joi, 27 iulie 2023

Un salt gigantic înainte pentru Omenire

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi avem capacitatea să simțim când Omenirea a făcut un salt colectiv gigantic înainte în evoluția conștiinței, iar voi ați făcut-o recent. Vă invităm să simțiți semnificația acestui salt gigantic înainte recunoscând că pacea interioară vă este mai disponibilă acum. Nu contează ce se întâmplă în viața voastră, aveți un acces mai mare la vibrația care este pe placul vostru. Vă puteți conecta mai mult cu iubirea, cu pacea, cu bucuria, cu libertatea, cu creativitatea și cu entuziasmul, pentru că voi, ca colectiv, vă apropiați din ce în ce mai mult de desăvârșirea schimbării în conștiință acolo pe Pământ. 

Acum, de obicei, v-am vorbi despre vreun eveniment galactic, ceva care implică soarele vostru, ceva care a venit de la noi sau de la o altă conștiință colectivă, dar de data asta ne concentrăm pe voi toți pentru că știm că voi sunteți cauza acestui salt gigantic înainte în evoluția voastră spirituală. Știm că de fiecare dată când unul dintre voi meditează, de fiecare dată când unul dintre voi scrie în jurnalul său, de fiecare dată când unul dintre voi îi zâmbește unui străin, omenirea avansează. Este un efect cumulativ, are loc o sinergie a acestor evenimente și a acestor energii, mai ales când toate au loc simultan. 

Și, suficient de mulți dintre voi, cei care sunteți treziți, faceți acest efort. Vă mișcați pe această cale conștient și deliberat, iar rezultatele sunt uluitoare. Continuați să vă dedicați acestor practici și altor practici care știți că vă aduc într-o stare de conștiință mai înalt vibrațională. Ascultați muzica care vă place, dansați, intrați într-o formă de acumulare de apă, relaxați-vă și lăudați-vă pe voi înșivă și pe alții. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile ușoare pe care le puteți face ca să creșteți spiritual și să adăugați energiile care sunt cu adevărat o mișcare de bază acolo pe Pământ și energiile care v-au adus în acest moment de evoluție spirituală crescută. 

Uneori vă uitați la viețile voastre și vă întrebați când se va întâmpla acel lucru mare sau când veți contribui la cartea voastră sau la cursul vostru sau la centrul vostru de vindecare ca să înclinați cu adevărat balanța pentru omenire. Dar gândiți-vă câți dintre voi lucrează acum pentru lumină și lucrează să aducă această schimbare în conștiință pentru întregul colectiv. Și să știți că fiecare strop ajută, fiecare gând pozitiv contează și din ce în ce mai mulți oameni se trezesc în fiecare zi la adevărul că sunt, de fapt, Ființe Sursă de Energie care se pretind a fi oameni. 

Aceia dintre voi care sunteți treziți de ceva timp, ați contribuit la impulsul acestui efect cumulativ. Acele obiceiuri bune pe care vi le-ați format își au acum propriul impuls, iar voi contribuiți atât de mult la fluxul gândurilor pozitive care sunt acolo ca ceilalți să se poată folosi de ele și vă apreciem foarte mult pentru eforturile voastre. Vă invităm să vă acordați câteva momente din ziua voastră aglomerată ca să vă apreciați pentru munca bine făcută.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.