miercuri, 26 iulie 2023

Evitarea prezicerilor unor evenimente viitoare catastrofale

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte fericiți să vă reamintim tuturor cât de departe ați ajuns în călătoriile voastre. Știm că ați evoluat extraordinar cu toții de-a lungul vieții voastre și vrem să vă asigurăm că toți cei de pe Pământ se află într-o călătorie în care să-și evolueze conștiința. Poate părea că pentru anumiți membri ai familiei voastre, anumite segmente ale populației, și așa mai departe, nu există nici o speranță, dar, de fapt, voi sunteți acolo ca să oferiți acea speranță celor care dorm și celor care par foarte dornici să rămână adormiți. Voi oferiți formula; voi oferiți modelul. Voi sunteți arătătorii de drum și sunteți acolo să le demonstrați altora cum se face. 

Prin urmare, vrem să vă amintiți că, chiar dacă nu scrieți vreodată o carte și că niciunul dintre cei care dorm nu vă va citi vreodată cartea, tot influențați conștiința colectivă prin ceea ce ați reușit să faceți și modul în care ați reușit să creșteți în această viață. Acestea fiind spuse, mulți dintre voi aveți o carte în voi, mulți dintre voi aveți povestiri de împărtășit și vrem să vă reamintim că nu trebuie să așteptați până când cineva vă invită să spuneți acea poveste ca ea să fie împărtășită. 

Există o mulțime de preziceri care plutesc în jurul noii ere care sunt pline de evenimente catastrofale și mulți dintre voi, cei care sunteți treziți, simțiți că acele predicții au sens din cauză că o mare parte a populației este atât de adormită. Cu toate acestea, puteți ajuta pe toată lumea să se trezească acolo pe Pământ, menținând spațiul pentru ei să o facă. Când vă dați seama cât de departe ați ajuns deja în călătoria voastră, vă arătați și încrederea în cei din jurul vostru care nu s-au trezit încă, pentru că ei se pot mișca la fel de repede, dacă nu mai repede, decât ați făcut-o voi. Voi ați pus bazele pentru ei și vă împărtășiți povestirile. Vă deschideți în ciuda faptului că nu știți cum veți fi percepuți.   

Este momentul să recunoașteți toți că oricare ar fi astăzi starea lumii din perspectiva voastră, experiențele de creștere care sunt disponibile tuturor ca urmare a stării lumii, sunt ceea ce sunteți acolo să experimentați cu adevărat. Nu ați venit doar să înțelegeți totul bine și să faceți totul perfect din prima. Ați venit de atât de multe ori, unii dintre voi de sute de ori, ca să ajungeți în poziția în care vă aflați acum. Dacă puteți vedea calea Ascensiunii pentru întreaga omenire, atunci știți că linia temporală vă este disponibilă vouă și tuturor celorlalți și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la predicțiile care sunt făcute și care vă spun de ce are nevoie omenirea cu adevărat ca să se trezească și să îndrepte nava, cum s-ar spune. 

Tot ceea de ce aveți nevoie este să credeți în omenire și totul începe prin a crede în voi înșivă pentru că sunteți un reprezentant al omenirii și ei sunt o reflectare a voastră. Dacă vă puteți vedea ajungând la următorul nivel și la acel nivel următor, îi ajutați pe semenii voștri să facă același lucru. Este important pentru voi să recunoașteți cât de puternici sunteți și să mențineți cu putere spațiul pentru întreaga omenire astfel încât să puteți avea ascensiunea bucuriei, păcii și iubirii pe care toți o doriți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.