joi, 6 iulie 2023

Un pas simplu ca să primiți de la toate ajutoarele voastre

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Primim toate cererile voastre și recunoaștem că aveți multe motive să ne adresați aceste cereri. De asemenea, suntem conștienți de cererile pe care le adresați ghizilor și sinelor voastre mai înalte, Sursei și oricui altcuiva care vă ascultă pentru că în acest moment suntem atât de conectați la conștiința colectivă a omenirii.  Știm că ajutorul este întotdeauna pe drum și mai știm că unii dintre voi sunteți conștienți de ajutorul care este pe drum. Unii dintre voi simțiți, de asemenea, că ratați ajutorul care vine spre voi datorită cererilor voastre și doar pentru că nouă tuturor celor din tărâmurile mai înalte ne place să ajutăm. 

Vrem să vă asigurăm din nou că întotdeauna vom găsi o cale. Ghizii voștri, sinele voastre mai înalte, supra-sufletele voastre și toate celelalte ființe care sunt responsabile pentru finalizarea cu succes a acestei călătorii pe planeta Pământ orchestrează, de asemenea, evenimente și circumstanțe în viețile voastre, astfel încât într-un fel sau altul să primiți ajutorul pe care l-ați cerut și chiar și ajutorul pe care nu l-ați cerut încă. Vedeți voi, nu ați putea fi susținuți mai mult decât sunteți deja și când recunoașteți că aveți acea susținere, devine mai ușor pentru echipa voastră de susținere să facă ce poate și va face ca să vă ajute. 

Acesta este motivul pentru care practicarea recunoștinței și a aprecierii sunt atât de importante. Pentru că în mulțumirile celor cărora trebuie să le mulțumiți, sunteți în recunoașterea tuturor ajutoarelor și a întregului ajutor pe care-l primiți. Această recunoaștere vă relaxează și vă deschide să primiți. S-ar putea să vă gândiți, în termeni foarte umani, că dacă sunteți recunoscători, atunci ființele binevoitoare vor aprecia atât de mult recunoștința voastră încât vă vor oferi mai mult, dar aici lucrurile nu funcționează așa. Acolo funcționează așa. Tot ceea ce aveți de făcut este să dați drumul controlului și să știți că nu trebuie să faceți voi totul și automat veți începe să primiți mai mult ajutor pentru orice cu ce vă luptați în experiența voastră de viață.   

Când învățătorii și ființele bine-intenționate vă spun să dați drumul, ei nu vă spun doar să dați drumul atașamentelor voastre și să dați drumul judecăților voastre, ei mai degrabă vă spun să dați drumul acestei idei că trebuie să faceți totul singuri și să controlați totul. Sunteți acolo pentru călătorie și atunci când dați drumul și vă predați, puteți sta pe locul din spate și să vă bucurați mai mult de peisaj. Recunoașteți că adeseori problemele se rezolvă de la sine și oamenii apar de nicăieri ca să fie eroul vostru, ca să fie îngerul vostru întrupat și nu ați fi putut face nimic să faceți acea persoană să apară în imaginația voastră pentru că nici măcar nu știați că este posibil și nici măcar nu știați că există. Dar uneori, ajutoarele vor lua formă fizică pentru că vor primi acel îndemn să vă contacteze sau să vă ofere o mână de ajutor în momentul în care aveți nevoie. 

Așadar, vedeți voi, nu trebuie să faceți totul singuri și nici nu trebuie să vă dați seama de toate, ci trebuie să recunoașteți că ați cerut, că ajutorul este pe drum și că aveți atât de multe ajutoare în jurul vostru, atunci puteți primi mult mai mult decât v-ați putea imagina. Cu toții vom continua să ne jucăm rolurile pentru voi toți, iar când veți recunoaște că rolul vostru este să experimentați și apoi să primiți ajutor, veți începe să trăiți o viață de bucurie, libertate și creativitate.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.