duminică, 16 iulie 2023

Hakann: Liderii voștri îi tratează pe cetățeni așa cum tratați voi animalele

Dragii mei frați și surori,

Hakann este cel care vă vorbește. Vă salut în pace și iubire. 

Astăzi aș vrea să discut despre dumnezeu, satana, agricultura industrială, Trump și Putin.

Dumnezeu și satana 

Planeta voastră a fost de obicei condusă de o combinație de demoni și extratereștri ostili și de slujitorii lor umani. 

Extratereștrii ostili au fost în mare parte alungați sau eliminați deja, în mare parte prin acțiunile confederației galactice. Cei ca mine, Pleiadeenii, facem parte din confederația galactică. 

Cel mai puternic dintre acești demoni a fost ființa pe care voi o cunoașteți drept dumnezeu. 

La marea scară a întregului Univers, dumnezeu n-a fost o ființă atât de excepțională. Dar el a avut o mare influență pe Pământ. 

Dumnezeu a fost recent de-creat mulțumită muncii în echipă a cerurilor și a unui anume lucrător în lumină de pe Pământ, care a fost în serviciul Sursei. Da, voi, lucrătorii în lumină sunteți atât de importanți: dumnezeu a fost eliminat numai după ce acest lucrător în lumină uman de pe Pământ s-a așezat și le-a cerut ființelor de lumină să-l de-creeze pe dumnezeu în conformitate cu cel mai înalt plan divin. Odată această cerere făcută potrivit liberului arbitru, cu expresia crucială ”în conformitate cu cel mai înalt plan divin” adăugată, cerurile au răspuns și au avut mandatul să acționeze. Și așa a și fost. Dumnezeu a fost de-creat. 

Rețineți că dumnezeu nu este aceiași ființă cu Sursa, care este creatorul real al universului. V-aș recomanda să nu folosiți cuvintele dumnezeu și Sursa ca sinonime, pentru că unul dintre aceștia (dumnezeu) a fost un demon și celălalt este adevăratul creator al universului. 

Odată ce pășești afară din programarea culturală, este ușor să vezi că dumnezeu nu este o ființă bună. Ce fel de ființă ar da zece porunci poporului său și ”să nu ai alți dumnezei înaintea mea” să fie prima dintre aceste porunci? Ce fel de ființă ar avea ”să nu poftești” ca poruncă? Ați putea la fel de bine spune ”să nu comiți crimă cu gândul”. Oamenii nu pot controla ce emoții apar în ei, își pot controla doar acțiunile și, prin urmare, să spui unui popor că n-ar trebui să simtă anumite sentimente, doar îi face pe acei oameni să se simtă nevrednici și păcătoși.   

Ceea ce este exact ce-ți dorești dacă ești un demon, pentru că demonii se hrănesc cu emoții negative. 

Ba mai mult, dacă citiți vechiul testament, există un mare număr de exemple care indică că dumnezeu nu este o ființă nobilă. De asemenea, cum ar putea o ființă aparent exclusiv masculină să fie creatorul la toate? 

Observați, de asemenea, că rugăciunea către dumnezeu nu a fost, de fapt, într-atât de eficientă încât să aducă o schimbare în lumea reală, ceea ce are sens pentru că era un demon. 

În timp ce, dacă te închini unei zeități hinduse, vei obține mult mai multe beneficii din asta, deoarece acestea sunt zeități reale și nu demoni deghizați. Creștinii care afirmă că au beneficiat de intervenția divină, îl pomenesc adeseori pe Isus/Yeshua sau Mama/Fecioara Maria sau un înger ca fiind cei care au intervenit, nu în mod specific pe dumnezeu. Într-adevăr, Isus și Maria și îngerii sunt ființe cu inimă bună. 

Priviți în jurul vostru la toată suferința din lume. Vi se pare că se potrivește cu o lume în care mulți oameni se închină la un dumnezeu iubitor sau pare să se potrivească cu o lume în care mulți oameni s-au închinat și, astfel, au împuternicit un demon? 

O imagine des folosită este că dumnezeu este păstorul poporului. Ei bine, păstorii își mănâncă în cele din urmă animalele. Ca să nu mai vorbim că adeseori ciobanii păstoresc un grup de oi. Credeți că creatorul universului vrea ca omenii să fie oi sau credeți că un demon ar vrea ca oamenii să fie oi? 

Dumnezeu și satan au fost amândoi de-creați de curând. Amândoi au fost demoni care au jucat rolurile din jocul polițistul bun și polițistul rău. Și miliarde de oameni au căzut în capcana asta, din păcate. 

Există totuși o divinitate care a creat totul și care vă iubește infinit și necondiționat. Acea divinitate este tocmai Sursa și nu dumnezeu. 

Până de curând, v-ați putut gândi la Pământ ca la o fermă condusă de demoni și extratereștri ostili. Ființele care erau cultivate au fost oamenii și au fost cultivați pentru emoțiile lor negative. De-aici toată divizarea și suferința inutilă. 

Ați putea crea un sistem care să creeze la fel de multă suferință pe cât sistemul de pe Pământ o face, în timp ce acest sistem care crează suferință este operat în mare parte de ființe bune la inimă care trebuie să creadă în validitatea sistemului sau altfel s-ar revolta? Eu n-am putut. Este pervers, dar sistemul de pe Pământ este incredibil de eficient în crearea suferinței în timp ce este operat în mare parte de oameni buni la inimă și în timp ce pare legitim în ochii multora. 

Dacă credeți că acest lucru este monstruos, ei bine, este. Lucrăm să demontăm acest sistem. 

Dar, totodată, din punctul nostru de vedere, nu există o diferență atât de mare între demonii care cresc oameni și oamenii care se angajează în creșterea industrială a animalelor. În ambele cazuri, ființele care sunt crescute pentru consum sunt tratate oribil. 

Dacă mâncați produse care provin dintr-o crescătorie de animale și dacă puteți obține în mod rezonabil produse de origine animală din surse care nu sunt industriale, poate ați dori să reflectați asupra faptului că contribuiți la un sistem de suferință oribilă a animalelor, deși, în același timp, probabil vă plângeți de anumiți oameni aflați în poziții de putere care contribuie la un sistem de suferințe umane oribile. 

Nu spunem că aceste lucruri sunt exact la fel de imorale. Dar totuși. Nu puteți crea o societate bazată pe iubire dacă-i abuzați pe cei mai vulnerabili dintre voi, iar pe Pământ, acestea sunt animalele. 

Nu spunem asta doar cu speranța să încurajăm unii oameni să nu mai cumpere produse care provin din creșterea animalelor. Spunem acest lucru și ca să vă ajutăm să înțelegeți cum oamenii aflați la putere pot fi atât de lipsiți de inimă. În ambele cazuri, oamenii își prioritizează pur și simplu comoditatea și confortul față de bunăstarea altora pentru că, mental, nu se gândesc la acei alții ca ființe care contează, ființe care sunt la un anumit nivel parte din ei și conectați la ei. 

Oamenii sunt dispuși să-și sacrifice o parte din turmele de animale dacă acest lucru este convenabil sau dacă asta face turma mai ușor de gestionat. În mod similar, așa-zisele voastre elite sunt dispuse să sacrifice turmele de oameni dacă acest lucru este convenabil sau face turma mai ușor de gestionat. Într-adevăr, ei încearcă chiar acum să reducă populația umană în diverse moduri, ca să facă oamenii de pe Pământ mai ușor de gestionat. 

Țineți minte că moralitatea elitei vine de la demonii și extratereștrii ostili care nu se văd pe ei înșiși ca oameni (pentru că nu sunt) și, prin urmare, nu se simt prost să trateze inuman oamenii. În zilele noastre, demonii și galacticii ostili au fost în mare parte îndepărtați și, prin urmare, majoritatea celor aflați la putere sunt oameni, dar acești oameni păstrează încă moralitatea că sunt diferiți de oamenii normali și că ființele umane normale pot fi tratate ca niște vite. 

Așadar, dacă vă întrebați de ce elitele ar putea trata atât de inuman oamenii sau dacă obțineți disonanță cognitivă (disonanța cognitivă este un termen ce desemnează un disconfort psihic, disconfort produs de apariția simultană a două sau mai multe elemente cognitive, elemente ce se neagă sau se contrazic reciproc. n.t.) de la gândul că elitele vor să reducă populația umană, nu uitați că aceștia pur și simplu nu se văd ca făcând parte din aceiași rasă cu voi. Ei vă văd ca pe un om-oaie și se văd pe ei ca pe un om-lup superior. Pentru ei este, parțial, doar sacrificarea unei părți din turma de animale ca să le fie mai ușor să o gestioneze și, parțial, este ordinea naturală a lucrurilor ca lupii să mănânce oile. 

Trump 

Dacă vi se învârte capul și încercați să vă dați seama ce este adevărat și în cine puteți avea încredere, o regulă de bază bună este următoarea: 

Dacă mass-media occidentală numește pe cineva o persoană bună, de obicei, acea persoană este îngrozitor de rea și, de obicei, le face lucruri de nespus copiilor în spatele ușilor închise. Exemple sunt Biden și Trudeau și Zelensky. Aceștia sunt pălăriile negre, controlorii întunecați, cabala, statul profund, depopulatorii, illuminati, oricum vreți să le spuneți. Scopul lor este puterea supremă, o reducere uriașă a populației umane ca să facă oamenii mai ușor de controlat și o înrobire totală a puținilor oameni rămași.

Dacă mass-media numește pe cineva o persoană bună, acea persoană este probabil un controlor întunecat sau cel puțin lucrează pentru controlorii întunecați. 

Acum, dacă mass-media occidentală numește pe cineva o persoană rea, atunci acea persoană este probabil o pălărie gri. Pălăriile gri nu sunt tocmai nobile sau altruiste. De fapt, aceștia întreprind uneori acțiuni care duc la moartea sau suferința altor oameni. Ei nu caută să împuternicească bărbatul și femeia obișnuită atât de mult pe cât ar trebui. Nici nu împărtășesc atât de multă bogăție, cunoaștere și tehnologie cu populația umană pe cât ne-am dori. Totuși, cel puțin ei nu încearcă să depopuleze Pământul și nu fac copiilor lucruri de nespus în spatele ușilor închise. Este chiar ușor să subliniem defectele acestor pălării gri și, într-adevăr, pălăriile gri nu sunt albe, dar pălăriile gri nu sunt nici negre.   

Liderii voștri naționaliști obișnuiți, iar asta îi include pe Trump și pe Putin, sunt exemple de pălării gri. Există pălării gri în fiecare țară în poziții mai mici de putere, cum ar fi diferite persoane din forțele armate și poliție și din serviciile secrete. Pălăriile gri nu sunt întotdeauna drăguți, dar nici nu sunt de acord cu depopularea umană. De obicei, pălăriile gri lucrează împotriva controlorilor întunecați într-un mod eficient. Prin urmare, dacă n-ar exista pălăriile gri, situația pe Pământ ar fi mult mai rea. Aceste pălării gri sunt motivul pentru care nu sunteți în prezent într-o altă carantină sau închiși în lagăre sau supuși unei taxe pe CO2 sau CBDC (moneda în format digital) sau să vă fie interzis să călătoriți la mai mult de 15 minute de casă. Dacă toți ar fi pălărie neagră, atunci SUA și Rusia ar fi deja într-un război fierbinte, nu-i așa? Ei bine, nu sunt, ceea ce înseamnă că nu toată lumea este o pălărie neagră. 

O pălărie albă ar căuta să împuternicească o persoană obișnuită. O pălărie neagră încearcă să omoare sau să înrobească o persoană obișnuită. O pălărie gri vrea o situație în care omul obișnuit are o viață bună, dar în care pălăria gri însăși are, totuși, semnificativ mai multă putere, bogăție și informații decât are o persoană obișnuită. Trump și Putin sunt pălării gri: în cea mai mare parte, politicile lor crează o calitate a vieții destul de bună pentru oamenii din țara lor, deși ei înșiși ar avea în continuare mult mai multă bogăție, putere și informații decât o persoană obișnuită, chiar și după ce se retrag din politică. Dacă Trump și Putin ar fi adevărate pălării albe, ei și-ar dona cea mai mare parte a averilor lor către organizații de caritate și ar căuta să dezvăluie publicului mult mai multe informații decât fac în prezent. În general, pălăriile gri se consideră pur și simplu mai buni decât o persoană obișnuită și, prin urmare, merită mai multă bogăție, informații și putere decât persoana obișnuită, iar asta este o poziție cu care noi nu suntem de acord. 

Nu suntem fanii lui Trump care promovează înțeparea anti-covid, dar nu Trump a fost cel care a încercat să depopuleze intenționat Pământul. Trump a fost pur și simplu păcălit să susțină înțeparea anti-covid, iar apoi a fost prea mândru și încăpățânat și prea speriat de o reacție neașteptată ca să-și ceară public scuze și să dea o declarație împotriva înțepării anti-covid. Din punct de vedere psihologic este o povară grea să accepți că ai fost păcălit să susții o înțepare de depopulare și mult mai greu să anunți și public asta. Totuși, nu este grozav, așa că, l-am numit pe Trump o pălărie gri. Pe de altă parte, el este cu siguranță mai bun decât oamenii care încearcă în mod activ să omoare cea mai mare parte a omenirii, care include majoritatea celorlalți președinți și candidați politici. Dacă Trump n-ar fi intrat niciodată în politică, probabil că Hillary ar fi devenit președinte în 2016 și și ar fi început un al treilea război mondial fierbinte între Rusia și SUA undeva între 2016 și 2020. 

Deci, unde sunt toate pălăriile albe umane de pe Pământ? Ei nu există ca grup organizat. Sunt doar câteva pălării albe izolate. Da, există un grup organizat de oameni care lucrează împotriva controlorilor întunecați într-un mod eficient și coordonat, dar aceștia sunt pălăriile gri. 

Atunci, unde sunt toți oamenii de fapt buni? De obicei, ei nu caută puterea: de ce ar căuta o persoană bună din punct de vedere moral să aibă mai multă putere decât acest semen bărbat sau femeie? De obicei, pălăriile albe nu se implică în genul de acțiuni care au ca rezultat ca o persoană să devină puternică și, de fapt, sunt ținuți de obicei în mod activ în afara pozițiilor de putere. Dacă oamenii buni ajung în poziții de putere, de obicei sunt asasinați sau șantajați sau li se spune ”devin-o o marionetă a noastră, pălăriile negre, sau îți vom distruge cariera”. Sau sunt asasinați ca personaj de către mass-media. Uneori oamenii pornesc ca pălării albe și încearcă cu adevărat să ajungă la putere ca să facă lucruri bune, dar apoi fie refuză să intre în jocurile de putere și nu ajung nicăieri, fie intră în jocurile de putere și fac un milion de mici concesii morale, dar până când ajung să fie puternici nu sunt decât un alt politician corupt. 

Drept rezultat, oamenii buni au de obicei puțină putere sau deloc. Majoritatea oamenilor în poziții de putere sunt pălării gri sau pălării negre. 

Dacă vă întrebați de ce eliberarea voastră durează atât de mult, ei bine, asta este o parte din motiv. 

Acum, mulți oameni înțeleg că mass-media occidentală minte în legătură cu o mulțime de subiecte, dar cred cumva orbește că mass-media occidentală este corectă în legătură cu unul sau două subiecte. Ca regulă generală, dacă vă simțiți vreodată de acord cu mass-media oficială, ar trebui să vă reconsiderați serios poziția. Desigur, în câteva cazuri minore mass-media oficială este corectă, de fapt, dar este o regulă de bază bună să presupuneți că tot ceea ce spune mass-media oficială este o inversare a adevărului și, prin urmare, să vă reconsiderați serios părerea  dacă părerea voastră coincide cu ceea ce spune mass-media oficială. Acest lucru este dublu adevărat dacă povestea primește o importanță centrală din partea mass-mediei. Mass-media poate fi corectă în privința unei povești minore, dar dacă unui anumit subiect i se acordă luni de zile o importanță centrală, la un moment dat este aproape sigur că mass-media minte cel puțin în parte în legătură cu acesta. 

Putin 

Subiectul actual de discuție este că Putin este o brută rea fără minte. Ei bine, în primul rând, Putin cu siguranță nu este lipsit de minte: are un doctorat în economie. Câți lideri occidentali au așa ceva, un doctorat în economie? Majoritatea liderilor occidentali sunt mai puțin educați și mai puțin inteligenți decât este Putin. Putin a fost, de fapt, foarte eficient în întărirea Rusiei și în creșterea nivelului de trai al rusului obișnuit. Acesta este în mare parte motivul pentru care Putin are cu adevărat cote ridicate de aprobare în Rusia. 

Cât despre Putin ca fiind o brută: el a făcut ca mai puțini oameni să dispară decât au făcut-o de exemplu Clinton-ii, dar, desigur, acest aspect încă nu este grozav. Din păcate, dacă nu te implici în jocuri de putere uneori brutale, nu devii președinte al Rusiei. 

Cât despre Putin ca fiind rău: ei bine, aproape fiecare lider mondial este fie un controlor întunecat, fie o pălărie gri, iar Putin este o pălărie gri. Sunt lucruri pe care Putin le-ar face și pe care voi nu? Da. Dar el nu este cu adevărat acel monstru unic care mass-media occidentală îl face să fie. Este mai corect să ne gândim la el ca fiind pur și simplu naționalist. 

Dacă credeți că naționalismul este rău, ei bine, marea majoritate a liderilor sunt fie naționaliști, fie controlori întunecați care caută să depopuleze Pământul și să înrobească restul omenirii. Credem că naționaliștii sunt răul cel mai mic aici. În plus, pălăriile negre nu lasă alte țări în pace: în prezent, SUA ocupă ilegal câmpurile petroliere Siriene și jefuiesc ilegal petrolul Sirian. Pentru noi este ciudat că oamenii petrec atât de mult timp și energie condamnând Rusia, fără să spună un cuvânt despre ocuparea câmpurilor petroliere Siriene de către SUA. 

Dacă vreți să argumentați că războiul nu este niciodată justificat, ei bine, SUA dezvoltau arme biologice în laboratoarele din Ucraina. SUA au sprijinit, de asemenea, lovitura de stat din 2014 care a înlăturat un lider pro-rus ales democratic al Ucrainei. Apoi, noul guvern ucrainean ales a interzis folosirea limbii ruse. Când oamenii din estul Ucrainei au insistat să vorbească limba rusă, Kievul a început să ducă război împotriva propriului popor din Donbass. 

Dacă războiul nu este niciodată justificat, de ce nimeni nu a protestat împotriva Kiev-ului în timp de ducea război împotriva propriilor cetățeni vorbitori de limba rusă? 

Kiev-ul a folosit artileria ca să atace ținte civile. Kiev-ul le-a permis și le permite în mod deschis neo-naziștilor să servească în mod deschis în armată în timp ce purtau și poartă simboluri neo-naziste cum ar fi soldații ucraineni cu svastici drept în sus aici: https://www.youtube.com/watch?v=21FWQlBqQF8&t=910s Ucraina chiar le permite neo-naziștilor să poarte bannere neo-naziste în timpul paradelor oficiale de stat, așa cum ar fi bannerul galben din fotografia de sus a https://geohistory.today/azov-movement-ukraine/. Puteți vedea acel simbol al îngerului lup mai clar aici: https://www.youtube.com/watch?v=pwue0RpMaPE. Între timp, mass-media occidentală acoperă aceste lucruri după cum puteți citi în https://www.zerohedge.com/geopolitical/journalists-are-asking-ukrainian-soldiers-hide-their-nazi-patches-nyt-admits. 

Kiev-ul a declarat, totodată, ziua de naștere a unui colaboraționist nazist zi de sărbătoare națională, vedeți: https://www.newsweek.com/ukraine-nazi-collaborator-birthday-holiday-anti-semitic-1272911.

Kievul a antrenat copii soldați să ucidă ruși chiar înainte de invazia rusă, vedeți:  https://www.youtube.com/watch?v=CpV16BQfbrQ. Amintiți-vă că și naziștii au mobilizat tinerii. Guvernele normale nu fac astfel de lucruri. Prin urmare, guvernul ucrainean nu este un guvern benign în a cărui țară trăiesc, din păcate, câțiva naziști. Mai degrabă, actualul guvern ucrainean urmează politici cvasi-naziste la nivel național. 

Dacă acest lucru vi se pare incredibil, întoarceți-vă la link-urile de mai sus. Ce fel de guvern afișează în mod deschis simboluri neo-naziste în timpul paradelor oficiale sau face ziua de naștere a unui colaboraționist nazist sărbătoare națională sau antrenează copii soldați să ucidă oameni de o anumită etnie? Un guvern cvasi-nazist, cine altcineva? 

Amintiți-vă că sentimentul virulent anti-rus a făcut întotdeauna parte din ideologia nazistă. 

Desigur, nu spunem că fiecare ucrainean este nazist. Marea majoritate nu sunt. Facem această afirmație în ceea ce privește guvernul ucrainean actual, nu în ceea ce privește poporul ucrainean. 

Prin urmare, actualul conflict Rusia – Ucraina este mai complicat decât ”Putin rău”. 

Să presupunem că SUA ar fi fost în poziția Rusiei. Să presupunem că Texasul s-a separat anterior de SUA. Apoi, China a sprijinit o lovitură de stat ca să înlăture guvernul texan pro-american. Acest guvern texan nou a interzis folosirea limbii engleze și apoi a început să-și folosească armata ca să ucidă pe oricine insista să vorbească engleza, să folosească inclusiv artileria asupra țintelor civile. Să presupunem că SUA ar încerca să încheie un acord ca să oprească violența, așa cum a făcut Rusia în timpul acordurilor de la Minsk, dar guvernul texan și China nu au respectat înțelegerea cu care au fost de acord și au încălcat acordurile. Și, totodată, China a trimis în mod activ arme acestui guvern anti-SUA în Texas. Nu credeți că mai devreme sau mai târziu SUA ar invada Texasul? Ei bine, aceste mai mult sau mai puțin echivalentul cu ceea ce face Rusia. 

Dacă nu acceptați această comparație, atunci iată o comparație mai simplistă. Disponibilitatea Rusiei să declare război astfel încât curtea lor din spate să nu fie militarizată de o putere ostilă, nu este într-adevăr diferită de disponibilitatea americanilor să declare război astfel încât curtea lor din spate să nu fie militarizată de o putere ostilă în timpul crizei rachetelor din Cuba. 

Dacă vreți să spuneți că războiul este întotdeauna greșit, poate, dar toate marile puteri de pe Pământ își impun interesele folosind violența dacă este nevoie. Rusia chiar nu este mai rea decât China care a cucerit Tibetul. Rusia nu este nici mai rea decât SUA. SUA au ucis cel puțin o jumătate de milion de copii irakieni fără nici un motiv întemeiat și au torturat oameni Abu Ghraib. Invazia Irak-ului de către SUA a fost cu mult mai puțin justificată decât actuala invazie a Ucrainei de către Putin. 

De ce Europa nu a sancționat SUA pentru invazia Irak-ului? De ce nu li s-a interzis sportivilor americani să concureze în competiții internaționale din cauza invaziei Irak-ului așa cum li s-a interzis atleților ruși? 

Mulți oameni presupun pur și simplu că SUA este bună și Rusia este rea și, prin urmare, invazia Irak-ului de către SUA a fost ”regretabilă” în timp ce invazia Rusiei este o dovadă de necontestat că Rusia este rea. Dacă nu faceți această presupunere nefondată, atunci SUA a făcut cel puțin la fel de mult rău ca Rusia. Și de aceea, cea mai mare parte a lumii non-occidentale este de partea Rusiei și încearcă să devină membri ai BRICS. 

Nu spunem că Putin sau Rusia sunt îngeri, dar nu sunt nici monștri. Sunt pur și simplu naționaliști gri și SUA nici ei nu sunt mai buni – SUA este condusă alternativ de pălării gri sau pălării negre. De asemenea, dacă Putin sau Trump n-ar fi ajuns niciodată la putere, probabil că ar fi mai multă suferință în lume astăzi pentru că Putin și Trump relativ eficienți în împingerea în spate a pălăriilor negre. 

Dacă locuiți în occident, există șanse ca guvernului vostru actual să-i facă plăcere să vă ucidă pe voi și familiile voastre. Sunt împiedicați să facă asta de frica ca populația să nu se ridice împotriva lor, ca să nu mai vorbim de acei naționaliști pisălogi aflați în poziții relative de putere. Pălăriile gri naționaliști câștigă la nivel global războiul ascuns împotriva controlorilor întunecați. 

De ce sunt oamenii atât de divizați politic? Ei bine, oamenii sunt antrenați să gândească în termeni de: o parte este bună și o parte este rea. De exemplu, aveți trucul polițistul bun și polițistul rău pe care demonii numiți ”dumnezeu” și ”satana” îl jucau, așa cum am discutat la începutul acestui mesaj. În mod similar, americanii fie cred că stânga politică este bună și dreapta rea, fie invers, când, în realitate, ambele partide politice americane fac parte din controlorii întunecați. În mod similar, oamenii încearcă să-i pună pe Putin și Trump fie în cutia albă, fie în cutia neagră. Cu toate acestea, în mod clar, ei nu sunt albi, pentru că au făcut unele lucruri rele, dar în mod clar nu sunt nici negri pentru că, la urma urmei, ei vor ceea ce este cel mai bine pentru țara lor și, practic, luptă împotriva oamenilor care sunt cu mult mai răi decât sunt ei. Dacă credeți că Putin și Tramp pot fi caracterizați ca fiind pur și simplu buni sau pur și simplu răi, atunci discutați cu oamenii care sunt de părere opusă și poate că vor putea scoate în evidență unele lucruri pe care nu le știați. 

Psihologic, este foarte reconfortant să împarți lumea în alb și negru, pentru că atunci poți spune: problemele sunt provocate de acei oameni răi de acolo, iar soluția sunt acești băieți buni de aici și putem rezolva toate problemele luptând cu acești băieți răi și susținându-i pe băieții buni. În plus, dacă-i susțin pe băieții buni, atunci și eu sunt un băiat bun. Asta este o poveste foarte plăcută și foarte reconfortantă din punct de vedere psihologic. Dar realitatea curentă de pe Pământ nu este una alb-negru. Realitatea actuală este una de negru și gri. De aceea situația de pe Pământ este atât de dificilă.   

Care este soluția pe termen lung? Soluția pe termen lung este împuternicirea bărbaților și a femeilor obișnuite. Acesta este motivul pentru care în mesajele anterioare am făcut apel la pălăriile gri să împărtășească informații și noile tehnologii cu publicul cu o viteză mult mai mare decât se întâmplă acum. 

Cel puțin, asta este perspectiva mea. Vă iubesc necondiționat și nelimitat, fie că sunteți sau nu de acord cu mine. 

Fratele vostru stelar,

Hakann 

**Canal: A.S. 

**Sursa: nu a fost pusă pe youtube, deoarece youtube ar putea să-mi închidă canalul. 

***Aceste canalizări sunt exclusiv transmise de canalizator către Eraoflight.com. Dacă doriți să le distribuiți în altă parte, vă rog să includeți un link către postarea inițială.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.