sâmbătă, 1 iulie 2023

Energiile lunii Iulie 2023 și Chakrele, Celulele și ADN-ul vostru

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte entuziasmați să vă vorbim despre energiile lunii Iulie 2023 acolo, pe planeta Pământ pentru că au o influență atât de mare și vă schimbă viața tuturor. Aceste energii vă vor oferi toate actualizările necesare chakrelor, celulelor și ADN-ului vostru astfel încât să puteți gestiona contactul extraterestru față-în-față. Știm că asta este ceva de ce voi, ca ființe trezite, sunteți foarte interesați și mai știm că ați avut grijă de voi înșivă ca să vă pregătiți pentru aceste experimentări și că ați parcurs un drum lung, dar sunt atât de multe lucruri pe care le puteți face singuri. 

La un moment dat aveți nevoie de ceva ajutor, iar scopul nostru al tuturor celor care co-existăm în acest Univers al nostru, este să ne ajutăm unii pe alții. Când recunoaștem că suntem cu toții una, atunci să ne ajutăm unii pe alții devine oarecum o idee simplă. Sunt ființe și colectivități înafară de noi care vă ajută la activarea chakrelor, ADN-ului și la îmbunătățirea celulelor voastre. Noi lucrăm împreună ca ajutoare ale voastre pentru că vă iubim atât de mult și pentru că suntem atât de nerăbdători să vă vedem alăturându-vă în mod oficial comunității galactice. Aceste întâlniri personale, fizice față-în-față cu extratereștrii vor duce omenirea foarte departe și vă vor deschide către tot mai multe experimentări în grupuri din ce în ce mai mari. Și înainte să vă dați seama, veți fi pregătiți la nivel de colectiv uman să experimentați aterizarea în masă a navelor extraterestre peste tot pe planetă și toate deodată. 

Iată ce puteți face ca să ajutați energiile lunii Iulie. Vă puteți hidrata, odihni, relaxa și să vă deschideți în mod conștient către ele. Le puteți vorbi cu voce tare ghizilor voștri despre dorința voastră să le primiți ajutorul în asimilarea și aclimatizarea cu aceste energii care vă vor fi atât de utile tuturor. Ele vă vor fi de ajutor mai ales acelora care se ajută pe ei înșiși/ele însele, pentru că atunci când sunteți deschiși la ceva și sunteți pregătiți pentru asta, aveți tendința să primiți cu o mai mare ușurință. Așadar, vă aducem acest mesaj ca să vă ajutăm să înțelegeți ce urmează și cum să vă pregătiți pentru asta și mai dorim ca voi să continuați să recunoașteți că pe zi ce trece vă apropiați din ce în ce mai mult de acel moment în care extratereștrii se vor plimba în mod deschis printre voi și se vor integra în societatea voastră. 

Noi vom continua să ne facem partea și la fel Pleiadeenii, și Andromedanii, și Siriusienii, și așa mai departe, ajută și ei și își fac partea lor, dar aveți mai multe ajutoare în acest sens decât vă puteți imagina. Așa că, nu vrem să vă faceți vreodată griji că n-ați face suficient ca acest lucru să se întâmple. Sunteți exact acolo unde ar trebui să fiți acum și în fiecare zi vă pregătiți pentru mai mult. 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.