duminică, 16 iulie 2023

Ascultați semnele venite din Univers

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Ne face plăcere să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vă aducem această actualizare de stare, acest raport de progres. Am observat că din ce în ce mai mulți oameni sunt în măsură să primească energiile care vin să vă servească tuturor datorită oportunităților pe care le aduc să se deschidă și să primească. Universul le aduce oportunitate după oportunitate acelora care sunt pregătiți să încetinească, să se relaxeze, să facă mai puțin și să primească mai mult și putem vedea că marea majoritate a acelor oameni ascultă semnele. 

Întotdeauna veți beneficia din ascultarea semnelor pe care le primiți din Univers. Acele semne vă sunt oferite direct de  sinele vostru mai înalt și de ghizii voștri spirituali, deși sunt în general orchestrate de întregul Univers și de Sursa de Energie. Când oamenilor li se oferă acum aceste oportunități, ei își dau seama, datorită la ceea ce au învățat, că este important să acorde atenție sincronicităților; își dau seama cum să-și interpreteze propriile semne personale, lucrurile care se petrec în viața lor. Destul de mulți oameni au primit în acest moment mesajul să recunoască cât de puternic este să stai liniștit, să nu faci nimic și să te deschizi. 

Nu sunteți acolo să faceți ca totul să se întâmple. Sunteți acolo ca să experimentați schimbarea în conștiință. Acum, desigur, uneori veți fi chemați la acțiune; veți primi un impuls puternic să faceți ceva sau să ajutați în vreun fel. Dar, în cea mai mare parte, cel mai bine pentru voi este să luați lucrurile ușor, să vă relaxați, să nu lucrați sau să nu gândiți atât de mult, și să lăsați schimbarea să aibă loc. Trecerea de la a face tot timpul la a nu face atât de multe, este o schimbare. 

Prin urmare, pe măsură ce continuați să dați drumul nevoii de a face totul singuri și lăsați forțele Universale să preia controlul, veți ajunge să vă bucurați mai mult și de călătorie și vedem mai mulți oameni făcând asta. Vedem mai mulți oameni dându-și seama că experiențele pe care le pot avea în exterior pălesc în comparație cu cele pe care le pot avea în interior, iar acesta este un lucru foarte bine de recunoscut, deoarece acele experiențe interioare  vor continua să vi se facă disponibile și vouă. Asta înseamnă că veți ajunge să simțiți mai mult; veți ajunge să vă conectați mai mult; vă veți accesa mai multe dintre darurile și abilitățile voastre. Ceea ce ne-ar plăcea să-i vedem pe unii dintre voi absolvind, este ideea că ar trebui să stați pe-aici gândindu-vă la ceea ce veți face sau ar trebui să faceți. 

Dacă nu aveți acel impuls puternic, acea inspirație care vine din interior să faceți ceva, atunci vedeți asta ca pe un semn de la Univers că acum sunteți meniți să stați pe loc, să vă relaxați, să vă deschideți și să primiți. Jucați-vă cu deschiderea chakrei coroanei pentru că acesta este un portal minunat prin care puteți primi. Fiți mai atenți la respirația voastră, să fiți în corpul vostru și dați drumul ideii că ar trebui să acumulați realizări în această viață. Ați făcut destul asta în toate viețile voastre anterioare adunate la un loc. Nu mai aveți nimic de dovedit, dar aveți totul de câștigat dându-vă voie să vă schimbați treptat cu ușurință și bucurie în acest proces.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.