joi, 27 iulie 2023

Cântecul rasei umane

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Ca rasă, transmiteți continuu. Ceea ce vine de la voi nu depinde de vocile cele mai puternice sau mai frecvente – ci (în schimb) de ceea ce este în mod continuu simțit în interior. Pentru că nu puteți falsifica asta. Nu puteți pretinde, oricum, nu pentru mult timp, sentimente care sunt, sau nu sunt, acolo. 

Chestia cu sentimentele este că ele pornesc dintr-un loc inaccesibil oricărui control exterior sau încercare de control. Vocea omului vine din adâncul omului, iar omul deține controlul complet al acelei voci. Rasa emite un sunet literal, sau frecvență dacă vreți. Este cântecul lui/ei. Vom vorbi acum despre notele din acel cântec. Le puteți recunoaște și, de asemenea, să vedeți cum se schimbă. 

Înțelegeți că schimbarea este treptată. Elemente ale noilor frecvențe intră în vocea omenirii încet, în timp liniar. Acestea se unduiesc apoi să ajungă și să sune din versuri și semnături de timp aparent lipsite de importanță. Procesul schimbării este persistent. Există o mișcare perpetuă către ”mai mult”. 

Acest ”mai mult” arată ca un impuls neobosit către libertate, creștere și expansiune. Poate sta în obscuritate, uitat sau nerealizat, până când apare în cântec un moment care să-i stimuleze eliberarea. Trăiți un astfel de moment. Când apare, există în cântec o mișcare rapidă și ritmul la toate se accelerează. 

Luați în considerare modul în care apare cântecul. Este din cele mai adânci rezervoare ale sinelui. Acesta nu este un sine despre care sunteți obișnuiți să discutați public sau chiar să-l contemplați singuri. Cu toate acestea, sinele este cel care este cunoscut. 

Ca o rasă relativ tânără, cântecul omenirii a început așa – 

1- Pace, docilitate

2- Curiozitate, invenție

3- Recunoașterea altora

4- Chestionare

5- Acceptarea pasivă a răspunsurilor, dar cu cârteli îndepărtate

6- Cârteli mai sonore cu mai puțină acceptare

7- Opoziție, protest, revoltă

8- Acceptarea sinelui ca altul -> acțiune

9- Autonomie/Suveranitate

10- Responsabilitate/Agenție

11- Pace 

Poate vă întrebați ce vers cântați astăzi? 

Acesta variază, totuși cântecul trece acum de la 6 la 7. Este o evoluție previzibilă. Așa se întâmplă pentru cântecul/vocea fiecărei rase în curs de dezvoltare. Omenirea de pe Pământ nu face excepție. Ceea ce este unic cu privire la oamenii de pe Pământ este nivelul lor de entuziasm/pasiune/ingeniozitate. Oamenii de pe Pământ dețin un potențial creator profund datorită pasiunii lor. Este o componentă puternică a compoziției lor. Este ceea ce-i face atât de doriți ca ”obiect” de controlat. Să conduci și să manipulezi o rasă cu o asemenea putere este un adevărat premiu, ”o pană la pălăria lor”. 

Motivul pentru care manipularea a fost vreodată posibilă este din cauza cântecului. Rasele noi/tinere urmează un anumit model și astfel sunt adeseori ținte pentru o astfel de manipulare. Totuși, cucerirea/controlul nu va avea succes aici datorită cântecului rezonant. Cântați primele versuri ale eliberării voastre. Cântecul trebuie să atingă o anumită rezonanță înainte ca versurile să se schimbe. 

Modul în care funcționează este că primele cinci (versuri) se mișcă încet. Durează eoni ca ”cârtelile îndepărtate” să crească suficient de mult ca 5 să devină 6. Odată ce sunteți acolo, este ca și cum ați introduce o tobă de bas. Reverberează mai mult și mai profund decât versurile anterioare și crește în frecvență. 

Această creștere accelerează cântecul – restul versurilor sunt introduse și auzite relativ repede odată ce ajungeți la versul 6. Ceea ce pare interminabil celor care cântă deja versul 8 sau mai mare, poate fi simțit ca viteza luminii celor care cântă versurile 5 și 6. Ceea ce va ajuta este cântatul continuu al versurilor următoare. Rezonanța autonomiei se armonizează în cele din urmă cu fiecare instrument/persoană. Sau, mai bine spus, poate ar fi ”Autonomia rezonează cu fiecare instrument/persoană.” 

Cântecul unei rase reflectă evoluția sufletului. Procesul este unul circular. Ceea ce a început ca pace, duce la curiozitate și explorare și apoi, în cele din urmă, la satisfacție și pace. Există o expansiune continuă. Se manifestă în fiecare etapă. 

Ceea ce rasa care vă controlează a încercat să modifice este frecvența voastră de rezonanță. N-a fost modificată. Cântecul atinge noi înălțimi și nivele de pasiune în fiecare zi, ceea ce vă asigură libertatea. 

Acel vers final va fi cântat. 

Țineți minte că ceea ce aici este folosit ca armă este o formă mass-media de control a minții. Prin aceasta pot foarte bine exista încercări suplimentare de inducere a fricii. Scopul este să vă întoarcă înapoi câteva versuri. Ei vizează versul 1. 

Cântecul nu va fi cântat altfel, asta este o imposibilitate. Întotdeauna există un progres. Cu cât vocea voastră este mai rezonantă, cu atât mai departe ajungeți. Acest lucru scurtează intervalele și accelerează cântecul. Când observați eforturi evidente de manipulare, împământați-vă în continuare și pătrundeți mai adânc. Acesta este momentul în care adevărul vostru de bază este cel mai necesar. S-ar putea să vă considerați nebăgați în seamă, totuși, nu sunteți niciodată neauziți. Contribuția voastră este vitală, rezonanța voastră este necesară. 

Veți fi martori la versurile ulterioare în această viață. Nu veți rata acest cântec terminat. Te descurci bine, om drag, te descurci bine. 

Cântecul vostru este auzit pretutindeni în întreaga Creație și este unul dintre cele mai frumoase și mai incitante. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Daniel Kordan


 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.