marți, 22 august 2023

Megafonul Vocii Interioare

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Noul vostru eu este atât de puternic încât s-ar putea să vă gândiți de două ori la acceptarea responsabilităților aferente. Chiar dacă această propoziție pare amenințătoare sau copleșitoare, nu este nici una nici alta. În schimb, este o aducere aminte că nu vă mai puteți ascunde în spatele ecranului 3D al lui ”Nu-mi aduc aminte”.  Chiar dacă v-ați folosit de lipsa cunoașterii cine sunteți timp de eoni de vieți pământești, ați deschis acum porțile cunoașterii voastre interioare. 

Cei mai mulți dintre voi pretind că nu știți cu mult mai multe despre voi înșivă decât știați înainte de ultimele câteva explozii de energie – că s-ar putea să fiți interesați de ceva nou sau că sunteți obosiți sau supărați, dar cunoașterea voastră de sine rămâne așa cum a fost. Nu este adevărat. V-ați deschis ființa interioară în moduri nu întotdeauna descriptibile. 

Chiar dacă nu sunteți neapărat încă noul vostru eu, singura parte care este adevărată, acum și pentru totdeauna, este că nu mai puteți pretinde că sunteți neștiutori atunci când faceți sau spuneți ceva. Mica voastră voce interioară a devenit megafon – singura voce suficient de tare acum ca să declare cine sunteți. 

Știți cine sunteți chiar dacă evoluați în acea ființă. 

S-ar putea să nu auziți cuvintele, dar știți când vă îndreptați în direcția greșită pentru că vă simțiți fără vlagă, lipsiți de viață, furioși, speriați sau experimentați durere fizică sau emoțională. Toți indicatori că nu vă aflați acolo unde ar trebui să fiți. 

Cuvintele sunt mai mult o funcție a ego-ului și creierului vostru. Vocea interioară vine din inima voastră. Cuvântul inimă nu înseamnă neapărat inima voastră fizică, ci ființa voastră emoțională care are prea puțin de-a face cu ego-ul sau vocea voastră intelectuală. 

Până de curând, puteați întotdeauna contracara că nu ați înțeles. Sau ați făcut ceva pentru că alții se așteptau de la voi să o faceți. Sau acea voce sau acțiune a fost necesară pentru că cineva v-a spus să o faceți. Sau mii de alte scuze potrivite atunci când v-ați blocat informațiile interioare. ”Trebuie să sau trebuia să” a fost refrenul vostru 3D. Un refren care este potrivit doar pentru cei care rămân în întregime 3D. 

Vocea voastră interioară nu strigă la voi în fiecare moment al fiecărei zile, așa cum a fost valabil pentru vocea voastră 3D în timp ce vă domina ființa și acțiunile. Pentru prima dată de când sunteți pe Pământ, vocea ego-ului vostru slăbește. 

Nou întărita voastră voce interioară este izolată pentru că mergeți înainte pe calea voastră unică. Și singurul mod să faceți acest lucru este să vă urmați vocea interioară devenită acum dominantă. Chiar dacă vocea ego-ului vostru va continua, pentru că face parte din ființa voastră pământească, este o versiune slabă a ceea ce a fost cândva chiar dacă a fost principala voastră hartă de drum. 

Această ființă nouă care deveniți poate fi înfricoșătoare. Nu sunteți greșiți, doar diferiți, având inclusiv dificultăți să explicați cuiva de ce sau cum. Nimic nu pare logic și multe cuvinte și acțiuni par greșite, deoarece îndemnurile voastre se simt a fi în contradicție cu cine ați fost și de cele mai multe ori diferite de dictatele voastre sociale. 

Noul vostru eu este cine ați visat să deveniți. 

Nu mai aveți pe cine să dați vina și nici măcar cu cine să vă împărtășiți noua ființă, pentru că cei cu care vreți să împărtășiți trec și ei printr-o tranziție similară. Iar celor pe care vreți să-i învinuiți, nu le mai pasă. Treceți în noi dimensiuni, acțiuni și cuvinte. Niciunele dintre acestea nu fac parte dintr-o viață 3D. 

Poate simțiți că vă aflați pe o sfoară fără o plasă de siguranță sub voi. Sau nu mai sunteți persoana liniștită și pașnică care cândva v-ați imaginat că sunteți. Sau vă simțiți singuri chiar și atunci când sunteți înconjurați de alții. Toți indicatori ca să vă recunoașteți noua ființă. 

Dacă nu vă recunoașteți noua ființă, veți experimenta frică, panică, furie sau indicatori fizici că nimic nu este în regulă în lumea voastră. 

Lupta ca să vă negați noul eu nu este diferită de cea a unui sugar care alege să nu devină copil mic. Fie că acel sugar dorește să se schimbe fizic și intelectual, fie că nu, tot se va întâmpla. La fel este și pentru voi. Diferența este că consecințele sunt mai notabile. Nu pentru că sunteți atât de diferiți, ci pentru că nu veți fi acceptați în nici o lume. 

Un sugar trebuie să treacă de la cunoașterea Universală la regulile societății 3D în câteva luni de la naștere. Voi repetați un tipar asemănător în direcția opusă. Cu câteva completări, vă întoarceți la ființa care ați fost când ați intrat prima dată pe Pământ. Ca sugar, nu v-a fost ușor să învățați ce înseamnă cuvintele și acțiunile, iar acum nu este ușor să învățați ce înseamnă sentimentele interioare. 

Așa cum este valabil și pentru sugari, trebuie să vă revendicați viața. 

Nu mai puteți schimba lumea și nici nu veți dori să o faceți. Odată ce vă revendicați pe deplin ființa, lumea va părea o amintire îndepărtată. Noua voastră ființă este prea incitantă ca să continuați orice sentiment pe care l-ați avut cândva despre purtatul de grijă lumii. Pământul poate avea grijă de ea însăși, așa cum este valabil pentru toate noile ființe. 

Sunteți o ființă nouă cu gânduri și acțiuni Universale care au puțin de-a face cu societatea sau cu cine ar trebui să fiți. Dați-vă voie să fiți cine ați dorit să fiți timp de eoni. Nu sunteți o persoană groaznică, ingrată sau rea. Pur și simplu vă umpleți cu iubire de sine și apoi acționați pe baza ei, așa cum este valabil pentru milioane de ființe care fac tranziția împreună cu voi. 

Urmați-vă vocea interioară în bucurie – sau subminați orice acțiuni sau cuvinte, urmând îndrumările stabilite pentru alții. Nu mai faceți parte dintr-un grup. Evoluați rapid în ființa puternică și iubitoare la care ați visat – și acționați pe baza acelei puteri și iubiri, așa cum ființa voastră interioară vă direcționează. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto David Leahy Photography




Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.