miercuri, 12 iulie 2023

O tranziție frumoasă în Dimensiunea a 5-a

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi căutăm cele mai bune căi posibile ca să ne străbatem pe noi înșine deoarece știm că ne îndreptăm spre propria experimentare a ascensiunii și căutăm să curgem cu fluxul acestei ascensiuni, așa cum și voi căutați cele mai bune căi posibile pentru dezvoltarea voastră personală, ascensiunea voastră personală. Vă veți avea propria experimentare unică a ascensiunii omenirii și a Mamei Pământ. Indiferent de ceea ce se întâmplă, a voastră va fi în continuare unică pentru fiecare dintre voi. Chiar și atunci când auziți diferite predicții care sunt făcute cu privire la ascensiune, fiecare care experimentează această predicție, experimentează ceva unic pentru el/ea. 

Amintiți-vă că voi decideți cum experimentați totul și, de asemenea, voi decideți ce experimentați cu vibrația voastră. Cel mai bun mod în care să simțiți ceea ce creați în viitor este să observați cum vibrați în prezent. Și dacă este ceva ce nu vă place în legătură cu acea vibrație, atunci respirați în ea până când se risipește, iar apoi activați ceva ce simțiți ca fiind mai bine în interiorul vostru. Nu sunteți meniți să repetați trecutul sau istoria liniei voastre genealogice pentru că sunteți treziți, iar unul dintre lucrurile la care sunteți treziți este că vibrația voastră contează și că puteți face ceva în acest sens. 

Acest lucru este adevărat pentru voi și pentru toți ceilalți atunci când vă gândiți la toate aspectele vieții de pe Pământ. Toată lumea are o experimentare diferită a vieții de pe Pământ chiar acum și este timpul ca fiecare să caute în sine însuși/însăși cum răspunde la realitate, pentru că aveți de ales. Acesta este un Univers al liberului arbitru și asta înseamnă că întotdeauna aveți de ales. Alegeți întotdeauna să priviți mai întâi în interiorul vostru, înainte să vă contraziceți cu cineva, înainte să inițiați o acțiune dintr-o stare de anxietate sau frică. Uitați-vă întotdeauna mai întâi în interior și simțiți ce este acea vibrație, pentru că ea va dicta ce se întâmplă. 

Puteți fi un jucător important în ceea ce se întâmplă pentru întreaga omenire dacă alegeți calea ascensiunii care o simțiți bună pentru voi și care va fi la fel de bună, pe cât poate fi, ca experimentarea unui sentiment pentru toți ceilalți. Desigur, cu cât mai mult v-ați pregătit pentru experimentare, cu atât mai bine. Puteți menține spațiul pentru semenii voștri, astfel încât și ei să-și poată avea experimentările lor de trezire, să înceapă să privească în interior și să-și schimbe vibrațiile interioare. Știm că toți puteți avea o experimentare frumoasă și că poate fi, în același timp, unică pentru fiecare dintre voi. 

Ceea ce este important să știți acum este că nu trebuie să fiți cu toții de acord asupra a ceea ce se va petrece în viitor, dar sperăm că puteți fi de acord că toți puteți influența de pe-acum viitorul. Majoritatea oamenilor cred că vor influența viitorul prin ceea ce fac, iar acest lucru este, desigur, adevărat într-o anumită măsură. Dar, să sperăm că acea persoană își va iniția acțiunea pe baza vibrației mai înalte care a atins-o în el însuși/ea însăși prin munca conștientă care este necesară ca să vă aducă în acea stare în care întreprindeți acțiuni inspirate. 

Pe aceia dintre voi care nu știu ce să facă, vrem să vă asigurăm că să stați, să respirați, să vă concentrați și să vă activați o vibrație de o frecvență mai înaltă, este suficient și dacă toată lumea de pe planetă ar face asta chiar acum, v-ați asigura o tranziție frumoasă, calmă și liniștită în dimensiunea a cincea.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.