joi, 31 august 2023

Trezește-te, Trezește-te, Trezește-te

Lord Melchizedek prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubiților, eu sunt Lord Melchizedek. Este o onoare să fiu în prezența voastră astăzi ca să-mi aduc lumina, înțelepciunea și iubirea să vă servească în acest moment. Doresc să vă ofer o perspectivă care să vă servească trezirii voastre, care să vă ofere un instrument să vă treziți orice parte a ființei voastre – creștere spirituală, realitate și chiar energii și ființe din afara voastră. 

Aveți abilitatea să treziți orice parte a creșterii voastre spirituale și orice parte a ființei voastre fizice. 

Având în vedere acest lucru, ce ați dori să activați? 

Doriți să activați o mai mare abilitate să meditați sau poate să vă conectați cu ghizii voștri? Poate doriți să activați o capacitate mai mare să iubiți și să fiți iubiți sau poate să accesați abilități spirituale pe care nu le-ați recunoscut încă. Sunt atât de multe zone în ființa voastră pe care le puteți activa, dar și în afara voastră. Este un proces de contemplat minunat. Dacă ați avea abilitatea să activați și să treziți oricare parte a ființei voastre, ce părți ați alege? 

Ce ați alege să creați, să întrupați, să accesați, o îndemânare sau abilitate? 

Poate doriți să vă activați abilitatea de vindecare sau abilitatea voastră naturală să vindecați și să transformați. Sunt atât de multe oportunități. Este un proces foarte puternic să descoperiți ce v-ar servi – ceea ce v-ar dezvolta și accelera creșterea spirituală – să vă facă realitatea fizică mai ușoară și mai împlinitoare și să vă dea voie să fiți în serviciul vostru înșivă și al altora. 

Când ați venit cu câteva idei – înțelegeri ale dorințelor și nevoilor voastre – sunteți în măsură apoi să începeți să treziți aceste zone din ființa voastră. Este un proces foarte simplu pe care-l puteți face pur și simplu gândindu-vă la acea zonă pe care doriți să o activați și treziți – să vă gândiți cum ar fi să activați și să treziți acea zonă sau acea abilitate. Imaginați-vă cum s-ar simți, ce ați vedea, ce ați simți, cum v-ați conștientiza pe voi înșivă și pe cei din jurul vostru. Apoi, există un instrument simplu. Chemați-vă ghizii, chemați-mă pe mine, Lord Melchizedek, chemați energiile de trezire din Universul Creatorului. Lăsați aceste energii și lăsați susținerea lor să curgă peste și prin ființa voastră. Primiți-le complet și absolut în fiecare aspect al ființei voastre. 

Apoi, începeți o intonare monotonă fie în exteriorul vostru cu voce tare, fie în interiorul ființei voastre ”Trezește-te, trezește-te, trezește-te” – ”Trezește-te, trezește-te, trezește-te” – ”Trezește-te, trezește-te, trezește-te”. În timp ce repetați aceste cuvinte, ”Trezește-te, trezește-te, trezește-te”, dați-vă voie să vă concentrați pe ceea ce doriți să activați și să treziți și cum va apărea și cum se va manifesta pentru voi, în realitatea voastră – cum veți fi – influența sa – prezența sa în ființa voastră. Continuați acest proces. S-ar putea să vă treziți intonând timp de un minut sau poate câteva minute sau poate 30 de minute. 

Veți experimenta o schimbare. Veți simți/percepe/conștientiza ceva ce se trezește în ființa voastră – ca o intuiție, o înțelegere, o respirație nouă, o relaxare, o lumină. Se poate manifesta în numeroase moduri. Doar știți, veți ști când va fi finalizată. Asta este o practică simplă și o puteți face ori de câte ori doriți – activând orice energie doriți în ființa voastră. Puteți activa chiar energii ale naturii, ale copacilor sau florilor. Puteți alege o energie pe care să o activați într-o situație – cum ar fi iubirea sau pacea sau puterea – ca să vă susțineți pe voi înșivă sau să-l susțineți pe un altul. Totul are legătură cu intenția voastră să vă treziți – să vizualizați cum se va manifesta, așadar ... nu modurile în care se va manifesta, ci cum vă veți simți și ce veți experimenta când se va manifesta. Apoi începeți cântarea. Chemați-vă mai întâi ghizii și energiile trezirii din Universul Creatorului și apoi începeți cântarea atâta timp cât simțiți că este potrivit. Odată ce s-a încheiat, puteți respira în energiile care au fost activate și trezite. Acesta este un instrument foarte simplu, dar imaginați-vă dacă fiecare ființă din întreaga lume ar începe să-și trezească aspectele divine ale ființei lor, lăsând aceste energii de o vibrație mai înaltă să se sintetizeze în lume.

 

Sunt prezent să fiu în serviciu. Eu sunt Lord Melchizedek. Mulțumesc.

 

 

Tradcere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.