miercuri, 5 iulie 2023

Faza voastră de acceptare

Brenda Hoffman 

Chiar dacă ați putea simți că viața voastră a ajuns să fie o harababură, nu este. Munca voastră grea s-a încheiat. Deciziile voastre au fost luate și opțiunile voastre revizuite. Decizii care nu sunt greșite sau proaste, dar care contravin la ceea ce vă așteptați de la voi înșivă. 

Noul este atât de nou în viața voastră încât adeseori se simte ca greșit. Acea luptă interioară ca să determinați de ce sau cum ați făcut ceea ce ați făcut sau ați decis să faceți, a fost dificilă pentru voi. O acțiune necesară odată ce lumea voastră interioară a recunoscut nevoia voastră de schimbare. 

Dificultatea stă în acceptarea faptului că logica 3D nu v-a fost de ajutor în acea decizie, nici măcar o parte din ea. Fiind, într-un anumit sens, în contradicție cu fostul vostru sine pământesc. Ceea ce a fost, nu mai este. Și ceea ce este se simte greșit și inconfortabil. 

Nimic nu pare așa cum este și nimic nu este așa cum a fost. 

Fundația noii voastre vieți s-ar putea acum să pară că se clatină, dar se va stabiliza curând. Nu puteți vedea încă suficient de departe în viitor ca să știți de ce aveți nevoie ca să luați acea decizie (acele decizii) ca să înaintați, să vă alăturați unor grupuri noi sau să ieșiți din activități sau relații cu alte ființe și care nu se mai simțeau potrivite. 

N-ați făcut o greșeală. Ființa voastră interioară pur și simplu vă îndrumă în moduri cu care nu sunteți obișnuiți ca ființă pământeană. Așadar, chiar dacă decizia (deciziile) a(u) fost un interior ”trebuie să”, se simte nesigur în presupusa voastră lume reală. ”De ce am făcut ceea ce am făcut, am spus sau pe baza căreia am acționat?” Ceva ce nu vă puteți explica vouă înșivă, darmite altora. 

Vă temeți că v-ați mișcat în direcția greșită. Ceva susținut probabil de către cei care nu se află încă în etapa voastră de tranziție. O îndoială care doar se adaugă fricilor și disconfortului vostru. Un disconfort care va păli în următoarele câteva zile. 

Intrați acum în faza voastră de acceptare. Următoarea voastră fază va fi bucuria. 

Poate cunoașteți etapele psihologice 3D ale morții pământești, de la negare până la acceptare. Voi treceți prin ceva asemănător în timp ce vă negați viața anterioară oarecum confortabilă pentru cea nouă. Una care deține atât de multe necunoscute. Întrebarea voastră interioară ”Oare am făcut o greșeală?” deține supremația – sau cel puțin a făcut-o în ultimele câteva zile. Următoarele zile vor fi despre acceptare. Și, în cele din urmă, bucuria pe care o așteptați. 

Alții dintre voi vă simțiți ca și cum ați fi ratat inelul de aur, ca și cum în viața voastră nu s-ar întâmpla acum nimic nou și nu este probabil să se întâmple nici în viitor. În curând veți descoperi nevoia să luați acele decizii dificile care sunt opusul la ceea ce ați crezut cândva că era adevărat sau necesar. 

Fiecare dintre voi se află pe o cale unică cu o sincronizare potrivită pentru ființa voastră. Unele dintre schimbările sau deciziile voastre ar putea părea lipsite de importanță până când acea decizie se manifestă în timp și acțiune. Unii dintre voi vor face schimbări mai mari care vă vor afecta imediat viața actuală – de cele mai multe ori rapid din cauza unei nevoi interioare care nu știați că trebuie împlinită. 

Nu contează cum vă construiți noua fundație sau ce tip de fundație construiți. Unii dintre voi trebuie pur și simplu să spuneți ”Nu” ca să finalizați această parte a fundației voastre. Alții au nevoie de o abordare mai dramatică și mai vizuală. Rezultatul final este același. Ceea ce a fost nu mai este. 

Vă aflați în stadiul de formare sau de finalizare a noii voastre fundații. 

Noul vostru eu este un pic înflăcărat și lider pentru că vă aflați pe o cale unică. Nu vă puteți aștepta ca cineva să vă îndrume, împingă de la spate sau să vă formeze fundația/calea în locul vostru. Sunteți un individ unic care învață să zboare în necunoscutul a tot ceea ce este și tot ceea ce vreți să explorați în timp ce vă aflați în corp fizic în această viață. Nu mai sunteți legați de Pământul 3D. 

Sunteți liberi – poate un gând înfricoșător acum, dar un concept incitant de explorat în câteva zile de la formarea noii voastre fundații. ”Nu mai sunteți în Kansas” și nici nu veți mai fi vreodată. Așa că, în loc să vă temeți de noua voastră lume, puteți experimenta acum tot ceea ce doriți să explorați în timp ce sunteți pe Pământ în corpul vostru fizic. 

Libertatea minții, a corpului și a lumii voastre. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto Alex Jitaru


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.