sâmbătă, 22 iulie 2023

10 Pași ai Ascensiunii

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Azi vom vorbi despre procesul Ascensiunii. Pentru că sunt multe detalii conflictuale și mult scepticism în legătură cu acesta. Este logic că așa este pentru că evoluați în timp ce sunteți în corp fizic și acest proces are loc în multe părți componente diferite ale voastre. Vă aduceți aminte de părți ale procesului în unele vise. Ați asistat la alte părți în alte vieți. 

Voi toți, fiecare dintre voi, veniți acum în această zi și oră cu o vastă varietate de fapte și așteptări. În acest fel ați putea spune că toate poveștile sunt adevărate sau conțin adevăr. 

”Există o cale generală pe care procesul o parcurge și care să cuprindă fiecare explicație?”  

Da. Și asta este ceea ce vă va fi oferit astăzi. 

O privire de ansamblu asupra procesului ar folosi mai degrabă cuvântul ”Expansiune” decât ”Ascensiune”. Pentru că să ascensionezi implică direcție, iar să te expansionezi implică, în schimb, să acoperi sau să te întinzi pe o zonă mai mare. Așa că, să folosim cuvântul ”Expansiune”. 

Expansiunea voastră presupune inițial că aveți un punct de început care este modificat și devine altceva. Motivul pentru numărul mare de povești despre ”Ascensiune” este că există un număr mare de puncte de început. Ați putea spune că unele povești vin dintr-un ”spectru ” (al Expansiunii) mai timpuriu decât altele. O ființă urmează o traiectorie foarte definită în călătoria sa; călătoria sa circulară.   

- Inițial vine conștientizarea că este cât de cât o ființă. Aceasta apare din senzație: lucruri ”simțite”. Ați putea asemăna această etapă cu cea de nou-născut care nu are o conștientizare de sine, cu excepția senzației. El este prea rece. Ea este flămândă. El este obosit. Ea simte iubire. 

- Odată ce sentimentele sunt recunoscute, ființa își descoperă cel mai apropiat omolog ca distribuitor al acelor sentimente; ”în cauză” pentru ei. Acesta, la oameni, ar fi principalul îngrijitor, de obicei o mamă sau un tată. Asta este o creștere a conștientizării fără separare. Pentru copil, părintele și el sunt una. 

- După o perioadă de timp, ființa deține primul său gând sau idee de separare; ”nu” devine un cuvânt frecvent și puternic. 

În această etapă ființa și-a dat seama de puterea sa interioară. Totodată, experimentează sentimente noi; frustrarea și dezamăgirea fiind cel mai des rezultatul. În această etapă, deși separarea este conștientizată, totuși, pentru modul în care decurg lucrurile responsabilitatea este atribuită ”altcuiva” atotputernic. 

Pentru un copil acesta ar fi un părinte, cineva care are grijă de el sau chiar o bicicletă care nu-l susține. Pentru un copil mai mare sau un adult, acesta ar putea fi oricine altcineva decât sinele; un guvern sau un zeu sau vreo ”instituție de control”. 

Asta este cea mai lungă ”etapă” a călătoriei de Expansiune. Sunt multe permutări ale acesteia. Este ușor de descoperit această fază. 

Există atunci când există învinuire. 

Există atunci când există cineva dincolo de sine care este ținut responsabil pentru ceea ce se întâmplă cu ființa. 

Această etapă poate fi identificată atât într-o societate cât și într-un individ. Este cea în care oamenii Pământului au fost de eoni; este cea din care ieșiți. 

- Această etapă următoare este una în care ideile anterioare din cea mai recentă etapă precedentă sunt puse sub semnul întrebării. În această etapă poate exista multă furie. Ca în ”Stai, ce?”, ”Vrei să spui că am avut de ales?”, ”De ce nu mi s-a spus asta?”, ”Ce altceva mai ascunzi?” 

Asta este etapa în care intră oamenii Pământului. Este numită ”Trezire” din motive întemeiate. Este nevoie să te trezești la realitatea a ceva înainte să o poți vedea clar. În această etapă este căutată claritatea. 

- Etapa care urmează poate fi cea mai incitantă. Este etapa descoperirii. Vine după claritate și este de natură exploratoare. Vechile răspunsuri nu funcționează și, astfel, sunt explorate noi răspunsuri. 

Pe Pământ și în prezent, multe din aceste explorări sunt legate de subiecte cărora le-ați dat crezare datorită ”autorității experților”, iar acum le puneți la îndoială. Este atât incitant cât și incert, deoarece o parte a voastră este pregătită să creadă că tot ceea ce vi s-a spus este o minciună și o altă parte a voastră nu știe în cine puteți avea încredere. 

Așa că, explorați. O mare parte a explorării se îndreaptă în cele din urmă spre interior. Odată ce acest lucru se întâmplă, următoarea etapă a fost inițiată. 

- Această etapă este începutul nașterii autorității sinelui. Deși s-ar putea să nu vă fie clar de ce, bănuiți că aveți un rol mai mare în activitățile și rezultatele vieții voastre. Începeți să vă injectați conștientizare de sine și autonomie în fiecare zi. 

Lucrurile trebuie să se simtă ”corect” și oamenii la fel, înainte să vă implicați serios în ele. Asta poate fi o altă etapă de lungă durată, deoarece s-ar putea să mai simțiți un pic de învinuire pentru acțiunile și atitudinile ”altora” pentru fericirea voastră. Totuși, ați acceptat că voi ați fost de acord să-i lăsați să intre în lumea voastră și asta este diferența dintre pasul de aici și cel anterior. 

- În acest pas următor începeți să-l vedeți pe fiecare ”celălalt” și fiecare ”acțiune a celuilalt” fie ca pe o oglindă, fie ca pe o ușă pe care v-ați deschis-o singuri. Când această etapă este dominantă, este experimentată o uriașă eliberare pe măsură ce iertarea devine cuvântul de ordine. 

”Acolo, dar din grația lui Dumnezeu, merg eu” este genul de sentiment aici. 

Iertarea trebuie să apară înainte ca orice etapă ulterioară să se poată manifesta. Această etapă poate fi dureroasă din punct de vedere moral. Sunt lucruri pe care nimeni nu vrea să admită că le-a gândit sau le-a făcut. Acestea sunt atât de devastatoare încât este mult mai ușor să le negați efectul prin judecată și acuzare. Acest lucru se face prin separare – o linie clară este trasă între ”înger și diavol”, ”noi și ei”, ”bine și rău”. 

Această etapă durează o vreme. De multe ori, nu vă place ceea ce vă privește din oglindă. Această etapă se realizează prin relație. Poate fi depășită cu succes doar printr-o străduință foarte personală. Ați ajuns să o numiți Karma. 

- Odată ce ați făcut o breșă în învinuire prin iertare, sunteți în etapa următoare. Această etapă anunță începutul Iubirii Universale și începe cu Iubirea de Sine. Veți cunoaște această etapă odată ce veți fi stat gol în oglinda din fața voastră și ați decis să iubiți tot ceea ce vedeți (tot ceea ce voi sunteți). Nu doar decis, ci și simțit. Ați ajuns în această etapă în care simțiți iubire pentru tot ceea ce vedeți.

Din nou, să spunem că ”iubire” nu înseamnă să permiteți/acceptați o activitate distructivă. Înseamnă că trăind iubirea pe care o simți pentru fiecare ”celălalt”, acționezi cu o autoritate a sinelui iubitoare să susții, nu să negi sau distrugi*. 

- Odată ce iubirea este tot ceea ce simți, următoarea etapă vine ca o înțelegere a ceea ce vom numi ”magie”. 

”Magie” este descrierea folosită pentru lucruri care nu au o explicație înțeleasă în prezent. Când ”magia” apare, cauza și efectul nu sunt vizibile pentru voi. În cazul vostru, sunteți martori la și săvârșiți o ”magie” atunci când ați acceptat autoritatea deplină pentru viața voastră. Vă așteptați ca lucrurile și oamenii să apară într-un anumit fel, și o fac. 

Este o schimbare subtilă care urmează în mod natural iubirea pură absolută. 

Există descrieri ale magicienilor și vrăjitorilor în cărți și filme care explică creații sălbatice și minunate. ”Magia” la nivelul vieții de zi de zi dă, în schimb, multiple rezultate pozitive în interacțiuni, proiecte și tot ceea ce viața presupune. 

În cazul zilei de astăzi, Pământul este casă pentru mulți aflați la acest nivel. Ei umblă printre voi și au o siguranță în pasul lor. Pot fi vânzători de pantofi sau conductori de tren sau stomatologi. Dețin o aură pe care veți ajunge să o recunoașteți pe măsură ce mai mulți dintre voi ajungeți în această etapă. Acolo ”aura” este plină de iubire. Ochii lor vor străluci un pic, este speranță și încredere în ei. 

- Etapa finală a ”Expansiunii” pe care o vom discuta aici, este una în care a existat o tentativă de manipulare a materiei. Această etapă este pentru aceia dintre voi pe care i-ați putea numi ”Entuziaști ai Expansiunii”. Aceștia sunt suflete bătrâne care vin pe Pământ în timpul tranziției ei să o ajute și apoi să culeagă recompensele și să se joace cu creația fizică.

Unii dintre voi s-ar putea să simțiți o recunoaștere atunci când vedeți sau auziți aceste cuvinte. Dacă este așa, să știți că faceți parte din acest grup.   

Acesta nu este sfârșitul călătoriei de ”Expansiune”. Totuși, aici vom încheia discuția noastră de astăzi. Poate că într-un alt moment, când mai mulți dintre voi sunteți pregătiți, vom continua cu descrierile etapelor ulterioare. 

Amintiți-vă că asta nu este o cursă și că fiecare dintre voi a intrat în planul Pământului cu o anumită etapă în minte, atât pentru început, cât și pentru sfârșit. Totul este pentru experimentare. 

Nu există ”câștigători”. Sau, mai degrabă, fiecare este câștigător și ajunge exact acolo unde și-a propus.

 Asta e tot.  

 

Mulțumesc.

 


*Asta a venit ca susținere pentru călătoria lor. Ar putea include oferirea de consecințe pentru comportament. Susținere poate fi un cuvânt derutant, ca și cum i-ai încuraja. Se referă în mod foarte specific la susținerea călătoriei lor de ”Expansiune”, precum și la a ta proprie.


Traducere Monica Poka 

Sursa

Foto Matt Meisenheimer Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!   




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.