vineri, 4 august 2023

Nu mai există liniar, circular

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Mulți dintre voi aveți gânduri sau acțiuni noi care, aparent, nu sunt importante, dar fiecare idee vă schimbă în direcții pe care nu le-ați mai explorat niciodată până acum. Chiar dacă unii dintre voi continuați să curățați experiențe din viețile trecute care sunt dăunătoare noii voastre ființe, cei mai mulți dintre voi ați trecut de fazele de curățare care v-au ținut ocupați luni, ani sau decenii. 

Poate v-ați așteptat să vă treziți într-o zi o nouă ființă și să găsiți acest progres aparent greu, prea lent sau nu atât de incitant. Vă mișcați în ritmul potrivit pentru voi. Indiferent de noua etapă în care vă aflați, niciodată nu vă veți mai întoarce la fosta voastră neliniște 3D. Nu există greșeli, doar pași și salturi înainte. 

Descoperiți nișe ascunse în ființa voastră care cer schimbare. Nu mai îndepliniți nevoile și interesele altora. Și nu mai sunteți cine ați crezut că erați. Nou este cuvântul și acțiunea voastră personală. Poate că această schimbare vă sperie. Nu pentru că este greșită, ci pentru că este diferită. 

S-ar putea să nu înțelegeți niciodată pe deplin schimbările pe care le activați. Dar nu este atât de important să înțelegeți de ce. Partea critică este să vă găsiți bucuria – și asta sunteți, pas cu pas. 

Bucuria este scopul vostru suprem. 

Când vă scoateți ochelarii de cal 3D, veți descoperi tapiseria mai mare pe care o creați. Nu există mișcări greșite – doar gânduri, cuvinte și acțiuni care vă stabilizează noua ființă. Toate gândurile, cuvintele și acțiunile voastre noi vă îndepărtează de cine ați fost și vă apropie de cine sunteți sau deveniți. Nu există greșeli. 

Singura cale către bucurie este prin bucuria voastră interioară. Așa că, uneori s-ar putea să vă simțiți frustrați, speriați sau furioși pentru că vocea voastră interioară pare să vă proiecteze ca pe o ființă slabă sau fricoasă. Așa este vocea voastră interioară care vă smulge din trebui-uri, neliniște și frică chiar dacă uneori opusul pare adevărat. Nu există greșeli. 

Dați-vă voie să vă găsiți bucuria prin voi înșivă. 

Nu urmați calea creată de nimeni din 3D, inclusiv de voi înșivă. 

Această schimbare seismică poate părea copleșitoare uneori pur și simplu pentru că nu ați experimentat niciodată așa ceva în timp ce erați pe Pământ. Schimbările actuale nu vă mai pregătesc pentru bucurie, ele vă ajută să le experimentați. Nu mai sunteți 3D și nici nu vă mai schimbați ca să nu mai fiți 3D. Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă, cu gânduri și acțiuni care vă propulsează în bucurie. 

Etapa voastră de tranziție s-a încheiat. Acum vă adaptați la noua voastră ființă în orice mod pe care ființa voastră interioară îl consideră cel mai productiv și mai rapid. Dar, nu mai există generații de așteptare, așa cum a fost valabil atunci când v-ați adaptat la modalitatea voastră de frică 3D.Nu veți mai adăuga strat peste strat de bucurie așa cum ați făcut cândva cu frica. În schimb, această viață este proiectată să fie completă în ea însăși. Chiar dacă mulți dintre voi se vor întoarce pe Pământ în viitor, fiecare viață va fi individualizată în loc de cumulativă. 

Drumul vostru individualizat începe cu această viață. 

Probabil vă întrebați de ce viețile voastre viitoare vor fi individualizate în loc de cumulative așa cum au fost în timpul experimentărilor voastre 3D. Pe măsură ce ființa voastră se expansionează prin adăugarea de cunoaștere și experimentări din alte locuri și dimensiuni Universale, nu aveți timp să construiți pe fiecare nouă viață pământească experiențe din fostele voastre vieți pământești. Mai important, Karma nu mai există așa că, nu mai există nici un motiv să adăugați cunoaștere de la o viață la alta. 

În locul unui continuum, viețile voatre viitoare vor fi un cerc de experimentări. Linii drepte de activitate nu mai există. Așa că, veți lua puțin din această dimensiune și din acea frecvență, inclusiv o viață pământească, și vă veți construi ființa din miez – așa cum ați făcut-o în această viață cu noile segmente – de fiecare dată când creați o experimentare unică. 

Înainte, v-ați bălăcit într-o paletă minimală de vopsea nuanțată cu tonuri de gri în timp ce erați pe Pământ și în alte experiențe Universale. Ați făcut asta pentru că vă pregăteați pentru această tranziție. Gri-ul nu mai face parte din paleta voastră de culori. Nici nu mai trebuie să vă amintiți experimentările 3D care v-au ajutat pe voi și Pământul să faceți tranziția. 

Aveți o coală curată care nu are nevoie de amintiri cu privire la ceea ce a fost sau ar trebui să fie. Veți începe din nou fiecare experiență Universală, inclusiv această viață. Karma nu mai există. Datoria voastră față de Pământ și de alții s-a încheiat. 

Poate vă întrebați ce înseamnă această schimbare pentru Pământ. Pământul nu mai are datorii față de cei din 3D și Pământul nici nu mai simte nevoia să funcționeze așa cum v-ați așteptat cândva să o facă. Sunteți liberi și la fel este și Pământul. Partea finală a acestei tranziții are loc acum. Karma, frica și neliniștea s-au încheiat pentru voi și pentru Pământ. 

Înseamnă asta că Pământul se va întoarce împotriva omenirii cu noi furtuni, etc.? Nu, înseamnă că nu mai este nevoie ca Pământul să aibă grijă de oameni, așa cum a făcut-o timp de eoni, ajutându-vă să vă pregătiți pentru această tranziție. Pământul este obosit și pregătit să experimenteze iubirea de sine, așa cum sunteți și voi. 

Dați-vă voie să vă mișcați în orice direcție sunteți îndemnați de ființa voastră interioară și lăsați și Pământul să facă același lucru. Nici unul dintre voi nu mai este controlabil de alții. Sunteți ființe independente de iubire mișcându-vă în direcția potrivită pentru voi. 

Voi și Pământul v-ați încheiat tranzițiile. Acum curgeți în iubire, așa cum o va face și Pământul. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.