duminică, 2 iulie 2023

Ghizii voștri spirituali și Sinele voastre mai înalte lucrează împreună cu noi la asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne-am petrecut timpul nostru dulce ca să vă trimitem tuturor mesajele care conțin energiile care vă vor propulsa într-o cunoaștere mai profundă a cine sunteți voi. Știm cât de mult puteți gestiona în fiecare moment și știm care sunt dezavantajele copleșirii voastre cu energii și informații, pentru că am mai făcut asta și înainte cu alți oameni de pe alte planete din alte sisteme stelare. Știm că sunteți pregătiți pentru aceste energii pe care vi le trimitem, măsurând cât de mult ați absorbit și cât de mulți dintre voi s-au simțit copleșiți de noi și de ceea ce vă oferim. Știm, de asemenea, că aveți propriile ajutoare, proprii ghizi, propriile echipe galactice și propriile relații cu Mama Pământ și Soarele vostru. 

Întâlniți mereu noi dovezi ale Divinității voastre, ale adevăratei voastre naturi, dar nu se mențin întotdeauna. Cu alte cuvinte, nu primiți întotdeauna ceea ce vă este destinat și unele dintre ele trec peste capul vostru. Unele dintre ele ies direct din voi, în timp ce alte părți și fragmente nu au pur și simplu sens pentru mintea voastră logică. Ca să vă maximizați eficiența ca receptori de energie și informație, vă sugerăm să faceți următoarele: relaxați-vă și petreceți timp în care să nu faceți nimic, ascultați muzica voastră favorită, faceți o baie, ieșiți afară și faceți ceea ce vă place, chiar dacă ceea ce vă place este ceva ce faceți înăuntru. 

Vreți să vă oferiți toate oportunitățile posibile să beneficiați de tot ajutorul pe care îl primiți și constatăm că cele două stări care se potrivesc cel mai bine cu primirea sunt stările de bucurie și starea de relaxare. Aveți multe moduri diferite în care să experimentați bucuria și de-asta am numit-o ”stări de bucurie”. Aveți beatitudinea și aveți extazul, de exemplu. Când sunteți relaxați, puteți fi puțin relaxați sau foarte relaxați, iar ceea ce pentru o persoană este relaxant, poate fi plictisitor pentru o alta. Trebuie să fiți în măsură să vă dați seama singuri cum să ajungeți în aceste stări și întotdeauna vă ajută ca pur și simplu să vă opriți să mai faceți și să încetați să gândiți. Nu trebuie să faceți tot timpul ceva sau să vă dați seama de ceva ca să aveți o viață mai bună sau să vă câștigați drumul în dimensiunea a cincea sau în Rai. 

Relaxați-vă și luați-vă mai ușor pe voi înșivă. Lăsați la o parte lucrurile pe care nu trebuie să le faceți astăzi și nu fiți aspri cu voi că nu ați bifat totul în lista voastră cu lucruri de făcut. Faceți pauze regulate și bazați-vă pe inspirație și spontaneitate ca să ajungeți în locul potrivit la momentul potrivit ca să vă maximizați eficiența și timpul pe care trebuie să-l dedicați anumitor proiecte. 

De asemenea, amintiți-vă că ajutorul este întotdeauna pe drum și că uneori acel ajutor este fizic, iar alteori este non-fizic, dar dacă vreți să profitați cu adevărat de tot ceea ce vă oferim, urmați-ne sfaturile. Vorbim și în numele ghizilor voștri aici, vorbim și în numele sinelui vostru mai înalt și al tuturor ajutoarelor voastre atunci când vă spunem asta pentru că ei știu ce știm noi și întotdeauna lucrăm împreună cu ei ca să ajungem la voi în cele mai bune moduri în care putem.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!    


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.