interesați de arta și știința vindecării și știm că atunci când vă puteți vindeca pe voi înșivă, îi puteți ajuta și pe alții să se vindece și o puteți vindeca și pe Mama Pământ. Știm acest lucru pentru că noi am făcut-o în lumile noastre din Pleiade și cu noi înșine. Am asistat, de asemenea, mulți vindecători mari acolo pe Pământ și înțelegem procesul de vindecare. Înțelegem de ce este nevoie să vă regăsiți într-un corp complet sănătos. Știm că mulți dintre voi sunteți interesați să fiți vindecători pentru că doriți să fiți în serviciul altora și asta este minunat. Ceea ce doriți cu adevărat să experimentați este alinierea în voi înșivă. 

Cu alinierea voastră, și cu vibrația voastră înaltă, sunteți de cea mai mare valoare pentru oricine cu care vi se intersectează drumul, fie că au venit la voi pentru vindecare, fie nu. Unii dintre voi faceți asta în mod automat pentru alții ori de câte ori sunteți în aceiași cameră cu ei. Emanați o vibrație atât de înaltă încât alții nu pot să nu fie schimbați pentru totdeauna de vibrația pe care voi o oferiți. Prin urmare, ca să deveniți un mare vindecător presupune ca mai întâi să lucrați cu voi înșivă ca să accesați vibrațiile de cea mai înaltă frecvență puteți. De asemenea, puteți deveni destul de buni la răspândirea lor în jur atunci când sunteți chemați să faceți asta. 

Prin urmare, chiar dacă nu oferiți tot timpul o vibrație de o frecvență atât de înaltă, unii dintre voi o puteți invoca atunci când este necesar sau când cineva vine la voi pentru acea vindecare. De asemenea, vrem să știți că Mamei Pământ i-au fost provocate multe vătămări din cauza prezenței umane acolo. Și, desigur, regnurile vegetale și animale au fost, de asemenea, vătămate de prezența oamenilor pe Pământ. Aceia dintre voi care recunosc acest lucru, ați luat asupra voastră să faceți acea lucrare de vindecare a prietenilor voștri animale, prietenelor voastre plante și a Mamei voastre. Voi înțelegeți că ori de câte ori este nevoie de vindecare, sunteți chemați și vedeți asta ca pe un mare privilegiu să fiți în măsură să oferiți o vindecare oricui are nevoie. În astfel de momente iese cu adevărat la iveală Pleiadeanul din voi.

Am perfecționat multe modalități diferite de vindecare în sistemul nostru stelar și acesta este, de fapt, motivul pentru care am fost în măsură să ascensionăm în această stare non-fizică din starea fizică în care am fost cândva. Acum mai există încă o mulțime de ființe fizice Pleiadeene. Nu ne înțelegeți greșit. Noi ne referim aici doar la noi înșine ca Înaltul Consiliu Pleiadean al Celor 7. Există o mulțime de colective și consilii Pleiadeene și noi toți căutăm să ajutăm și noi toți căutăm să vă oferim o vindecare. 

Și, astfel, în acest mesaj sunt țesute energii vindecătoare de care vă puteți bucura cu toții pentru că acesta este darul nostru pentru voi, deoarece vă iubim etern și infinit. Ne simțim ca și cum am fi bunicii voștri și ne dorim foarte mult să vă vedem prosperând și având o călătorie frumoasă spre dimensiunea a cincea și de aceea am ales să începem să venim prin acest canal aici. Dar vă stăm la dispoziție tuturor la orice oră în orice zi. Chemați-ne, cereți ceea ce aveți nevoie ca să vă vindecați și apoi relaxați-vă și primiți vindecarea pe care v-o dăruim.

 

Noi suntem Înaltul Consiliu Pleiadean al Celor 7 și vă iubim foarte mult pe toți. Și asta este tot.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.