sâmbătă, 5 august 2023

Cum să eliberați energia stagnantă

Mahatma prin Natalie Glasson 

Îmi extind lumina, iubirea și adevărul în ființa voastră. Eu sunt Logosul Cosmic, Mahatma, eu exist în toate dimensiunile Creatorului și, totuși, exist și în cea mai înaltă frecvență din Universul Creatorului. Eu transmit planurile divine, cheile, codurile, înțelepciunea, energia Creatorului în Universul Creatorului și, de asemenea, în Pământ. 

Așa cum observ tot ceea ce se petrece în ascensiune, cred că este important să înțelegeți cum să eliberați energiile stagnante. Uneori ființele pot deveni stagnante și energia lor nu este capabilă să schimbe vibrațiile stagnante care au fost create. Această situație poate dura vieți la rând. Dacă vă puteți da voie să fiți conștienți de energiile stagnante care au fost create în ființa și în realitatea voastră, atunci vă este cu mult mai ușor să eliberați aceste energii stagnante. Energiile stagnante se pot simți ca niște blocaje sau ca și cum ați fi limitați, se pot manifesta ca gândire excesivă, confuzie, nesiguranță pe calea voastră înainte, chiar nesiguri de voi înșivă și de darurile pe care le puteți împărtăși. Puteți avea mai multe energii stagnante în ființa și realitatea voastră. Energiile devin stagnante atunci când curgerea Creatorului în ființa voastră a fost blocată, curgerea Creatorului nu poate avea loc prin acea zonă a ființei sau a realității voastre și, astfel, energia trebuie să găsească uneori căi diferite ocolind energiile stagnante, ceea ce poate provoca, de asemenea, confuzie. 

S-ar putea să vă treziți creând ceva care nu este neapărat în aliniere cu adevărul sau calea voastră. Dacă sunteți în măsură să fiți conștienți de unde sunt energiile stagnante și că ele sunt prezente în ființa voastră, vă este mult mai ușor să le eliberați, dar adeseori ca ființe pe Pământ, dacă se formează o energie stagnantă poate părea mai ușor să o ignorați. Și, astfel, este aproape ca și cum nu ați fi capabili să fiți prezenți cu această energie stagnantă făcând astfel mai dificilă recunoașterea și eliberarea acestei energii. Nu este nevoie să judecați sau să vă rușinați de orice formă de energie stagnantă care se manifestă. Energia stagnantă se poate manifesta foarte ușor printr-un simplu gând negativ, o judecată de sine sau a altora. Printr-o experimentare dureroasă sau un sentiment de-a nu fi susținut. Energiile stagnante sunt adeseori zone care au nevoie de vindecare. Ele pot adeseori să vă conțină cele mai profunde frici, s-ar putea să aveți un vis, scop sau aspirație pe care încercați să o creați. Și, totuși, se poate simți totodată stagnantă ca și cum nu ar exista nici o mișcare în vis, aspirație sau scop, că oricât de mult ați încerca, pur și simplu nu puteți crea următoarea etapă. 

Eu, Mahatma, doresc să împărtășesc o practică foarte simplă cu voi care să vă ajute să începeți să eliberați zonele stagnante ale ființei și realității voastre și să lăsați, totodată, curgerea Creatorului să se miște prin acea zonă. Practica pe care doresc să o împărtășesc cu voi este o practică fizică, asta înseamnă că vă puteți concentra asupra acțiunilor fizice, capitulând și lăsându-vă corpul și ființa să lucreze cu energiile blocate sau stagnante în cel mai potrivit mod ca voi să creați vindecare și eliberare. În timp ce inițiați practica, vă predați, totodată, celui mai bun rezultat, vindecări și soluționări. Haideți să începem această practică. 

Mai întâi este nevoie să recunoașteți o zonă a ființei, corpului, minții, emoțiilor, creațiilor sau realității voastre pe care o simțiți blocată sau stagnantă. Odată ce vă vine ceva în minte eu, Mahatma, vă invit să vă aduceți atenția minții și conștientizarea în spațiul inimii. Dați-vă voi să inspirați și să expirați prin spațiul inimii ca să construiți un sentiment și o prezență a Iubirii. 

Apoi, vreau să spuneți ”Recunosc și experimentez curgerea divină a Creatorului”. 

În timp ce inspirați și expirați prin chakra inimii, lăsați curgerea divină a Creatorului să fuzioneze cu respirația voastră și să fuzioneze cu întreaga voastră ființă. Vă puteți imagina, simți sau pur și simplu recunoaște acest lucru. Simțiți curgerea Creatorului, acea curgere divină în timp ce vă concentrați asupra chakrei inimii și energia care emană în întreaga voastră ființă. 

Fiți conștienți că această energie a iubirii și curgerea divină a Creatorului curg în jos prin brațele voastre și emană prin partea din față și din spate a chakrelor din palmele voastre. 

Dați-vă voie să vă aduceți palmele în față, mâna dreaptă deasupra și mâna stângă dedesubt, palmele se ating, sunt una peste alta și cu fața spre cer. 

Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că în fața voastră se află energia blocată sau stagnantă pe care vreți să o eliberați, vindecați și rezolvați. Vă invit să începeți să vă lăsați mâinile să se miște circular, dar intenția este ca mișcarea să fie în spirală. Poate doriți să o faceți mai întâi spre dreapta și apoi spre stânga. Pentru că aveți ambele mâini una peste alta, spirala voastră nu va putea fi prea largă. Dați-vă voie să vă imaginați că lumina și iubirea și curgerea divină a Creatorului curg în sus din chakrele palmei și în jos din chakrele palmei. Acest lucru crează o spirală de lumină ca și cum ați desena o spirală de lumină. 

Imaginați-vă și chiar folosiți-vă mâinile ca să lăsați spirala să meargă în sus și, de asemenea, să coboare. S-ar putea să descoperiți că există anumite zone în câmpul vostru auric în care spirala este nevoie să se extindă, poate chiar zone din corpul vostru. Vă puteți imagina că mâinile vi se mișcă prin corp, s-ar putea să descoperiți că este nevoie să schimbați direcția la un moment dat și să mergeți mai degrabă spre stânga. În timp ce lucrați cu mâinile și energia iubirii și curgerea divină, vă mișcați prin energia stagnantă, s-ar putea să descoperiți că la început este chiar dificil să vă mișcați prin ea și apoi devine mai ușor. S-ar putea să descoperiți că ajungeți în miezul energiei stagnante și s-ar putea ca pur și simplu să fie nevoie să vă lăsați mâinile nemișcate și să lăsați lumina și curgerea divină a Creatorului să pătrundă în acea zonă. 

După ce ați experimentat acest proces, gândiți-vă din nou la această energie blocată sau stagnantă. Cum se simte? Ce simțiți în legătură cu ea? Vedeți, dacă se simte la fel, atunci repetați acest exercițiu până când simțiți o transformare în modul în care percepeți această energie stagnantă. 

Puteți practica acest exercițiu și când întâlniți o zonă de pe Pământ în care există energie stagnantă, puteți face acest exercițiu și acolo. 

Sper să vă bucurați experimentând această practică și să recunoașteți energiile stagnante. Cu cât mai mult lăsați curgerea divină a Creatorului să fie prezentă în toate zonele ființei voastre, în multe feluri, cu atât viața și ascensiunea sunt mai ușoare.

 

Vă mulțumesc. Eu sunt Mahatma.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.