miercuri, 16 august 2023

Intrarea în Noua Zonă

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Pe parcursul săptămânii trecute ființa voastră interioară a îndepărtat ceea ce ținea de 3D și nu-i mai folosea, a acceptat și implementat abilități care au inițiat noi interacțiuni Universale. Chiar dacă ați interacționat și înainte de această săptămână cu Universurile, acum reglați fin acele interacțiuni. Similar cu accesul la sute de posturi radio, dar vă clarificați care post să-l ascultați determinând care conținut se potrivește cel mai bine dispoziției sau activității voastre. 

Nu există posturi de radio sau interacțiuni corecte sau greșite. 

Poate că săptămâna trecută nu ați experimentat o schimbare semnificativă a setului vostru de abilități. Zilele voastre par la fel ca cele de dinainte ca energiile săptămânii trecute să vă fi scuturat ființa. Așa ceva este de așteptat. Odată ce intrați în tărâmurile abilităților universale, sunteți în măsură să vă selectați abilitatea/postul de radio corect plus volumul și claritatea acelui post. Unii dintre voi doresc ca setul vostru de abilități să se anunțe zgomotos, iar alții au optat pentru o întâlnire mai subtilă. 

Așa cum este valabil pentru aproape fiecare punct nou de-a lungul căii de tranziție, nu există răspunsuri corecte sau greșite. Poate ceva sau cineva a ieșit din viața voastră. Poate ați acceptat pe cineva sau ceva de care v-ați îndoit până săptămâna trecută. Poate nu s-au întâmplat multe în lumea voastră exterioară, dar ați avut nevoie să vă odihniți mai mult decât de obicei, ați avut vise ciudate sau v-ați trezit mult mai devreme decât v-ați fi dorit. 

Oricare ar fi scenariul, sunteți diferiți de cine ați fost cu doar câteva zile în urmă. Poate că pentru cei care se află în fruntea premergătorilor au fost mici modificări – sau schimbări majore pentru cei care au folosit ultimele zile să ajungă din urmă. Nu contează. Tot ceea ce contează pentru voi și pentru toți cei care fac tranziția este că ați finalizat ceea ce aveați de finalizat. 

Chiar dacă săptămâna trecută a fost o explozie de energie a schimbării, această schimbare va continua și se va extinde minut-de-minut pentru totdeauna. Ați intrat într-o zonă a noului. 

Veți descoperi interese în noi domenii/arene și vă veți pierde interesul pentru ceea ce a fost. Sau că unde sunteți este unde este nevoie să fiți. Sau veți descoperi că noi ființe intră în viața voastră. Ființa voastră interioară vă îndrumă către locul potrivit la momentul potrivit. 

Nu mai există o școală sau un program potrivit pentru toată lumea sau măcar pentru două ființe. Această tranziție individualizată răspândește fascicule de lumină pentru că acele fascicule, activități și interacțiuni nu mai sunt concentrate într-o singură direcție. 

Pământul a fost multă vreme consumat de gânduri întunecate și frici. A fost o vreme, doar cu câteva decenii în urmă, când întunericul părea să consume acea puțină lumină disponibilă. Asta a fost chemarea voastră să inițiați tranziția Pământului. Și așa ați făcut. Odată ce Pământul a făcut tranziția, ați început să populați Pământul cu noile voastre ființe. O populație care s-a înmulțit de milioane de ori, răspândind lumina în fiecare colț și crăpătură a Pământului. 

Acum, că lumina s-a amplificat cu mult peste așteptările voastre, este timpul să vă străluciți lumina. Și ați început să faceți asta săptămâna trecută. Unele dintre luminile voastre sunt mai puțin luminoase decât ale altora. Nu pentru că sunteți mai puțin pricepuți, ci pentru că tocmai pășiți în noua voastră ființă. 

Alții joacă din nou rolul de purtător de grijă crezând că trebuie să compensați pentru cei ale căror lumini nu sunt la fel de strălucitoare ca a voastră. Ceea ce nu este adevărat. 

Vă creați firul tapiseriei cu noile voastre interese. Nu este nevoie să continuați să aveți grijă de lume, nici măcar de colțul vostru de lume. Dați drumul și lăsați-i pe alții să o facă. Rolul vostru, si singurul vostru rol, azi și în fiecare zi este să vă descoperiți postul de radio și volumul potrivit pentru voi. 

Nu vă faceți griji și nu vă gândiți la ziua de mâine. Nu vă faceți griji și nu vă gândiți pe ce se concentrează ceilalți. Sunteți o lumină de sine stătătoare care nu are nevoie de asistența noastră sau a vreunei ființe pământești. Și nu îi puteți ajuta pe alții să determine cine sunt ei sau își doresc să fie. 

Calea voastră este o cale unică care nu poate impusă, predată, încurajată sau finalizată de nimeni altcineva înafară de voi. Același lucru este valabil pentru fiecare ființă care vine din întuneric. Această cale unică poate fi finalizată doar de către individul care a acceptat acea cale înainte de intrarea sa pe Pământ în această viață. 

Nu puteți urma calea altora și nici nu puteți să-i ajutați pe calea lor pentru că nu le înțelegeți rolul mai mult decât îl cunosc ei pe al vostru. 

Noi, cei din Universuri, vom încheia cu o ovație răsunătoare pentru aceia dintre voi care sunteți încântați să vă începeți noua viață în această lume nouă. Și dați-ne voie să-i asigurăm pe aceia dintre voi care se simt blocați sau inconfortabil că și voi vă străluciți lumina, doar că nu atât de puternic pe cât v-ați dori. Noua voastră lume continuă să vă atragă. O lume pe care o veți descoperi sau permite în câteva zile. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto Charles Cormier Photography

 




Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.