sâmbătă, 8 iulie 2023

Duminică, 9 Iulie 2023 – O Provocare Dublă

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

S-ar putea să simțiți că viața voastră nu este viața la care v-ați așteptat sau pe care ați vrut-o. Sau poate este exact viața la care ați sperat mereu. Nu contează că ceea ce este în viitorul vostru este bucuria la care ați sperat de-a lungul acestei vieți și în multe altele. 

Acesta este un alt moment de trecere a Rubiconului. Ca și cum ați fi fost în întuneric și s-a aprins o lumină. Desigur, mulți dintre voi credeți că așa ceva s-ar fi putut întâmpla în trecutul nu foarte îndepărtat, dar vă vom spune că această lumină este o lumină glorioasă, strălucitoare în loc de lumina dată de un singur bec. Este o lumină plină de distracție și râs. Și, cel mai important, o lumină umplută de inimă – nu de frică. 

De-a lungul eonilor de supraviețuire pe Pământ – și asta este o descriere corectă a eonilor voștri de frică pământească – ați devenit atât de obișnuiți cu întunericul sau frica, încât nici acum nu vă așteptați la mai mult de câteva momente de lumină înainte ca frica să revină. 

Așa ceva nu este și nu va mai fi niciodată adevărat pentru că această lumină nouă nu seamănă cu nimic din ceea ce ați experimentat înainte sau credeați că chiar este posibil. Este o lumină în care vă treziți entuziasmați de ziua care urmează să înceapă și mergeți la culcare liniștiți și mulțumiți de viața voastră. 

Desigur, pentru mulți dintre voi, astfel de afirmații par a fi un basm minunat care are prea puțin sau deloc de-a face, acum sau vreodată, cu viața voastră. Că viața voastră a fost întotdeauna dificilă și va continua să fie așa pentru tot restul timpului pe care-l mai aveți de petrecut pe Pământ. Poate fricile voastre sunt legate de finanțe, relații sau comunități. Nu contează, pentru că acele frici fac parte din trecutul vostru, dar în mod sigur, nu și din viitorul vostru. S-a terminat. Fosta voastră viață 3D s-a încheiat, așa cum a făcut-o și karma continuă pe care ați întreținut-o viață după viață 3D. 

Sunteți nou-nouți și la fel este și viața voastră și, cel mai probabil, la fel și mediul vostru înconjurător. 

Acum, mulți dintre voi veți răspunde că familia voastră este dificilă sau nu vă iubește, că starea voastră financiară este înfricoșătoare sau relația voastră nu este ceea ce v-ați așteptat sau v-ați dorit. Toate preocupări valabile în viețile voastre anterioare și chiar în cea mai mare parte a vieții voastre actuale. Dar nu mai sunteți 3D. Ceea ce a fost nu mai este. Așa că, în loc să vă așteptați la ce este cel mai rău, este timpul să vă așteptați și să creați ce este mai bine decât vă puteți imagina. 

Asta este o lume nouă și voi sunteți o nouă ființă CREATIVĂ pregătită să creeze o viață de străluciri și bucurie, în loc de frică și trepidare. 

Acum, mulți dintre voi veți afirma că acest mesaj este un basm care i-ar putea afecta pe alții, dar cu siguranță nu și pe voi – nici astăzi, nici vreodată. Că viața voastră este condamnată chiar dacă sunteți atrași de acest mesaj și alte mesaje asemănătoare. Iar noi vă vom spune că, așa cum nu ați fi atrași de un magazin cu obiecte de artă dacă nu ați simți nevoia să creați o operă de artă, nu ați fi atrași de acest mesaj dacă nu ar face parte din nevoia voastră interioară să creați o viață nouă de străluciri și bucurie.   

Piesa pe care s-ar putea să nu o înțelegeți încă este că fiecare ființă are sau va crea o viață unică de bucurie și străluciri. Ceea ce unora le pare minunat sau chiar incredibil, nu va fi la fel de îmbietor pentru alții. Dacă vă mai amintiți, voi creați o nouă tapiserie a lumii/pământului cu firele voastre unice și, ca atare, și strălucirea voastră va fi unică pentru fiecare dintre voi. Nu veți mai simți nevoia să aveți o anumită casă, prieten sau mod de transport pentru că un prieten sau alții o fac. Scânteia voastră va radia din nevoile voastre unice care nu sunt neapărat de înțeles pentru alții. Asta este o lume nouă și voi sunteți o ființă nouă, cu gânduri și interese noi. Frica nu mai există și strălucirile sunt viitorul vostru – odată ce vă acceptați capacitatea să creați pe deplin o viață de bucurie. Ați trecut Rubiconul bucuriei și acum este momentul să o acceptați. Îndrăzniți? Sau poate o întrebare mai bună este, ce vă oprește să îndrăzniți să o faceți? Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto Bob Larsen


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.