duminică, 27 august 2023

Cutremure, incendii și alte cataclisme

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am urmărit și am observat ce s-a întâmplat acolo pe planeta voastră, casa voastră, și vrem să știți cu toții că vă descurcați minunat de bine în gestionarea tuturor schimbărilor pe care le experimentați acolo. Știm că este ușor, și oarecum o tendință naturală, să căutați să învinovățiți pe cineva atunci când pe Mama voastră Pământ au loc tragedii. Știm că pot exista multe arătări cu degetul ori de câte ori are loc un dezastru de orice fel. La orice cataclism care are loc pe Pământ, veți avea teorii cu privire la motivul pentru care s-au produs și cine este de vină. 

Acum, de unde ne aflăm noi, este mult mai important pentru voi toți să vă uitați la modul în care orice ce se întâmplă acolo pe Pământ sau în viețile voastre, poate aduce mai multă iubire, vindecare, compasiune și iertare din partea voastră. De asta este întotdeauna nevoie când are loc un eveniment tragic pe planeta Pământ. Aveți nevoie ca Lucrătorii în Lumină să se ridice deasupra conspirațiilor, teoriilor și speculațiilor, astfel încât iubirea și vindecarea care sunt răspândite în jurul tuturor celor afectați de evenimentele tragice să facă tot ce se poate ca să aducă pacea în inimile tuturor celor afectați. În arătatul cu degetul și învinuire nu există pace. Și, deși mulți oameni consideră că este necesar să facă acest lucru ca să prevină ca o tragedie să se repete din nou în viitor, ei nu înțeleg cum funcționează realitatea. 

Ei nu înțeleg că realitatea este întotdeauna co-creație și, prin urmare, este un efort inutil să cauți să învinovățești pe cineva și să creezi mai multă conștiință 3D de victimă și agresor. Voi ieșiți acum din acea conștiință și vă reuniți mai mult acum ca un colectiv ca să-i susțineți pe cei afectați de tragedie și traumă prin compasiunea voastră, prin înțelegerea voastră. Și dacă sunt oameni care sunt de vină pentru ceva, atunci, ca să vă ridicați cu adevărat nivelul de conștiință, trebuie să căutați iertarea în voi înșivă. Iertarea vine după ce acceptați, faceți pace și vă procesați emoțiile pe care le simțiți. Știm că tot ceea ce este creat acolo pe Pământ, este creat pentru emoție, pentru experimentare și pentru evoluție și nu este o experimentare de învățare. Nu este vorba să descoperiți cu mintea cum să preveniți ceva să se întâmple în viitor, când tot ceea ce se întâmplă servește unui scop mai înalt. 

Scopul mai înalt este întotdeauna să vă aduceți împreună. Are legătură întotdeauna cu unitatea și o înțelegeți atunci când vă concentrați pe modul în care poate fi parte a soluției, cum puteți aduce oamenii împreună. Din nou, învinuirea și arătatul cu degetul au legătură cu separarea. Au legătură cu trasarea liniilor în nisip atunci când ceva se întâmplă sau s-a întâmplat. Iar voi, ca Colectiv Trezit, sunteți acolo ca să vă ridicați deasupra acelui nivel de conștiință și să fiți cei care mențin spațiul pentru o experimentare nouă, mai bună pe Pământ, în timp ce oferiți compasiune, vindecare, iubire și iertare chiar acolo unde vă aflați pe Pământ. 

Pentru că de unde noi ne aflăm, este tot ceea ce cu adevărat puteți face ca să fiți în serviciu și să vă ajutați semenii să vindece ceea ce au de vindecat atunci când trec prin tragedie sau traumă. Și dacă sunteți unul dintre cei care au făcut-o, atunci este necesar să vă concentrați pe ceea ce simțiți, ce gândiți, ce credeți, cum vă puteți vindeca de toate acestea și cum puteți construi ceva nou din orice s-a întâmplat și v-a lăsat într-o mare de lacrimi. 

Sunteți întotdeauna meniți să co-creați ceva mai bun din orice se întâmplă și puteți și veți face asta atunci când nu opuneți rezistență, când nu mai există energie blocată de eliberat și când puteți vedea posibilitățile pentru cel mai strălucitor viitor pe care tragedia l-a creat apoi pentru întreaga omenire. După cum am spus, asta este munca voastră acolo ca Colectiv Trezit și este o muncă grea, este o muncă provocatoare, dar este munca la care v-ați înscris în această viață.

 

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.