vineri, 18 august 2023

Problemele voastre nu sunt prea mici pentru noi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte fericiți să discutăm orice cu fiecare dintre voi, în privat. Când ne contactați, și vă rugăm să nu ezitați să o faceți, să știți că noi nu vedem nimic din ceea ce trăiți ca fiind banal sau lipsit de importanță din poziția noastră avansată de aici, din a noua dimensiune. Vedem tot ceea ce voi considerați semnificativ. Nu privim anumite aspecte ale iluziei realității fizice ca fiind mai importante decât altele și știm că tot ceea ce voi trăiți vă afectează emoțional, fie că simțiți sau nu acele emoții în mod conștient. Și mai știm cât de importante și de impact sunt emoțiile voastre pentru și asupra a orice și oricine. 

Așa că, atunci când căutați ajutor de la ființe și colectivități ca noi, nu vă cereți scuze că ați întrebat ceea ce întrebați. Nu priviți ceea ce trăiți ca fiind nesemnificativ în niciun fel și vă veți alinia cu percepția noastră asupra realității. Percepția noastră asupra realității este că toți sunteți atât de importanți ca aspecte ale Sursei și sunteți acolo ca să navigați prin energiile care vă ajută să creșteți și să evoluați. Nu contează care sunt acele energii; rezultatul este același. Intenția pentru experimentările pe care le aveți este aceiași. Așa că, vă rugăm să vă recunoașteți viețile ca fiind semnificative, indiferent de ceea ce faceți și indiferent de ceea ce trăiți și nu vă veți sfii să ne contactați pe noi sau pe Arhanghelul Mihail, sau pe Yeshua, sau pe oricine altcineva pe care l-ați putea pune pe un piedestal. 

Sunteți parte din noi; este ca atunci când vorbiți cu un organ din corpul vostru sau unele celule. Nu le considerați mai puțin importante decât voi, mai ales dacă vă atrag atenția cu vreo durere sau vreo afecțiune de orice fel. Vrem ca voi să fiți fericiți. Scopul nostru este să vă facem să fiți fericiți prin cuvintele și energiile noastre și pur și simplu vrem ca voi să știți că bucuria voastră contează. Bucuria va influența modul în care ascensionați; va influența atunci când ascensionați. Dar nu va influența dacă ascensionați. Puteți fi fericiți de-a lungul întregului proces sau vă puteți lua pe voi înșivă și întregul proces de ascensiune prea în serios. Dar vom continua să încercăm să vă convingem să vă relaxați și să nu reduceți importanța problemelor voastre sau a voastră înșivă, deoarece acestea sunt căile unice pe care ați ales să creșteți și să vă extindeți în acest moment. 

Suntem foarte fericiți să avem ocazia să împărtășim cu voi, să creștem împreună cu voi și să vă ajutăm în toate modurile în care putem. Așa că, din nou, contactați-ne și vorbiți-ne ca și cum vă ascultăm întotdeauna, pentru că noi avem capacitatea să ascultăm simultan fiecare om de pe Pământ, și mai mult. Ceea prin ce treceți acolo pe Pământ ne umple de compasiune și ne face să dorim să vă ajutăm și mai mult. Și pentru că să vă ajutăm pe voi și pe alții este tot ceea ce ne interesează, tot ceea ce voi trăiți ne servește și ne ajută să ne îndeplinim scopul să existăm în forma actuală.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.