miercuri, 30 august 2023

Cum va fi cea de-a cincea dimensiune pentru voi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte entuziasmați să vedem ce veți face cu energiile care au fost asupra voastră și cum le veți folosi să co-creați sisteme mai bune acolo în lumea voastră. Mulți dintre voi care sunteți treziți, știți că sistemele pe care le aveți în funcțiune nu funcționează pentru toată lumea, sau chiar pentru majoritatea oamenilor, și vreți să faceți parte dintre cei care crează noile sisteme care să funcționeze pe măsură ce vă schimbați conștiința. Vrem ca voi să înțelegeți că, ca ființe cinci dimensionale, nu veți avea nevoie de aceste sisteme.  

Nu veți avea nevoie de un sistem educațional pentru că fiecare va fi în măsură să acceseze orice dorește, oricând dorește, indiferent de vârstă și fără ajutorul unui computer sau conexiune la internet. Veți descărca pur și simplu ceea ce doriți să descărcați direct în mințile voastre mai înalte. Nu veți avea nevoie de un sistem economic pentru că veți manifesta instant. Așadar, nu va fi nevoie de nici un schimb. Nu încercați să vă imaginați asta chiar acum cu mintea voastră, pentru că mințile voastre sunt limitate și vor veni cu limitări. Nu veți avea nevoie de guverne pentru că veți fi în măsură să vă guvernați singuri. Nu veți avea nevoie de granițe, așa că, de ce ați avea nevoie de un guvern? 

Va fi pace, nu va fi război. Nu vor exista acorduri comerciale, totul va curge potrivit vibrațiilor. Totul se va întâmpla ca și cum sincronicitatea ar fi regula zilei, și va fi, iar voi veți fi uimiți de cât de multe nu aveți nevoie ca ființe cinci dimensionale. Prin urmare, v-am sfătui să vă concentrați mai mult pe cum să fiți ființe cinci dimensionale, pe împământarea în energiile cinci dimensionale și pe curățarea a ceea ce este nevoie să curățați din chakrele voastre ca să ascensionați, în loc să vă concentrați pe și să vă plângeți de sistemele voastre decăzute și cine ce trebuie să facă cu ele. 

Asta nu-i treaba voastră; treaba voastră este să lucrați în interiorul sinelui, acolo unde aveți toată puterea și în acum unde puteți oferi o vibrație care este diferită de cea pe care ați oferit-o în momentul anterior. Nu trebuie să fie mai complicat de atât. În ceea ce privește relațiile voastre cu extratereștrii, vă veți da seama de toate acestea pe moment. Din nou, vibrația va dicta totul și, astfel, cei care sunt pregătiți pentru un contact mai mare, îl vor avea. Cei care doresc un mai mare contact, îl vor primi; cei care vor să călătorească, o vor putea face, indiferent unde vor să meargă. Nu încercați să sortați totul acum și gândiți-vă că mai întâi trebuie să le înțelegeți pe toate înainte de-a se putea întâmpla, pentru că nu o faceți și pentru că nu puteți. 

Ceea ce puteți face este să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru care au nevoie de orice daruri aveți de oferit în prezent. Puteți ajuta la creșterea nivelului de conștiință acolo pe planetă și nu trebui să vă faceți griji cu privire la ceea ce fac sau nu fac alții. Nu trebuie să presupuneți că altcineva crează în realitatea voastră, pentru că nu o face. Puteți trăi o viață mai împuternicită pe măsură ce continuați să vă îndreptați, pas cu pas, spre dimensiunea a cincea.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

  

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.